Китайска зодия Тигър

Тигър

„Роден лидер“ е ключова дума за Тигрите. Те винаги водят и най-вероятно те са тези, които викат „Хайде“! Благородни и безстрашни, Тигри се ценят за тяхната смелост, дори и от тези, които работят срещу тях.

Тигрите са смели бойци, те са в състояние да се борят до края за това, което мислят за правилно. Въпреки, че те биха могли да бъде егоисти от време на време за малки неща, те са способни на голяма щедрост.

Тигрите са непредсказуеми и винаги напрегнати. Винаги бързат. Съпротивата срещу Тигрите е трудна, защото те са магнитен символ и тяхното естествено излъчване на авторитет им придава определен престиж.

Те са по-буйни, но спокойни, сърдечно, но и страховити, смели в лицето на опасността и все пак неочаквано нежни и доверчиви. Тигрите са много уверени, може би прекалено уверени понякога.

Въпреки, че те обичат приключенията, и са пристрастени към вълнението е по-добре да не оспорва увереността на Тигър. Те обичат да им се подчиняват, а не да се подчиняват. Тъй като тигри са припряни хора и винаги в бързат за да свършат нещо, те обикновено предпочитат да работят самостоятелно. Тигрите искат да работят, те са трудолюбиви и динамични. Ако зададете задача на Тигър, работата ще бъде започната и завършена с ентусиазъм и ефективност.

Тигрите правят пари, но те не са пряко заинтересовани от парите. И все пак, Тигъра няма нужда да се тревожи за пари: дори когато се страхуват, че парите са изхарчени, от някъде се появяват още. Тигрите са чувствителни, емоционални. Те са способни на голяма любов, но са твърде интензивни по някога. Те също са териториално и собственически настроени, ако сте приятел на Тигър, те държат да взимате тяхна страна срещу враговете им и защото Тигъра е толкова очарователна зодия, често ще го правите.

Като любовници Тигрите са страстни и романтични, но реалното предизвикателство за Тигъра е да се разбере истинското значение на умереността.

Позитивни черти

Вие сте родени лидери, много мили и магнетични. Вие сте чувствителни по природа. Може да се концентрирате за кратко, отегчавате се много лесно. Вие сте символ на сила и страст. Обичате приключенията и любовта, поемате рискове. Хората са впечатлени от вашите непокорни и непредсказуеми начинания. Вие не сте мързеливи и работите много упорито. Авторитетна фигура сте и всеки се стреми да спазва съветите ви. Вие имате много енергия и ако тя е насочена в правилната посока, можете да постигнете всичко, дори невъзможното. Вие сте благородни и достойни, откровени и прями. Много сте смели и уверени в себе си.

Несъвместими с

Маймуна

Съвместими с

Кон, Куче

Благоприятен сезон

Ранна пролет

Негативни черти

Имате много буен нрав и често ви заклеймяват като бунтовници. Можете да бъде упорити и да не слушате никого. Често имате промени в настроението, може да се появи и депресия. Вие сте много амбициозни, понякога егоистични и агресивни. Имате голямо его и трябва да бъде забелязвани. Мразите нормите, които ви налагат околните, искате да следвате вашите правила.

Известни хора от зодия Тигър

Том Круз, Стиви Уондър, Оскар Уайлд, Карл Маркс, Лудвиг ван Бетовен, Деми Мур

Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията