Маймуните са забавни и любящи хора, които са винаги весели и енергични. Те са много хитри. Дайте на една маймуна скучна книга за четене и тя ще я превърне в мюзикъл. Дори ще покани всички да изгледат този мюзикъл безплатно! Ето колко талантливи, креативни и щедри Маймуните обикновено са.

Ако отидете на парти, ще намерите Маймуните в центъра на вниманието. Техният чар и чувство за хумор е ключът към тяхната популярност.

Колкото общителни и дипломатични да изглеждат, те могат да бъдат измамни понякога - те крият своите становища за другите под тяхната приятелска външност. Но те не крият своите емоции. Вероятно можете познаете как една маймуна се чувства от километри - те искат всички да знаят колко щастливи или тъжни са те.

Маймуните са хора, които са много добри в решаването на проблеми. Където и да сте, който и да сте, ако имате проблем вдигнете телефона и наберете някой представител на зодия Маймуна. Маймуните знаят как да слушат внимателно и да намерят решение докато слушат. Заради голямото си любопитство Маймуните обикновено имат голяма жажда за знания. Все пак те имат и няколко скрупули - те биха могли да бъдат неразумни понякога и имат способността да убедят себе си и всички около тях да смятат, че те правят правилните неща.

Някои казват, че маймуните са егоцентрични, някои казват, че са опортюнисти, някои казват, че са хитри, но на Маймуните не може им пука по-малко - защото те са и непукисти.

Родените в годината на Маймуната имат добър шанс да станат известни или добре познати. Каквото и да правят, техния чар и късмет ще ги направи успешни. Като приятели, Маймуните са едновременно верни и лоялни, като любовници, те могат да бъдат страстни, но и неуравновесен - те лесно могат да се влюбят, но може да се уморят от връзката и може да тръгнат да си търсят друга.

Повечето маймуни имат една характерна слабост - храната. Не са ненаситни, те не се тъпчат с храна, но те просто имат навика да похапват, където и когато пожелаят. И една последна истина за хората от годината на Маймуната е, че те обичат банани. Все пак банана е храна за мозъка.Позитивни черти

Вие сте чаровни, живи и винаги търсите забавления. Имате няколко групи приятели и никога не излизате само с една група. Трябва да бъдете стимулирани и енергични през цялото време. Имате любопитен ум, който ви кара да искате да изследвате неизвестното. Вие си падате фукльовци и притегателен център. Имате аналитичен ум и може да решите и най-сложните въпроси лесно. Вие обичате да живеете вълнуващ живот. Вие сте много интелигентни и остроумни. Вие като цяло сте много щастливи и имате отворена личност. Можете да се адаптирате към всички видове ситуации и да извадите най-доброто от тях.

Несъвместими с

Тигър

Съвместими с

Плъх, Дракон

Благоприятен сезон

Ранна есен

Негативни черти

Вие никога не се отнасяте сериозно към проблемите. Вие може да бъде кутсузлии. Вашият егоистичен характер може да бъде причина за много проблеми. Вие не вярвате на хората лесно и може да бъде винаги нащрек за печеливши възможности. Вие също може да бъде безразлични и егоцентрични и да мислите само за себе си. Вие също сте упорити и лесно се разочаровате. Вие също може да бъдете агресивни. Вие може да бъдете импулсивни и да гледате твърде лежерно на нещата.

Известни хора от зодия Маймуна

Том Ханкс, Юлий Цезар, Чарлз Дикенс, Бети Дейвис, Мартина Навратилова, Хари Худини


Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Светът

Светът, която се счита за най-щастливата карта в голямата аркана, е символ на всичко, което можем да постигнем в нашия път през живота ни, ...

Прочетете още

Цитат на деня

Колкото повече ми се иска да свърша нещо, толкова по-рядко го наричам работа.


Ричард Бах

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =