Качества

Зодиакалните качества, наричани още "режими" или "условия", показват как хората реагират на стимули и най-вече как действат под напрежение. Те показват как знаците изразяват своя елемент, което означава начина на поведение, който използват, за да изразят характеристиките на своя елемент. Има три качества: Кардинални, Неподвижни и Подвижни, има по 4 знака в една група качество.

 

Кардинални Качества

Кардиналните знаци са най-настоятелни и имат най-голям интерес към инициирането на промяна. Техният начин на действие е да започнат нови неща. Те лесно реагират добре на нови идеи. При тях има самостоятелно начало. Кризата ги мотивира. Постигат контрол като успяват да са една крачка пред всички останали. Овен търси лидерство и контрол като цяло, Рак контролира емоциите, дома и семейството; Везни се опитват да контролират партньорствата си; Козирог контролира и експлоатира материалната среда. При Кардиналните знаци нещата винаги се случват. Това е нормално, защото те са тези, които поставят началото. Зодиите от четирите кардинални знаци са в първия месец на всеки сезон.

 

Неподвижни Качества

Неподвижните знаци са най-стабилни и самостоятелни. Техният начин на действие е по-скоро пасивен, но решителен, непоколебим и дори на инат. Тяхната сила е в тяхната последователност и лоялност. Те следват нещата докрай, управляват и поддържат това, което е започнато от Кардиналните знаци. Трудно приемат промените, нужно им е много време да се подготвят за тях. Те са склонни да закъсняват. Телец е просто бавен; Скорпион използва разтакаването като коварно оръжие в борбата за власт; Лъвът обича да се появява грандиозно; Водолей иска нещата да стават според неговите условия. Пристигнали късно и четирите знаци остават завинаги на едно място. Четирите Неподвижни знака са в средната на всеки сезон.

 

Подвижни Качества

Подвижните качества са най-нестабилни и най-отворени за влияние от околните. Техният начин на действие е да направят прехода от старото към новото, което отваря пътя за Кардиналните знаци, така започва нов цикъл. Те са безкрайно гъвкави и толерантни. Изключително лесно могат да оставят нещо да си отиде. Докато Кардиналните знаци започват нови неща, а неподвижните знаци поддържат нещата стабилни, енергията на подвижните зодии ги адаптира към нови и променящи се условия. С цялата тази подвижност идват притесненията. Подвижните знаци разчитат на разума, а не на материалното. Много от подвижните знаци страдат от отрицателно психическо напрежение, изпитват страх, параноя, и пристъпи на паника. В очакване на негативните резултати постоянното притеснение наистина им носи страдание. Но тяхната висока приспособимост винаги ги превежда успешно през тревогата. Зодия Близнаци е с променливи идеи; Дева е доминирана от средата; Стрелец има постоянно променящи се виждания за живота; Риби се адаптира повърхностно към средата си (като хамелеон) и я отразява като огледало. Понякога всички те правят толкова големи компромиси, че жертват собствените си интереси. Четирите Подвижни знаци са в последния месец на всеки сезон.

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Какво червило отива на Вашата зодия
Какво червило отива на Вашата зодия

Ако се колебаете какъв цвят червило да си вземете и не сте сигурни кое най-много ще Ви отива, доверете се на звездите! Вижте кой оттенък приляга на зодията Ви най-добре, за да бъдете неотразима навсякъде!

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик - никога.

Волтер