• Силни страни
 • Съчувствени
 • Артистични
 • Нежни
 • Интуитивни
 • Музикални

Риби ♓︎

19 февруари – 20 март

Елемент: Вода Качество: Променлив
Ден: Вторник Планета управител: Нептун
Добра обща съвместимост: Рак, Скорпион Най-добра любовна съвместимост: Дева
Цвят: Лилав Щастливи числа: 3,7

Характеристика на зодията


Представителите на зодия Риби са много приятелски настроени, така че те често се оказват в компанията на много различни хора. Те са безкористни, винаги са готови да помагат на другите без да се надяват да получат нещо в замяна.

Риби воден знак. Тяхната управляваща планета е Нептун. Представителите на зодия Риби са по-интуитивни отколкото другите и имат артистичен талант. Разкриват музикалните си предпочитания в най-ранните етапи от живота. Те са щедри, състрадателни и изключително верни и грижовни. Хората родени под знака Риби, имат интуитивно разбиране на жизнения цикъл и по този начин постигат най-добри емоционални отношения с други същества.

Рибите са известни със своята мъдрост, но под влиянието на Уран понякога представителите на зодията може да влязат в ролята на мъченик, за да привлекат вниманието на околните. Те никога не са осъдителни и винаги прощават. Известни са с това, че са най-толерантни към всички останали зодиакални знаци .

 • Любов и секс

  Дълбоко в сърцата си представителите на зодия Риби са непоправими романтици. Те са много лоялни, нежни и безусловно щедри към своите партньори.

  Рибите са страстни любовници, които имат нужда да чувстват истинска връзка със своите партньори. Краткосрочните взаимоотношения и приключения не са характерни за този зодиакален знак. В любовта те са сляпо лоялни и много грижовни.

 • Семейство и приятели

  Нежни и грижовни представителите на зодия Риби могат да бъдат най-добрите приятели, които могат да съществуват. В действителност те често поставя нуждите на своите приятели над своите. Те са лоялни , посветени, състрадателни и винаги, когато има някакъв проблем в семейството или сред приятелите им, те ще направят всичко възможно, за да го разрешат.

  Дълбоко интуитивно представителят на зодия Риби може да усети, ако нещо не е наред, дори и преди да се случи.

  Рибите няма да се поколебае да изразят чувствата си към хората около тях. Те очакват и останалите да бъдат отворени към тях, така както са и те. Комуникация с любимите хора е много важна за тях.

 • Работа и пари

  Интуитивен и често замечтан представителят на зодия Риби се чувства най-добре в позиция, в която творческите му умения ще излязат на преден план, още по-добре ако това е за благотворителност.

  Професиите, които отговарят на зодия Риби са адвокат, архитект, ветеринарен лекар, музикант, социален работник и дизайнер. Вдъхновени от необходимостта да се направят промени в живота на другите, те са готови да помогнат, дори ако това означава да преминат отвъд границите.

  Представителят на тази зодия е състрадателен, трудолюбив, посветен и надежден. Рибите са родени да бъдат посредници при решаване на проблемите. В по-голямата си част не дават твърде много мисъл на парите. Те обикновено са по-фокусирани върху своите мечти и цели, но ​​ще се опитат да направят достатъчно пари, за да ги постигнат. И все пак накрая винаги ще имат достатъчно пари за нормален живот.

 • Известни личности от зодия Риби


  Жельо Желев, Георги Марков, Вивалди, Хендел, Джакомо Росини, Морис Равел, Сметана, Римски Корсаков, Фредерик Шопен, Реноар, Ботичели, Микеланджело, Виктор Юго, Алберт Айнщайн, Сидни Поатие, Елизабет Тейлър, Лайза Минели, Рудолф Щайнер, Едгар Кейси, Юри Гагарин, Валентина Терешкова

Как да привлечем мъж Риби

Романтика управлява света на мъжете Риби. Те живеят за удоволствие и любов. Най-добрият начин да съблазните мъж от зодия Риби, е да се отворите към него напълно. Някои от най-добрите черти на мъжа Риби са чувствителност, състрадание и доброта. Той е нежен човек, който ще разбера какво искате и след това ще го прави толкова често, колкото е възможно. Той винаги търси начин да помогне на другите и знае точно какво искате преди да го кажете. Той ще използва въображението си, за да ви угоди. Мъжът Риби обича да се смее, така че ако те намира забавна и му е добре с теб, това е добър начин да го съблазниш. Той изглежда спокоен отвън, но отвътре, кипи битки между силни емоции. Насърчавайте го да се отворя и да освободи тези чувства.

Как да привлечем жена Риби

Жените от зодия Риби са с богато въображение, състрадателни, безкористни и изключително чувствителни. Ако искате да привлечете жената, родена под знака Риби, трябва да сте романтичен и да имате чувство за хумор. Важно е също така да бъдете добър слушател. След като спечелите доверието на жената от зодия Риби, тя бързо ще се отвори към вас. Сексът с жена Риби ще бъде взривоопасен и никога няма да скучаете с нея в спалнята. Жената от зодия Риби р се радва оживени дискусии за духовните неща и свръхестественото. Тя интуитивно и бързо ще разбера, ако всичко, което търсите, е просто секс. Тя иска да се отнасят към нея с уважение и никога няма да бъде в състояние да я съблазните на първите си срещи. Ако сте честни, тя веднага ще се чувства по-свързана с вас. Жената Риби е много чувствителна по природа, така че тя не може бързо да прости и да забрави. Ако сърцето й е бил ранено в миналото, тя трудно ще започне нова романтична връзка.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =