• Силни страни
 • Надеждни
 • Упорити
 • Лоялни
 • Търпеливи
 • Щедри

Телец ♉︎

20 април – 20 май

Елемент: Земя Качество: Неподвижен
Ден: Петък Планета управител: Венера
Добра обща съвместимост: Дева, Козирог Най-добра любовна съвместимост: Скорпион
Цвят: Бледоморав Щастливи числа: 2, 11

Характеристика на зодията


Мощен и надежден Телец е първи, когато става дума за прибиране на плодовете на труда му. Представителите на зодията обичат всичко, което е добро и красиво, често са заобиколени от материални удоволствия. Хората, родени под знака Телец, са много чувствени. Стабилен и консервативен Телец е сред най-надеждните знаци на зодиака. Упоритостта е черта, която го принуждава да прибързва понякога с действията си. Като земен знак Телец е загрижена за своите близки. Представителите на зодията са страхотни в правенето на пари, те се придържат към своите проекти, докато не бъдат завършени успешно. Известни са със своята упоритост. Това ги прави отлични работници и големи приятели, защото те винаги се отзовават при нужда, независимо от препятствията.

Венера управлява действията им. Телец може да бъде отличен готвач, артист и художник. Той е верен и не обича резки и нежелани промени. Телец е най-надежден знак на зодиака. Някои от представителите на зодията може да имат много консервативни възгледи за света, други пък са любители на парите и богатството. Но всички те имат способността да запазят хладнокръвие във всяка хаотична и нездравословни ситуация.

 • Любов и секс

  Бъдете готови да сте търпеливи с Телец като любовник. Той е изключително чувствен и докосването е много важно за него. За партньори те често намират хора от една и съща социална среда , които са в състояние да отговорят на техния интелект и желание за отдих. Показват своята привързаност чрез подаръци и материални неща.

 • Семейство и приятели

  Семейството и дома са много важни за Телец. Той е много интелигентен и има добро чувство за хумор. Хората, родени под този знак, са много верни и винаги са готови да подадат ръка на приятел. Много от техните приятелства са започнали още през детството и са оцелели през времето. Телец обича децата и оценява времето, прекарано със семейството си, винаги присъства на всички семейни събития.

 • Работа и пари

  Стабилност е ключовата дума за тази зодия. Телецът обича парите и ще работи усилено, за да печели повече. На работното място е надежден, трудолюбив, търпелив и изчерпателен. Когато се фокусира върху някои проект, здраво се придържа към него.

  Представителите на зодията обичат да бъдат заобиколени от материалните удоволствия , добра храна и лукс , така че тяхната работа е много важна за тях. Това е един от начините за постигане на цел им и те са наясно с това.

  Те са отлични при управлението на парите си, всичките им сметки се плащат навреме, но те ​​ успяват и да спестят малко пари. Професиите, които съответстват на тази силна зодия са в сферата на селското стопанство, банково дело, медицината, образованието и строителството.

 • Известни личности от зодия Телец


  Адел, Джордж Клуни, Меган Фокс, Марк Зъкърбърг, Джак Никълсън, Дюк Елингтън, Ал Пачино, Харви Кайтел, Шер, Ума Търман, Енрике Иглесиас, Дуейн Джонсън, Робърт Патинсън, Чанинг Тейтъм, Силвестър Силвестров, Александър Сано, Михаела Филева, Ивет Лалова

Как да привлечем мъж Телец

Ако искате силни, верни, надеждни и щедри хора това са мъжете, родени под Зодия Телец. Една от най-негативните им от характеристики е тяхната изключителна упоритост. Мъжът Телец не обича изкуственото от всякакъв вид. Бъдете готови да отделите повече време, за да спечелите доверието му. Той говори малко, така че винаги може да чувствате, че не ви се получава връзката с него. Мъжът, роден под знака на Телец обича да готви, и можете да оцени вкусната домашно приготвена храна или да го заведете на място, където да се чувства комфортно. Мъжът Телец се радва на секса и го вижда като нещо естествено и забавно. Той е изключително лоялен и никога няма да ви предаде. Но ако го предаде, вие никога няма да ви бъде простено. Покажете му, че сте лоялна.

Как да привлечем жена Телец

Ако искате да съблазните жена, роден под знак Телец ще трябва да се обърнете към чувството й за романтика. Жените от тази зодия искат да бъдат ухажвани, което означава, че те няма да бързат да попаднат в леглото с мъж. Положителните им черти са надеждност, практичност, амбициозност, чувственост и независимост. Но могат да бъдат много мързеливи, инат, материалистични. Жената Телец копнее за истинска любов и сигурност. Ако наистина искате да бъде с нея, ще трябва да инвестирате време и енергия в това да се чувства комфортно. След като тя се влюби, ще бъде лоялна и привързана към вас. Тя ще остане с партньора си толкова дълго, колкото той й е верен. Жената Телец има око за красивото и оценява фините неща в живота, така че ако искате да я съблазните, винаги можете да я отведе в хубав ресторант. Ще я плените, ако й покаже скъпи и луксозни стоки, които притежавате. След като тя се почувства комфортно и сигурно с вас, ще ви позволи да я съблазните напълно.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =