• Силни страни
 • Дипломатични
 • Грациозни
 • Миролюбиви
 • Идеалистични
 • Гостоприемни

Везни ♎︎

23 септември – 22 октомври

Елемент: Въздух Качество: Кардинален
Ден: Петък Планета управител: Венера
Добра обща съвместимост: Близнаци, Водолей Най-добра любовна съвместимост: Овен
Цвят: Син Щастливи числа: 33, 4

Характеристика на зодията


Хората, родени под знака на Везни, са мирни и честни. Те мразят да са сами. Партньорство е много важно за Везни, с техния победоносен манталитет и сътрудничество , те не могат да останат сами. Везни е са въздушен знак, с изразен интелект и остър ум. Те могат да бъдат вдъхновени от добри книги, дискусии и интересни хора.

Управляващата планета на Везни е Венера - любител на красивите неща, така че качеството е винаги по-важно от количеството за хората, родени под този зодиакален знак. Везните често са заобиколени от изкуство, музика и красиви вещи. Те държат на баланса и симетрията.

Везни не могат да понасят несправедливостта. Те избягват конфликти и предпочитат да се запази мира, когато това е възможно. Най-големият проблем за Везни е тогава, когато са принудени да избират страна, защото те са много нерешителни и понякога забравят, че те имат собствено мнение.

 • Любов и секс

  Намирането на правилния партньор ще бъде приоритет в живота на хората, родени под знака на Везни. За тези, които вече са във връзка, поддържането на мира и хармонията е най-важното нещо. Самотата е неестествена и много тъжна за Везни.

  Като любовници те са експресивни, творчески и балансирани. Те ще направят всичко, което е необходимо, за да угодят на своите партньори. Тяхната очарователна личност и тяхната всеотдайност ги прави прекрасни партньори.

 • Семейство и приятели

  Родените под знака на Везни са забавни и винаги готови да помогнат, което ги прави големи приятели. Те могат да закъсняват, да са нерешителни, но са наистина невероятни приятели и много хора искат да останат в тяхната компания.

  Те обичат да прекарват време с приятелите и семейството си и няма да се поколебаят, когато е необходимо да се организира някаква среща. Представителите на зодията са социални, мили и знаят как да се създаде хармонична среда, в която наистина се радват. Везните знаят как да намерят решението на разногласията, което ги прави отлични при решаване на проблемите.

 • Работа и пари

  За зодия Везни поддържане на баланса и хармонията е от първостепенно значение. Везните могат да бъдат велики лидери, а също така да работят усилено, за да печелят и заслужават привилегии.

  Истината и справедливостта винаги имат предимство при вземането на решения за тях. Партньорството или работата в екип са идеални за тях. Хората, родени под знака на Везни, са също много убедителни и надарени говорители. Работа като полицай, адвокат или съдия са отличен избор за Везни. Те могат да имат успешна кариера като дипломати, държавни служители, интериорни дизайнери, композитори и модни дизайнери. Тяхното силно чувство на дипломацията ще им помогне при изпълнението на почти всички задачи.

  Ако отидете на шопинг с Везни, най-доброто, което можете да направите е да планирате допълнително време. Когато става въпрос за купуване, те могат да бъдат много колебливи.Те са много талантливи в балансирането между спестяване и харчене на пари. Обичат модата и хубавите дрехи, така че можете да ги видите много често в някои търговски център.

 • Известни личности от зодия Везни


  Георги Георгиев-Гец, Северина Тенева, Васил Стойчев, Анани Явашев, Юрий Яковлев, Любомир Бъчваров, Сашка Братанова, Мариус Куркински, Христо Гърбов, Албена Чакърова, Ивайло Захариев – актьор и модел, Димитър Туджаров - Шкумбата, Петьо Петков-Шайбата, Йордан Матев, Апостол Карамитев, Хиндо Касимов, Албена Чакърова, Олег Ковачев, Стефка Янорова, Николай Николаев, Вили Цанков, Константин Цанев, Людмил Стайков, Маргарита Карамитева, Валентин Танев, Виктор Калев

Как да привлечем мъж Везни

Може би една от най-добрите характеристики на мъжете от зодия Везни са, че те са посветени на намирането на решения. Ако искате да съблазните мъж Везни човек, първо трябва да изглеждате добре, защото той е много повърхностен човек. Мъжете Везни ценят всичко, което е красиво и никога няма да бъдат с някой, когато смятат за физически непривлекателен. Една от най-негативните характеристики на мъжа Везни, е фактът, че т е много нерешителен. Мъжът, роден под астрологичния знака Везни, често има проблем с формирането на становище и вземане на решения. Мъжът Везни иска да обсъди всичко с партньора си, но всеки един емоционален разговор може да го изплаши. Той се страхува от ангажимент поне в началото на отношенията. Мъжът Везни няма никакви проблеми да говори, така че всичко, което трябва да направите, за да го съблазните, е да говорите с него. Ключът към съблазняване на Везни е да бъдете уверени. Той има състрадателна страна, така че ако ви покаже състрадание и уязвимост, той може да ви пусне в сърцето си. Мъжът Везни иска истинска любов и брак, така че с него може да очаквате реални и дългосрочни отношения, а не само секс.

Как да привлечем жена Везни

Личността на жената от зодия Везни е много интригуваща, защото седмият зодиакален знак често се явява с маса от противоречия. Жените Везни обичат да бъдат в центъра на вниманието и те очакват да бъдат третирани като кралици. Най-важното нещо, за да съблазните жената Везни, е че трябва да бъдете добър събеседник и слушател. Тя обича да се учи на нови неща и се радва да говори за себе си и своите интереси. Жената, родена под знака на Везни, е очарователна, интелигентна. Сексът е на второ място за жените от зодия Везни, което не означава, че тя не е страстна. Жената от зодия Везни често променя настроението си, така че не очаквайте да прави секс, следвайки общ модел. Един от най-добрите начини за поддържане на вниманието й е да позволите да бъде звездата във връзката ви. Обърнете повече внимание на външния си вид, тъй като жената Везни иска да се чувства като че е с някой, който е почти толкова специален, колкото е тя. Поддържането на интереса й определено не е лесно, но ако й позволите да блесне така ярко, както тя иска, вие ще имате по-добри шансове за развитие на силна дълготрайна любов.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =