Хороскопи от Знаците

Макар астрологията да е много повече от Вашия дневен хороскоп, най-разпространената употреба на астрологията е в полето на предсказанията за слънчевите знаци, базирани върху наблюдения на позициите на планетите, във връзка с дадения знак в конкретен ден, седмица, месец или година. В повечето случаи е глупаво да се предполага, че една интерпретация може да е вярна за милиони хора по целия свят. Първият аргумент срещу астрологията винаги е това, че е невъзможно толкова много хора да бъдат описани само с 12 зодиакални знака. Това обаче е твърде повърхностен поглед, с липса на всякаква информация.

Всички знаем, че масата на слънцето представлява 99% от нашата Слънчева система и е разбираемо защо то играе толкова важна роля в нашата натална карта. Никоя планета не може да се сравнява със значението на този "титан" на зодиака, който произвежда енергия и осветява нашия живот. Слънцето представлява детето вътре в нас и нашата изобретателна сила, нашата воля и увереност; то ни повдига с гравитацията си и ни води до изключителни пространства в нашия живот и точно затова ние трябва да разбираме неговото значение. Например, всеки човек със Слънце в Овен ще има силна воля и строго подредени приоритети, но останалата част от неговата личност се определя от Дома, в който се намира Слънцето, от позицията на Марс - управляващата планета на слънчевия знак, от асцендента, Луната и толкова много други фактори, които трябва да се вземат под предвид във всяка интерпретация на хороскопа.

Дневният, седмичният и месечният хороскоп се пишат, въз основа на анализ на настоящата позиция на Луната, Слънцето и планетите на небето, както и връзката с Вашия слънчев знак. Ако друг човек има същата зодия като Вас (Вашият съпруг, баща, шеф или т.н), то трябва да се вземе под предвид фактът, че може хороскопът да е по-верен за тях, отколкото за Вас. Не забравяйте това, когато четете нашите общи интерпретации.

Преди да продължите към Вашите хороскопи, най-важното е да разбирате тяхната роля във Вашия живот. Ние не ги правим, за да предвиждаме бъдещето Ви или да "познаваме" какво ще се случи. Те са предоставени, за да Ви мотивират и да Ви покажат, че има нещо, което споделяте с други хора. Не очаквайте, че винаги ще са точни, поради простата причина, че нямаме цялата информация, която е нужна, но се надяваме да Ви развеселят, да Ви покажат, че не сте сами.

Затова Ви предлагаме да пристъпвате към нашите дневни хороскопи като бисквитка към Вашето сутрешно кафе - един приятен ежедневен навик.

Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на живота

Дата на раждане:

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Светът

Светът, която се счита за най-щастливата карта в голямата аркана, е символ на всичко, което можем да постигнем в нашия път през живота ни, ...

Прочетете още

Цитат на деня

Колкото повече ми се иска да свърша нещо, толкова по-рядко го наричам работа.


Ричард Бах

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =