Китайска зодия Заек

Заек

Заекът е един от най-деликатните сред 12-те зодиакални животни. Зайците са обикновено мили, сладки и разбира се – популярни хора. Никой не ги игнорира, защото те са добра компания и знаят как да се държат добре.

Домът на заекът е винаги красив защото Зайците са за известни със своето артистично чувство и добър вкус. Те са също и често доста добре облечени. Ако се разровите в гардероба на Заек ще намерите много качествени и красиви неща. Но въпреки, че Зайците са популярни и обичани от техните семейства и приятели, те са също песимисти, косервативни и несигурни, което обяснява защо повечето от тях не харесват промени.

Не е лесно да провокираш Заек, те не харесват да спорят и харесват спокойния, мирен живот. Те са също сантиментални и състрадателни. По-лесно им е да плачат от другите зодии.

Отзивчиви са към проблемите, споделени с тях. Трябва да внимават с злонамерени хора, които се опитват да използват това срещу тях. Наречете ги предпазливи или плахи, но хората от зодия Заек няма да предприемат нищо преди да претеглят плюсовете и минусите от всички ъгли. Може би заради това Зайците се справят добре с работата си. Но въпреки това, ако не прескочат консервативната си природа и не станат малко по-агресивни, те вероятно ще живеят много нормален, обикновен живот.

Могат да бъдат страхотни партньори във връзките си. Романтични и сладки, също и лоялни, на Зайците никога не липсват обожатели. Мъжете Зайци са понякога придирчиви и не много семейно настроени. А някои от жените Зайци ще е добре да прекарват по-малко време пред огледалото и повече с приятели.

Позитивни черти

Вие сте много мекосърдечни хора, вашата състрадателна природа ви кара да защитавате останалите. Вие сте готов да жертва щастието си за другите. Обичате да се забавлявате с приятели. Имате прекрасно чувство за правилно и грешно. Имате ясна представа за това как бихте искали да се подреждат нещата. Писано ви е да сте проспериращи и с късмет в живота. Вие сте много умни и добри в пазенето на тайни. Ще постигнете целите си въпреки, всички препятствия.

Несъвместими с

Петел

Съвместими с

Овца, Глиган

Благоприятен сезон

Средата на пролетта

Негативни черти

Вие сте зависими от други хора. Твърде слаби сте, за да оцелеете сами в този свят и се нуждаете от силен партньор. Емоционално сте много слаби, което може да доведе до физически заболявания. Нуждаете се от подкрепа през цялото време.

Вие сте много песимистично настроени и не действате, докато не сметнете, че това е точното време да го направите. Може да бъдете твърде консервативни. Трябва да се отпуснете, за да се избегнете нервни сривове. Липсват ви амбиция и постоянство.

Известни хора от зодия Заек

Франк Синатра, Сталин, Алберт Айнщайн, Уилбър Райт, Джони Деп


Вижте друга китайска зодия

Последни статии всички статии

Домовете в Астрологията
Основи на Астрологията