• Силни страни
 • Отзивчиви
 • Приспособими
 • Грижовни
 • Надеждни
 • Интуитивни

Рак ♋︎

21 юни – 22 юли

Елемент: Вода Качество: Кардинален
Ден: Понеделник, Вторник Планета управител: Луна
Добра обща съвместимост: Скорпион, Риби Най-добра любовна съвместимост: Козирог
Цвят: Оранжев Щастливи числа: 2, 7

Характеристика на зодията


Дълбоко интуитивен и сантиментален Рак може да бъде един от най-трудните за опознаване зодиакални знаци. Ракът е много емоционален и чувствителен, грижи се за семейството и дома. Ракът е симпатичен и е много привързан към хората, които го заобикалят. Хората, родени под знака на Рак, са много лоялни и съпричастни, способни да са съпричастни с вашата болка и страдание. Но те могат да бъдат и егоисти, манипулатори. Един от най-големите предимства на представителя на зодия Рак е упорита му решителност. Не разполага с големи амбиции, щастлив и доволен е да има любящо семейство и спокоен и хармоничен дом. Често се грижи добре за своите колеги и се отнася с тях като със семейство.

 • Любов и секс

  Ракът е много емоционален, чувствата за него са най-важни, когато става дума за любов и романтика. Нежен и грижовен представителят на зодия Рак ще покаже своята чувствителност. За партньори винаги избира човек, който е в състояние да ги разбере по-добре. Повърхностен или прекалено амбициозен партньор не е добре дошъл за човек, роден под знака на Рака. Ракът е лоялен към своите партньори. Той обича децата и брака.

 • Семейство и приятели

  Хората, родени под знака на Рак, са страхотни родители. Те се грижат за семейството и дома и държат на домашното удобства. Те са дълбоко сантиментални и склонни към запазване семейните спомени непокътнати. Обичат да споделят преживяванията със семейството си.

  Когато става дума за приятелство Раците са винаги готови да подадат ръка на приятел, стига това не пречи на семейните им отговорности. Техният интуитивен характер ги прави много състрадателни.

 • Работа и пари

  Раците са работливи, когато на работа трябва да се свърши, те ще запретнат ръкави и ще довършат работата си успешно. Когато останат сами, те се представят по-добре и няма нужда да се наблюдава тяхната работа.

  Те могат да работят като медицински сестри, градинари, политици и журналисти.

  За Раците сигурността и парите са от голямо значение. Те могат да печелят пари много лесно , но и да ги харчат много бързо. Не са големи прахосници на пари, по-склонни са да инвестират и да гледат как парите им стават повече от ден на ден. Ракът е много изобретателен и е добър в управлението на своето време и пари.

 • Известни личности от зодия Рак


  Васил Левски, Иван Вазов, Джордж Уокър Буш,14-ти Далай Лама,Силвестър Сталоун, Том Круз, Линдзи Лоън, Джесика Симпсън, Никол Шерцингер, Селена Гомез, Фифти Сент, Графа, Константин, Георги Иванов - Гонзо, Стилиян Петров, Лионел Меси, Ралф Шумахер, Иван Бърнев, Кръстьо Лафазанов, Ивайла Бакалова, Явор Бахаров

Как да привлечем мъж Рак

Първото нещо, което трябва да знаете за мъжа Рак, е че най-вероятно ще трябва да направи първата крачка. Той страда от страх от отхвърляне, така че ако искате да го съблазните, ще трябва да направите цялата подготвителна работа. Мъжете от зодия Рак са много чувствителни, срамежливи. Ако искате да съблазните един Рак, ще трябва да го накарате да се чувства в безопасност. Подсъзнателно той иска да си намери жена, която пасва на образа му на идеалната съпруга и майка. Някои от отрицателните черти на Рака са промяна в настроението, песимизъм. Въпреки това имат много положителни черти - креативност, спонтанност, лоялност и щедрост. Мъжът Рак е емоционален, той обича да се грижи за други хора. Прави го, за да се чувства необходим, защото Ракът обича да взема на традиционната мъжка роля на защитник. В същото време отчаяно жадува обич, жадува да чуе и една добра дума за уменията си, външния вид, или начина, по който той ви кара да се чувствате. Имайте предвид, че вашите комплименти винаги трябва да са фини и истински. Мъжът Рак е склонен да бъде емоционален, така че обикновено е привлечен от жени, които са също толкова изразителни в емоциите си.

Как да привлечем жена Рак

Жените от зодия Рак са домошари и консервативни хора. Те са много уязвими и емоционални, и не биха могли бързо да се влюбят. Въпреки това след като спечелите доверието й, жената Рак ще ви бъде страстен и лоялен партньор. Ако искате да я съблазните, ще трябва да бъдете този, който да направи първата крачка. Въпреки предпазливия си характер тя е много еротична и се радва да изразява чувствата си в сексуален план. Така, че ако имате търпение да спечелите сърцето й, ще бъдете много добре възнаградени. Жената, роден под зодия Рак, вероятно не е най-правилният избор за човек, който иска да има само един секс партньор за една нощ. Въпреки това ако сте романтичен мъж и вярвате в истинската любов, тогава определено трябва да съсредоточите вниманието си върху жена Рак. Ако искате да я съблазните, ще трябва да бъдете романтичен и в унисон с това, което тя мисли и чувства. За да я запазите в живота си, трябва да бъдете верен и честен. Жената, родена под знак Рак, никога няма да забрави предателството.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =