ecommerce

Книга на съдбите

Книгата на съдбите е доста особен източник на мъдрост, съдържащ много отговори на въпроси, които интересуват всеки в определени моменти от живота му. Тя е разделена на четири глави, във всяка от които можете да изберете въпрос и да получите отговор. Понякога е строга, понякога безразлична, но отговорите ѝ винаги предизвикват размисъл. Или за това какво е имала предвид с отговора на Вамона на въпроса ти, или за това дали изобщо е трябвало да се консултираш с Книгата на съдбите.

Както всяко гадаене, гадаенето с Книгата на съдбите не може да претендира за абсолютна истина, но може да ви даде няколко добри идеи. Избягвайте да задавате на Книгата на съдбите един и същ въпрос отново и отново - тя не може да го понесе, винаги ще получавате различни отговори, а ако сметне, че сте твърде настоятелни, ще отговори не по реда си и може да ви изнерви.

Затова се опитайте да ограничите отговора си до един и преминете към следващия въпрос, който ви интересува. Повторното задаване на същия въпрос може да има смисъл след известно време, когато сте в друго настроение или когато ситуацията, в която сте задали Книгата на съдбите, се е развила.

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори. Кликнете върху въпрос и приемете с благодарност всеки отговор, дори да не ви допада.

Изберете категория и въпрос:

Любов и семейство (за жени)
Любов и семейство (за мъже)
Пари и имущество
Бизнес, работа и кариера
Пътуване
Деца и внуци
Приятели и взаимоотношения с останалите
Въпроси за живота и щастието
Последно зададени въпроси:

Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен