Китайска зодия Кон

Кон

Хората Коне са много активни и енергични. Имат доста сексапил и знаят как да се обличат. Харесва им да са в тълпата сред хората, вероятно заради това често могат да бъдат видяни на събития като концерти, театри, срещи, спортни събития и разбира се купони.

Представителите на Знака Кон са с бърза мисъл и знаят за какво говорите дори преди да сте имали шанса да си довършите изречението.

Като цяло, Конете са надарени. Но всъщност са по-скоро хитри отколкото интелигентни – и сами го знаят. Може би заради това на някой от тях им липсва самочувствие.

Китайците вярват, че понеже конете са родени за да се съсетезават или пътуват, всички представители на Зодия Кон ще напуснат дома си рано. Конете презират да бъдат карани да се жертват за общото благо или да бъдат карани да се чувстват виновни. Независимо колко интегрирани в обществото изглеждат, вътрешното им аз остава силно бунтовно. Въпреки, че имат безкрайна енергия и амбиция, хората от Знака Кон трудно се усещат принадлежащи към дадена група. Конете са припряни, буйни и нетърпеливи. Падат си малко егоисти, затова е трудно да се заинтересуват в проблеми, които не са техни. Въпреки, че като егоисти работят само за себе си и собствения си успех тяхната работа в крайна сметка облагодетелств а всички.

Конете са работяги, добри са в боравенето с пари и са добри финансисти. Но за съжаление, те са също известни и с внезапната си загуба на интерес. Във връзките им с противоположния пол, представителите на китайската зодия Кон са по-слабите. Ще направят и дадът всичко за любовта си.

Родените в годината на Коня имат много противоречия в характера си. Конете са горди, но с добра природа, арогантни, но странно сдържани в любовта си, завистливи, но толерантни. самомнителни, но скромни. Иска им се да си намерят място, но са тормозени от чувството им за независимост. Имат нужда от любов, но често се чувстват набутани в ъгъла, притиснати. В крайна сметка Конят е индивидуалист, който разчита само на съобразителността си и труда си за да постигне каквото иска.

Позитивни черти

Вие сте лидер. Добър оратор сте и можете да мотивирате другите. Не можете да стоите на едно място и постоянно сте в движение. Вие сте любяща личност, привличате хората към себе си. Вие сте материалист и обичате всички добри неща в живота. Обичате да се независими. Вие сте популярни и очарователни. Трудолюбиви сте, лоялни и упорити. Отворени сте за мнението на околните и се съобразявате с него преди да си направите заключение. Вие сте надеждни и уверени. Много енергични. Вие сте стъпили здраво на земята. Вие сте умни и добре изглеждащи. Работите добре с пари. Готови сте да пожертвате всичко за близките си. Имате неизчерпаема енергия и амбиция.

Несъвместими с

Плъх

Съвместими с

Тигър, Куче

Благоприятен сезон

Средата на лятото

Негативни черти

Винаги мислите в краткосрочен план и никога не разбирате значението на дългосрочните планове. Понякога не мислите за нуждите на другите. Можете да се концентрирате за кратки време. Може да бъдете мрачни и темпераментни. Понякога губите амбицията си. Можете да бъдете арогантни, надути и завистливи.

Известни хора от зодия Кон

Джанет Джексън, Клинт Истууд, Исак Нютон, Луи Пастьор, Нийл Армстронг

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията