• Силни страни
 • Независими
 • Идеалисти
 • С чувство за хумор
 • Пътешественици
 • Широкоскроени

Стрелец ♐︎

22 ноември – 21 декември

Елемент: Огън Качество: Променлив
Ден: Четвъртък Планета управител: Юпитер
Добра обща съвместимост: Овен, Лъв Най-добра любовна съвместимост: Близнаци
Цвят: Виолетов Щастливи числа: 3, 12

Характеристика на зодията


Любопитен и енергичен представителят на зодия Стрелец е един от най-големите пътешественици сред всички зодиакални знаци. Неговият ум и философска гледна точка го мотивира да се скита по света в търсене на смисъла на живота.

Стрелец е оптимистичен и ентусиазиран, обича промените. Той е в състояние да трансформира своите мисли в конкретни действия и ще направи всичко, за да постигне целите си. Стрелец трябва да бъде в постоянна връзка със света, за да се опита колкото е възможно повече.

Управляващата планета на Стрелец е Юпитер, най-голямата планета на зодиака. Ентусиазмът на Стрелец няма граници, той притежава чувство за хумор и е много любопитен. Свободата е най-голямото му съкровище, защото само тогава той може свободно да пътува и изследва различни култури и философии. Заради честността си Стрелецът често е нетърпелив и нетактичен, когато трябва да се каже или направи нещо, така че е важно да се научи да изразява себе си по един толерантен и социално приемлив начин.

 • Любов и секс

  Хората, родени под знака на Стрелец, са много игриви и забавни, което означава, че те ще се радват да се забавляват със своите партньори. Партньорите, които са също толкова отворени, със сигурност ще отговарят на страстния, изразителен Стрелец, който е готов да опита почти всичко.

  За този знак винаги има тънка линия между любовта и секса. Когато представителите на тази зодия са наистина влюбени, те са много лоялни, верни и посветени. Те искат техните партньори да бъдат интелектуални, чувствителни и изразителни.

 • Семейство и приятели

  Стрелец е много забавен и винаги заобиколен от приятели. Представителят на зодията желае да се наслади на разнообразието на живота и културата, така че той лесно ще придобие много приятели по целия свят. Стрелците са щедри, когато става дума за семейство те са готови да направят почти всичко.

 • Работа и пари

  Когато представителят на зодия Стрелец визуализира нещо в съзнанието си, ще направи всичко възможно, за да го постигне. Стрелецът винаги знае какво да каже в дадена ситуация.

  Може да работи като туристически агент, фотограф, изследовател, художник, посланик, вносител и износител. Смятан за най-щастливия знак на зодиака, Стрелецът не се интересува особено кога ще спечели следващия път пари. Поема рискове и е голям оптимист. Вярва, че Вселената ще му осигури всичко необходимо.

 • Известни личности от зодия Стрелец


  Иън Сомърхолдър, Уилям Блейк, Гюстав Флобер, Ранди Роудс, Майли Сайръс, Лаура Марано, Теди Александрова, Леонид Брежнев, Едит Пиаф, Гълъбин Боевски, Алберто Томба, Мила Йовович

Как да привлечем мъж Стрелец

Мъжете от зодия Стрелец са забавни, те са вечните пътешественици, които се интересуват от религия, философия и смисъла на всичко. Мъжът, роден под знака на Стрелец, обича приключенията и вижда всички възможности в живота. Той иска да изследва всяка от тях, за да определи къде е истината. Някои от най-добрите черти на мъжа Стрелец са откровеност, смелост и оптимизъм. Той е неспокоен скитник, така че най-доброто, което можете да направите, за да запазите вниманието му, е да оценявате неговата мъдрост и уважавате мнението му. Някои от най-негативните характеристики на мъжа Стрелец са неговото безгрижие и нетърпение. Той се нуждае от свобода и не иска досадни жени. Ако искате да го съблазните, ще трябва да се научите кога да сте с него и кога да отпуснете юздите. Мъжът Стрелец мисли логично, той е ентусиазиран слушател, който прави собствените си заключения.

Как да привлечем жена Стрелец

Жените от зодия Стрелец са диви, независими, забавни. Те се радват да изразява себе си по в сексуален начин и са решени да живеят живота си до краен предел. Жената Стрелец е любознателна. Тя търси честен мъж, който винаги говори с ума си и цени свободата и независимостта. Ако искате да съблазните жена Стрелец, трябва да я поканите на среща на открито. Тя обича приключенията и дългите разговори. Запознанството с жена, родена под знака на Стрелец, изисква приключенски дух, защото тя търси предизвикателство и не може да устои на скуката. Все пак, въпреки че е дива, не очаквайте да се влюби във вас веднага. След като жената Стрелец жената се влюби, тя ще бъде лоялен и грижовен партньор. Ако й дадете основание да смята, че отношения с вас ще бъдат трудни, тя просто ще излезе през вратата. Жената Стрелец обикновено има няколко любовни афери през целия си живот, това се дължи на факта, че тя няма да допусне връзка, която я прави нещастна. Тя вижда живота като едно голямо приключение и очаква партньорът й да бъде с приключенски дух, спонтанен и романтичен.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =