Китайска зодия Куче

Куче

Хората от зодия Куче са честни, верни и искрени. Те уважават традицията и ценят честта. Изпитват наслада да помагат на хората. Кучетата са много справедливи, и винаги първи говорят открито срещу несправедливостта.

Хората родени в годината на Кучето, не са добри в общуването с приятели, и те рядко блестят в компания, но те са интелигентни, грижовни и добри слушатели. Лоялни, верни и честни, те имат най-дълбоко чувство за дълг. Можете да разчитате на тях и те никога няма да ви разочароват. И като добър слушател, Кучетата също са много надеждни в пазенето на тайни. Те просто не обичат да клюкарстват.

Кучето е приятен спътник – когато е в добро настроение. Но когато се паникьосат, те може да станат зли.

Те могат да бъдат осъдителни, протективни и придирчиви, ако ги четкате по грешния начин, но ако знаете как да им погалите егото, Кучетата са абсолютно най-добрият приятел, който можете да имате.

Кучетата се раждат стари и се подмладяват с възрастта. Те вземат всичко много сериозно. Може да чуете как човек роден в годината на Кучето се оплаква много за улични лампи, за трафика, или за времето, но колкото повече остаряват, толкова по-малко те вземе собствената си критика сериозно.

От лоялните представители на зодия Куче стават прекрасни ръководители на индустрия, свещенници, педагози, критици, или лекари. Но независимо от тяхната кариера, те ще запазят своите идеали ще бъдат често оригинални.

Когато страховете им се превръщат в реалност, Кучетата стават малко луди.

Те обикновено са много щедри и лоялни, и в любовта, те са честни и прями. Но те ще имат романтични проблеми през целия си живот – това е тяхна вина: те се водят от тяхната емоционална нестабилност и тяхната вечна тревожност. Те са воин.

Позитивни черти

Вие сте надежден и верен човек. От вас става страхотен приятел. Винаги имате време да изслушате проблемите на другите. Водите война срещу несправедливостта. Имате много добър изискан характер и от вас става добър бизнесмен. Трябва да сте физически активни, за да бъдат щастливи. Вие сте честни и надеждни. Интуитивни и аналитични. Вие имате топла персона, която кара хората да разчитат на вас. Вие сте много независими и самоуверени. Вие сте активни и общителни. Винаги има какво да предложите на всеки. Вие сте лоялни към приятелите и близките си. Вие не избухвате, освен ако не сте в бедствено положение.

Несъвместими с

Дракон

Съвместими с

Тигър, Кон

Благоприятен сезон

Късна есен

Негативни черти

Не се доверявате на никого. Вие не сте дипломатически. Вие може да бъде упорит и непреклонен в мисли. Вие сте много осъдителни и предразсъдъци. Вие сте много мрачна и темпераментен. Също така сте темпераментна. Може да имате остър език. Винаги сте първите, които намерят грешки с хора и критикуват. Имате тревожен характер. Имате един циничен и песимистична нагласа за всичко. Вие имате навика да се оплакват за всичко. Никога нищо не ти е угодно. Можете да получите на защитата и да е много нервно.

Известни хора от зодия Куче

Майкъл Джексън, Уинстън Чърчил, Андре Агаси, Джордж У. Буш, Виктор Юго, Бил Клинтън, Елвис Пресли, Ленин

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията