Транзити

ТРАНЗИТ (прев.буквално: преминаване) се случва, когато действителна движеща се планета формира аспект (ъгъл) към част от наталната карта – планета или начало на дом. Когато този аспект (ъгъл) стане с точните градуси, транзитиращата планета задейства съответния фактор в рождения хороскоп. Транзитите към натална карта са сред основните и най-важни предсказателни методи в астрологията. Те са прост, но мощен инструмент, който помага да се разбере кои теми в живота на човека ще бъдат доминиращи през определен период от време. Те са оснонва част и от нашия Хороскоп Едногодишна прогноза. Транзитите най-често се разглеждат спрямо наталната карта на човека. Активираните теми се определят от транзитните (преминаващите) планети. Говорим за транзити и тогава, когато дадена планета се движи през определен дом в наталната карта.

Данни за изчисляване на транзити

Моля, попълнете информацията внимателно, от това зависи дали резултатите ще са точни!

Не знам точен час на раждане

Вижте също

Асцендент

Асцендент или още изгряващ знак, се нарича зодиакалния знак, който в момента на раждането ви се е намирал на източния хоризонт.

Изчисляване
Натална карта

Наталната астрология, е система, базирана на концепцията, че персоналният път на всеки индивид може да бъде определен чрез съставянето на натална карта от точния час, дата и локация, в която индивидът е роден.

Изчисляване
Синастрия

Синастрията е партньорски хороскоп. Тя е астрологичен анализ на отношенията между двама души. Синастрията дава отговори как и защо се свързваме помежду си.

Изчисляване

Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен