Китайска зодия Прасе

Прасе

Родените в годината на Прасето са модели на искреност, чистота, толерантност, и чест. Когато се срещнем с тях за първи път Прасета изглеждат прекалено хубави, за да са истина. Те са внимателни и грижовни, изпълняващи и галантни. Доверете им се, те няма да ви разочароват.

Прасетата просто се стремят да направят всичко по силите си. Те са хора, на които другите често се възхищават. Направете списък на хората от зодия Прасе в живота си: не са ли те най-милите, най-нежни и съвестни хора наоколо?

Прасетата са родени, за да дават, да помагат и да служат. Честно казано, повечето хора да се възползват от рицарската им природа. Също така, не само че, Прасета могат да бъдат лесно заблудени, на тях им харесва това. Без значение на колко години те са, хората родени под знака на Прасето вярват, че всички мъже / жени са по рождение добри.

Хората от зодия Прасе постоянно жертват собственото си щастие и комфорт в името на някой друг. Хората с зодия Прасе са прекрасни компаньони. Ако имате доживотен приятел от зодия Прасе винаги ще можете да разчитате на него.

Прасетата са лоялни, верни и даващи – само толкова дълго, доколкото те одобряват човека и действията му. За да останете приятели с човек с зодия Прасе, не забравяйте, никога не се опитват да насилите своите становища и виждания над него – те рядко питат за помощ и не могат лесно да я приемат.

Прасетата не казват много – но когато те все пак решат да се изкажат, нищо не може да ги спре, докато не кажат всичко, което им е на сърцето.

Подобно на маймунката, Прасето е интелектуален Знак – персона с голяма жажда за знания. Някои хора твърдят, че Прасетата се държат снобски. Маниери и добър вкус са от огромно значение за родените в годината на Прасето. В действителност, Прасета са естети.

Прасетата са родени с отличен нюх за стил във всичко. Храната е друг от малките грехове на Прасетата. Обожават храната и шоколад след вечерята. Хората от зодия Прасе често преяждат, но се хранят с добър вкус.

В връзките си, Прасетата са чувствителни, сладки, но наивни и грижовни. Те са романтични и стават добри съпрузи и съпруги. Но от друга страна, Прасета също са притежателни и ревниви.

Позитивни черти

Вие сте надежден и верен човек. Можете да направите прекрасен приятел. Винаги има време да слуша проблемите на другите. Винаги се борим войната срещу несправедливостта. Имате много добър изискания характер и добър бизнесмен. Трябва да сте физически активни, за да бъдат щастливи. Вие сте честен и надежден. Вие сте интуитивен и аналитичен. Вие имате топло и удобно за персона, която кара хората да разчитат на вас. Вие сте много независима и самоуверена. Вие сте активен и общителен. Вие сте на всеки щедър в природата и винаги има какво да предложи на всеки. Вие сте лоялен към приятелите и близките си. Вие сте откровен и прям. Вие сте на методически и пациент. Вие не избухвате, освен ако в бедствено положение.

Несъвместими с

Змия

Съвместими с

Заек, Овца

Благоприятен сезон

Ранна зима

Негативни черти

Не се доверявате на никого. Вие не сте дипломатически. Вие може да бъде упорит и непреклонен в мисли. Вие сте много осъдителни и предразсъдъци. Вие сте много мрачна и темпераментен. Също така сте темпераментна. Може да имате остър език. Винаги сте първите, които намерят грешки с хора и критикуват. Имате тревожен характер. Имате един циничен и песимистична нагласа за всичко. Вие имате навика да се оплакват за всичко. Никога нищо не ти е угодно. Можете да получите на защитата и да е много нервно.

Известни хора от зодия Прасе

Стивън Кинг, Уди Алън, Лучано Павароти, Далай Лама, Стивън Спилбърг

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията