Китайска зодия Овца

Овца

Хората от зодия Овца са много елегантни, чаровни, артистични и харесват природата. Хората от този Знак са и най-креативните. Те са деликатни, техните добри маниери и чар винаги им носи много приятели и почитатели.

Родените в годината на Овцата са несигурни. Имат нуждата да се чувстват обичани и защитени. Поради това те обикновени избягват конфронтацията, отдръпват се когато са поставени пред тежки избори и упорито избягват да вземат непопулярната страна в конфликт.

Овцете са замечтани, понякога са песимисти, нерешителни и се тревожат твърде много. Могат да са мързеливи на моменти. Ако имат възможността със сигурност ще изберат да се обвържат с богата личност и да почиват до края на живота си. Те също са обсебени от външния си вид, той им дава огромна част от чувството им за персонална стабилност. Ако не изглеждат добре може да се притесняват да излезнат от домът си.

Заради нерешителната си природа, хората родени под знака на Овцата, имат тенденцията да изучават езотеричното за да получат повече знания за непознатото. Харесва им да четат книги за хороскопи и знаците на съдбата. Следователно не е странно да откриете хора от Зодия Овца работещи като астролози или предсказатели. Поради неоргаизираността си, бизнесът определено не е силната им страна. Но от човек роден под знака на Овцата може да бъде страхотен майстор, артист или писател и може да заема всяка кариера която изисква талан и креативност.

Овцете имат тенденция да са много романтични, чувствителни, мили и нежни. Във връзка могат да бъдат малко шефски настроени и мързеливи, но поради милата и грижовна натура, която имат, е трудно да им се откаже.

Позитивни черти

Вие сте елегантни, очарователни, артистични, талантливи и обичате природата. Хората, родени под този знак, са най-креативни. Вие сте много деликатни, с добри обноски и имате много почитатели и приятели.Вие сте много несигурни. Имате нужда да се чувствате обичани и защитени. Бързо се оттегляте в сложни ситуации. Бягате от вземането на решения и може да заемете непопулярна позиция при конфликт. Вие сте мечтатели, но понякога – песимисти. Ако имате възможност за избор определено ще се омъжите за богат човек и ще осигурите останалата част от живота си.Вие сте много романтични, чувствителни мили. В отношенията си с околните може да бъдете понякога малко деспотични, но с вашата нежна и грижовна природа, ще бъде трудно да ви се устои.

Несъвместими с

Бик

Съвместими с

Заек, Глиган

Благоприятен сезон

Края на лятото

Негативни черти

Понякога може да бъдете мързеливи. Заради нерешителния си характер искате да изучавате езотеричното и да знаете повече за неизвестното. Предпочитате да четете хороскопа си и книги за предсказания. Затова за вас не е необичайно да работите като астролози или гадатели. Може също да сте добър занаятчия, художник или писател.Обсебени сте от външния си вид. Това играе огромна роля в чувство ви за лична стабилност. Ако не изглеждате добре, се страхувате да излезете от дом си дори за неделните вестници.

Известни хора от зодия Овца

Джулия Робъртс, Бил Гейтс, Рудолф Валентино, Марк Твен, Леонардо да Винчи, Брус Уилис

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията