• Силни страни
 • Прогресивни
 • Приятелски настроени
 • Независими
 • Човечни
 • Изобретателни

Водолей ♒︎

20 януари – 18 февруари

Елемент: Въздух Качество: Неподвижен
Ден: Неделя Планета управител: Уран
Добра обща съвместимост: Близнаци, Везни Най-добра любовна съвместимост: Лъв
Цвят: Ултрамарин Щастливи числа: 4, 8

Характеристика на зодията


Родените под знака Водолей са срамежливи и тихи, но от друга страна могат да бъдат ексцентрични и енергични. И в двата случая те са високо интелектуални хора, които обичат да помагат на другите. Те лесно могат да решават проблеми.

Представителите на зодия Водолей имат нужда да бъдат известно време сами и далече от всичко, за да възстановят енергията си. Хората, родени под знака Водолей, гледат на света като място, пълно с възможности. Водолей е въздушен знак, използва ума си при всяка възможност. Ако няма умствена стимулация, той е отегчен и му липсва мотивация да постигне най-добрия резултат. Управляващата планета на Водолей е Уран. Представителите на зодията са способни да възприемат бъдещето и знаят точно какво искат да правят следващите пет или десет години. Те са известни като мислители и хуманисти. Те постоянно се стремят да бъдат заобиколен от други хора.

Най-големият проблем за Водолей е усещането, че е ограничен. Заради желанието за свобода и равенство за всички, представителите на зодията винаги ще се стремят да гарантират свободата на словото и придвижването. Водолеите имат репутация на студени и безчувствени хора, но това е само техният защитен механизъм срещу преждевременно сближаване. Те трябва да се научат да се доверяват на другите и да изразяват емоциите си по здравословен начин.

 • Любов и секс

  Интелектуалната стимулация е най-големият афродизиак за Водолей. Няма нищо, което може да привлече един Водолей повече от интересен разговор.

  Откритост, комуникация, въображение и желание за риск са качествата, които се вписват добре в живота на представителя на тази зодия. Почтеност и честност са от съществено значение за всеки, който иска да има дългосрочни отношения с този динамичен човек.

  В любовта Водолеите са верни, ангажирани и не се отнасят собственически към партньорите си, дават им независимост и да ги разглежда като равни.

 • Семейство и приятели

  Въпреки, че Водолеите са комуникативни, те се нуждаят от време, за да се доближат до хората. Те са много чувствителни и близост с тях означава уязвимост.

  Водолеят ще направи всичко за своя любим човек до точката на саможертва, ако е необходимо. Неговите приятели трябва да притежават тези три качества : творчество , интелект и почтеност.

  Когато става дума за семейство, неговите очаквания не са по-малки. Въпреки че Водолеите имат чувство за дълг към роднините си, те няма да поддържат тесни връзки с тях, ако очакванията им не са изпълнени.

 • Работа и пари

 • Известни личности от зодия Водолей


  Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Моне, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Жул Верн, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин

Как да привлечем мъж Водолей

Трябва да се запознаят с всички положителни и отрицателни Водолей черти, ако искате да съблазни мъж, роден под този зодиакален знак. Водолей мъже са непредсказуеми, интелигентни, социални, независими и отлични комуникатори. Някои от най-негативните Водолей характеристики включват ненадеждност, упоритост, нерешителност и липса на гъвкавост. Ако искате да съблазни мъжа, роден под астрология знака на Водолей, вие ще трябва да бъде хладно за това. Ако някога дойде на твърде силен емоционално за този човек, той никога няма дори да се мисли за вас като към леглото. В Водолей човек често може да живее вътре в собствения си ум, така че той се нуждае от придружител да се говори за прогресивни мисли той създава. Така че, ако искате да го съблазни, трябва да сте приятели на първо място. Повечето от техните романси са склонни да започват като приятелства, които постепенно еволюират в нещо по-сериозно. Това означава, че мъжете Водолей никога няма да влязат в една романтична връзка с някой, който не е вече приятел. Бъдете търпеливи и нещата на платонична основа, докато не сте готови да направите първата си голям ход. Уважавайте нуждата му за свобода, си индивидуалност, и желанието му да направи разлика в света.

Как да привлечем жена Водолей

.Жената Водолей е независима, загадъчна, със свободен дух и ексцентрична. Жените Водолей имат уникално чувство за хумор и практическа перспектива в живота. Непоследователността е постоянен проблем за жените, родени под знака Водолей. Жената Водолей копнее за романтика и добър разговор, въпреки че тя може да изглежда като студен и сдържан човек. Тя е отличен секс партньор, но само ако е убедена, че се интересувате от нея не само за една вечер. Ако искате да съблазните жена Водолей ще трябва да се харесате на многобройните различни страни на личността й. Жените Водолей са привлечени от хора, които се открояват в тълпата, така че ако искате да привлечете вниманието й, трябва да сте малко по-различни от всички останали. Жената Водолей е със силно въображение за секс партньора си, който иска да изпробва нови неща. Въпреки това и позволете да знае, че тя е повече от секс партньор за вас. Най-голямата грешка можете да направите, когато се опитва да съблазните жена Водолей е да бъдете твърде взискателен и натрапчив. Дайте й много свобода, защото тя е много независима жена и няма да толерира какъвто и да е контрол.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =