Китайска зодия Плъх

Плъх

Вие сте чаровни и прекарвате доста време с приятелите си. Имате повече познати, отколкото истински приятели. Цените ги много, отнасяте се с тях като с членове на семейството ви. Много сте самостоятелни и пазите проблемите за себе си. Трудно се доверявате на хората. Имате бърз ум. Вие сте уверени, имате добър инстинкт. Упорите, предпочитате да живеете по свои собствени правила, а не да се съобразявате с другите. Големи перфекционисти сте, много организирани и талантливи, може би това е причината да сте добри бизнесмени или политици.

За съжаление веднага след като спечелите пари, бързате да ги похарчите. Може би това обяснява защо сте толкова внимателни, когато държите пари на други хора. Ви сте чувствени и нежни. Много сте лоялни и сте посветени на семейството си.

Позитивни черти

Вие се считате за остроумни и очарователни хора. Имате отличен вкус към хубавите неща в живота. Можете да спестите пари за черни дни. Вие сте много щедри с приятелите си. Вие обичате предизвикателствата и винаги сте готови да търсите нови пътища. Вие сте жадни за знания. Вие сте общителни, но имате само няколко добри приятели. Вие сте лоялни в отношенията си, уважавани и обичани от всички. Вие сте добре организирани и добре планирате нещата в живота си. Вие сте любящи и чувствени, посветени сте на вашите близки и скъпи хора. Имате добро въображение.

Несъвместими с

Кон

Съвместими с

Дракон, Маймуна

Благоприятен сезон

Зима

Негативни черти

Като лоши характеристики може да се каже, че може да сте много алчни. Интересувате от въпроси, само ако са печеливши. Може да имате остър език, който наранява другите. Критични сте към всичко около вас. Може да таите злоба и имате хитър характер. Много сте внимателни при отпускането на кредит на доверие към околните.

Известни хора от зодия Плъх

Уилям Шекспир, Жул Верн, Джордж Вашингтон, Моцарт, принц Чарлз

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията