Родени между Знаците (на куспидата)

Определението за куспидален Знак е рожден ден, който се пада в момента, в който слънцето напуска един знак и навлиза в друг. Ако сте родени на куспидата, може технически да сте Рак, но да се чувствате като Лъв. Или пък вашите прекрасни, лениви Везни може да имат малко от тъмната магия на Скорпиона.

 

КАКВО Е КУСПИДА В АСТРОЛОГИЯТА?
Зодиакалните куспиди представляват дните на здрача между знаците, когато единият изгрява, а другият залязва. Това е благоприятно време за раждане - това са моменти на промяна, на край и начало, на компромис и изненада.

Самите куспиди са изпълнени с възможности и променящи се перспективи, а животът на тези, които въплъщават тези куспиди, може да бъде наистина просветляващ.

Надяваме се, че информацията, съдържаща се в това ръководство, ще ви помогне да започнете да разрешавате всички кризи на идентичността и въпроси за съвместимостта, свързани със зодиите, с които може би сте се борили през всичките тези години. За да бъдете непредсказуеми, да търсите отговори и да живеете живота на върха!

 

Куспида КОЗИРОГ - ВОДОЛЕЙ
Дати: 16 - 22 януари

Независимо от това какви личностни качества показват пред обществеността родените на куспидата Козирог-Водолей, най-важен е личният им живот. Вътрешни фантазии, будни сънища - това са сферите, които вълнуват тези творчески души.

Понякога, тъй като вътрешният им живот е толкова богат, Козирозите-Водолеи може да се чувстват донякъде разочаровани от "реалния" живот. Мрачността на общата ни реалност може да се почувства сковаваща и скучна, което кара този обсаден кусп да чувства, че животът някак си липсва. Това неясно чувство на умора може да се отрази негативно на личните им взаимоотношения. В края на краищата не е лесно да бъдеш с човек, който чувства, че животът, който живее, не отговаря на фантазията, която е създал в съзнанието си.

Въображение / Противоречие / Мистерия

Разбира се, положителната страна на този изобилен и удовлетворяващ живот с въображение е творческата личност, която извира отвътре.

За щастие Козирозите-Водолеи са страхотни комуникатори. Техните най-удовлетворяващи взаимоотношения се основават на оживени, интелектуални дискусии. Да, тази двойка Сатурн и Уран е емоционална и творческа, но те също така жадуват за контекст и се възхищават на логиката и аргументацията. Те са целеустремени и могат да бъдат конкурентни. Това, в съчетание с тяхната креативност, дава възможност за успех в работата... ако представителите на двойката Козирог-Водолей могат да се ангажират да работят за успех в тази будна сфера.

Както е вярно за повечето от нас, Козирозите-Водолеи крият в себе си много противоречия. Въпреки че изпитват силна нужда от сигурност, те също така копнеят за свобода.Обичат да учат, но също така лесно могат да бъдат претоварени от предизвикателствата на живота. Макар да се чувстват разочаровани от действителността, те също така се чувстват подтикнати да променят света към по-добро.

Ако сте родени на пресечната точка Козирог-Водолей, слушайте. Можете да бъдете доста критични, а това може да бъде трудно за хората да го приемат. Не се колебайте да смекчите начина, по който отправяте критиките си (признаваме, че в крайна сметка те са полезни).

Ако познавате Козирог-Водолей, просто знайте, че проблемът не е във вас, а в тях. Наслаждавайте се на тяхната искра, когато я има.

 

Куспида ВОДОЛЕЙ - РИБИ
Дати: 10-ти февруари - 20-ти февруари

Родените на куспидата Водолей-Риби са известни като природните ясновидци на зодиака. Обичани заради своите състрадателни, разбиращи и толерантни черти, Водолеите-Риби са склонни да имат по-екстровертни характери, отколкото бихте могли да си представите за хора с толкова чувствителна душа.

Общуването с хора може да подмлади Водолеите-Риби, да им даде усещане за цел и да ги освободи от стреса. Единственият проблем? Това вродено желание често се съчетава с чувство за изолация... и с усещането, че не сте разбрани.

Чувствителност / ексцентричност / състрадание

Въпреки че са целеустремени, тези, които въплъщават куспидата Водолей-Риби, са големи отлагачи. Понякога това протакане е вградено, като се има предвид вродената дезорганизация, която нарушава всеки органичен поток, който би могъл да ги отведе до финала. Но кой има време за организиране на нещата, когато умът ви е изпълнен с толкова много страхотни идеи? На този връх има толкова много творческа енергия, толкова много състрадание и емоции, че задълженията, които осигуряват гладкото протичане на ежедневието, лесно могат да останат на заден план.

Ако сте под двойното управление на Уран и Нептун, знайте това: Вие сте обичани. Вие сте невероятни. Вие сте блестящи, креативни и изключително интелигентни. Понякога може да ви се струва, че хората просто не ви разбират. Но чуйте това: Не е нужно хората да ви разбират. Вие получавате тях. И това е най-голямата ви сила.

И ако познавате човек, роден на куспидата Водолей-Риби, кажете му, че  обичате начина, по който работи техният ум. Обичате начина, по който виждат света, и сте благодарни, че можете да бъдете част от него. Нека знаят, че ги разбирате.

 

Куспида РИБИ - ОВЕН
Дати: 17 - 23 март

Мечтателят се среща с изпълнителя в този изключително успешен кусп. Като се имат предвид естествените им умения за подражание и съпричастните им личности, Рибите-Овни са ефективни, нетрадиционни лидери. Те не се страхуват да предприемат действия и не се страхуват да вземат със себе си хората около тях. Но ако прекалено много мислят за това, ще започнат да се съмняват в себе си и двигателите им ще започнат да заекват. Тук се проявява тяхната импулсивност. Просто закопчайте коланите и се насладете на пътуването.

Лидерство / Импулсивност / Възраждане

Една определяща личностна черта, която може да се открие при родените под този куспидационен знаменател, е склонността им да прокарват граници. Това невинаги е целенасочено - понякога се прокарват граници, за които Рибите-Овни дори не са знаели. Това, разбира се, може да доведе до сериозно наранени чувства, дълбоки недоразумения и обща неловкост, но за щастие родените под знака на Риби-Овен могат да бъдат и много умели в това да карат другите да се чувстват комфортно. Това също е добре, защото ако тези грешки не бъдат поправени, Рибите-Овни ще се притесняват тънко, опитвайки се да анализират какво, по дяволите, току-що се е случило.


Говорейки за други хора, този управляван от Нептун и Марс куспид е много заинтересован от техния успех. Те получават почти толкова удовлетворение от това, че помагат на хората около тях да постигнат успех, колкото от своя собствен. А успехът е нещо, което наистина може да дойде лесно при този кусп, стига да обуздаят нетърпението си и да изгладят неравностите в комуникационните си умения.

Така че, ако сте родени на куспидата на Овена, направете това. Намалете темпото и позволете на хората около вас също да намалят темпото. Мислете, преди да говорите, но не се занимавайте с това дали това, което казвате, е правилно. Вместо това помислете как това, което казвате, може да накара другите да се почувстват. Ако е грубо, смекчете го.

И ако познавате някой, който е роден на знака Риби-Овен, разберете, че неговата страст невинаги е равна на отдаденост. И това е нормално. Те вярват във вас и искат да сте щастливи. Бъдете благодарни за подкрепата и насърчението, които получавате от тях, и знайте, че те са искрени - дори и да са мимолетни.

 

Куспида ОВЕН-ТЕЛЕЦ
Дати: 16 - 22 април

На куспидата Овен-Телец се намират едни от най-силните личности в целия зодиак. Говорим за чиста доминация. Дайте на Овен-Телец позиция на власт и той ще я издигне на следващото ниво. И после на следващото. И после на следващото, докато не се окажат на върха на всяка игра, която играят. Говорим за "Краля на планината".

Власт / Щедрост / Издръжливост

За щастие тази огромна сила на волята е смекчена от щедър дух. Управлявани от Марс и Венера, те са склонни да бъдат големи любители на изкуството, грижовни приятели и интуитивни лидери. Работят усилено и се забавляват усилено, и макар че на пръв поглед и двете усещания са невероятни, тази тенденция скоро може да се превърне в изчерпваща и смазваща не само за Овена-Телец, но и за околните.

Освен че дават всичко от себе си, родените на куспидата Овен-Телец обичат да дават съвети. Ако този съвет е свързан с преодоляването на някакво предизвикателство, то непременно го приемете! Това са интуитивни и стратегически настроени хора, които могат да видят ситуацията от всички ъгли и да очертаят ясен път през най-сложните лабиринти. Но ако съветът се отнася до въпроси, свързани с човешкото сърце, помислете дали да не потърсите второ мнение. Това не означава, че съветът е лош по своята същност - той просто може да не взема предвид онези досадни малки неща, наречени емоции.

Така че, ако сте родени на куспидата Овен-Телец, използвайте силите си за добро. Не е изненада, че Хитлер също е роден на тази куспидата. Също така: Медитирате ли? Трябва. Защото, ако успеете да влезете в правилното мислене, наистина можете да завладеете света.

А ако познавате Овен-Телец, разберете, че контролът наистина е важен за тях. Те ще преместят планини заради вас, стига да не им се налага да се подчиняват на волята ви.

А ако познавате човек, роден на куспидата Водолей-Риби, кажете му следното: Обичате начина, по който работи техният ум. Обичате начина, по който виждат света, и сте благодарни, че можете да бъдете част от него. Нека знаят, че ги виждат.

 

Куспида ТЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ
Дати: 17 - 23 май

В този мощна куспида широко скроеният и трудолюбив Телец се среща с очарователните и енергични Близнаци. Личностните характеристики на този кусп са най-доброто от двата свята - амбициозни и приземени, умни и скромни, творчески и гъвкави. Освен това те са плодовити и могат да се разпространят твърде много, когато става въпрос за ангажименти. Понякога, когато можете да направите всичко, е трудно да откажете.

Младост / енергия / гъвкавост

Родените на куспидата на Телец и Близнаци са страхотни комуникатори и могат да говорят с всеки за всичко. Това, в което не са добри, е да слушат. Склонни са да монополизират разговорите и може да имат лошия навик да говорят вместо хората. И въпреки че обичат да говорят за собствените си драми доста често, трудно им е да бъдат там, когато другите искат да говорят за своите - дори когато те искат да бъдат.

Независимостта е важна за тези, които въплъщават Близнаци. Те са горди, трудолюбиви хора, които искат да бъдат признати за работата си. Двойно управляваните от Венера и Меркурий наистина имат безгранична, младежка енергия и когато тя е съсредоточена, е благословия. Но ако не е насочена правилно, тази енергия може да накара притежателя ѝ да се чувства разсеян, нервен и тревожен.

Така че, ако сте родени на върха на Телец и Близнаци, може би ще искате да поработите върху уменията си да слушате. Помислете колко много цените ухото на приятелите и близките си и си поставете за цел да отразявате същата доброта обратно към тях.

И ако познавате Телец-Близнаци, бъдете търпеливи с тях, но бъдете честни. Насърчавайте ги да се изправят срещу несигурността си и да се стремят да прощават на себе си и на другите.Също така им кажете да подремнат.

 

Куспида БЛИЗНАЦИ - РАК

Дати: 16 - 25 юни

Родените под куспидата Близнаци-Рак често са в центъра на вниманието.Те наистина могат да бъдат животът на партито - независимо дали става дума за вечеря, която са подготвили за всички свои близки и приятели, или за шумна вечер в града, тяхната общителна личност наистина подправя вечерта. Но в този бонвиван се крият много сурови емоции, които бълбукат точно под повърхността.

Романтичен / съпричастен / личен

Въпреки че могат да Ви разчетат емоциите от километър, Близнак-Рак са пословично затворени по отношение на чувствата си. Не се учудвайте, ако не сте наясно какво се случва в живота им, въпреки енциклопедичните им познания за най-съкровените ви мисли и чувства. Те притежават много умения и подобно на нинджа избягват да говорят за себе си, като правилно ви казват как се чувствате, се нарежда на челно място сред тях.

Близнаци-Рак е човек, който се ангажира. Може да им отнеме известно време, но веднъж влезли, те са лоялни. Управлявани от планетите Меркурий и Луна, те обичат да се обграждат с хора, които познават и на които се доверяват, а това доверие често се печели трудно. Чувствителни и любвеобилни, Близнаците-Раци ценят много семейството си - и това включва както кръвни роднини, така и приятели, които са като семейство. Разбира се, те могат да бъдат флиртуващи, но когато са отдадени, те са предани.

Ако сте Близнаци-Рак, знайте, че вдъхновявате другите. Тази дарба е вашата магия и трябва да я използвате без чувство за отплата. Също така не се страхувайте да допускате хората до себе си - повечето от нас не искат да ви навредят.

Ако познавате някого, роден на куспидата Близнаци-Рак, не го приемайте за даденост. Да, хората от тази куспида са търпеливи и любящи, а те лесно прощават и забравят. Но не прекалявайте с това. Възможно е да таят чувства на обида, които не са споделили.

 

Куспида РАК - ЛЪВ

Дати: 19 - 25 юли

Поставете Рак и Лъв в едно тяло и какво ще получите?

Драма, ето какво.

Когато се съчетаят личностните характеристики на емоционалния Рак и огнения Лъв, и най-малките неща могат да се раздуят до неузнаваемост. Но, хей, те се грижат за това да е интересно.

Настроение / Непостоянство / Колебание

За щастие тази огромна сила на волята е смекчена от щедър дух. Управлявани от Марс и Венера, те са склонни да бъдат големи любители на изкуството, грижовни приятели и интуитивни лидери. Работят усилено и играят усилено, и макар че на пръв поглед и двете усещания са невероятни, тази тенденция скоро може да се превърне в изчерпваща и смазваща не само за Овена-Телец, но и за околните.

На куспидата между Рак и Лъв всичко е свързано с движението - емоционално и физическо. Преминавайки от една емоция към друга, предизвикателството за този зодиакален център е да намери своя емоционален център. Медитацията би била чудесен съюзник в постоянната им борба за баланс. От друга страна, животът на Рака-Лъв никога не е скучен. Тази комбинация между Луната и Слънцето може да изглежда срамежлива, когато я срещнете за пръв път, но до края на вечерта може да се окаже, че тя ще държи микрофона в караоке заведението.

Родените на куспидата Рак-Лъв могат да бъдат чувствителни към критика, така че внимавайте, когато им предлагате как да се държат по-добре. Освен това те обръщат голямо внимание на детайлите и имат добра памет - а това включва и способността да задържат обида. Любвеобилен и предан, този кусп обича да обича и да бъде обичан. Когато нещата вървят добре, няма по-добър човек, с когото да споделите момента. Но когато нещата са зле, този кусп може да се прави на смел, но лесно се ранява.

Ако сте Рак-Лъв, опитайте се да не се фокусирате върху това, което правят другите. Вместо това се съсредоточете върху това, което се случва във вашия живот. Продължавайте да се опитвате да намерите своя център.

Ако познавате човек, роден на куспидата Рак-Лъв: Бъдете любезни с чувствителния си приятел. Отделете време да помислите за правилния начин да кажете това важно нещо, така че да не нараните чувствата му. И организирайте филмова вечер или малка уютна сбирка, за да изградите у тях чувство на доверие във вашето приятелство.

 

Куспида ЛЪВ - ДЕВА
Дати: 19 - 25 август

В този кусп командването се среща с предпазливостта, страстта - с перфекционизма, а огънят - със земята.

Макар че тези на пръв поглед несъвместими личностни характеристики могат да внесат баланс в Лъва-Дева, в този кусп има неоспорим конфликт, който кара родените в него понякога да се чувстват сякаш са разкъсвани между две крайности.

Конфликтен / Убедителен / Активист

Един от начините да мислим за полярностите е като за война между интровертните и екстровертните. Куспидата Лъв-Дева е свързана с лидерство и комуникация, но също така и с независимост и потайност. Основното умение е да знаете какво точно да кажете в точния момент и този зодиакален център може да бъде чудесно убедителен, когато застане зад дадена кауза, което ни води до активиста в сърцето на зодиакалния център Лъв-Дева. Щастливото място за този управляван от Слънцето и Меркурий кусп е в смесването на работата с хората за решаване на даден проблем. Но когато прозрачността и уязвимостта са от изключителна важност, желанието им за уединение и склонността им към потайност може да се окажат тяхната ахилесова пета, а вроденото им желание да се отдръпнат може да предизвика конфликт в груповата динамика.

Интересно е, че интимността е нещо, което този тип желае, но което не се постига лесно. Уязвимостта, най-важният аспект на интимността, е нещо, с което Лъвът и Девата се борят. Не толкова с уязвимостта на другите, колкото със самите себе си. Трудно е да бъдеш уязвим, когато пазиш толкова много тайни, когато мълчанието е твоят емоционален режим. И е трудно да обясните този инстинкт на другите, когато през половината от времето сте шумни, директни и комуникативни.

Така че, ако сте с куспида Лъв-Дева, помислете за този тласък и привличане следващия път, когато се сблъскате с объркан близък човек. Понякога желанието ви да запазите нещата за себе си кара хората около вас да се чувстват самотни, а това не е това, което искате. Вижте дали можете да намерите думи, за да кажете какво чувствате - дори ако тези думи са "не знам".

И ако познавате човек на двойката Лъв-Дева, дайте му време. Продължавайте да споделяте с тях най-уязвимите си моменти, но не очаквайте веднага да се отворят. Направете всичко възможно, за да разберете, че те се борят със собствените си граници на самозащита.

 

Куспида ДЕВА- ВЕЗНИ
Дати: 19 - 25 септември

Общоизвестен факт е, че Везните са обсебени от красотата, което важи и за двойките Дева-Везни. Като прибавим и вниманието на Девата към детайлите, получаваме най-големия естет.

Хората, родени между Дева и Везни, обикновено са изключително харизматични, креативни, чувствителни, интелигентни и любезни. Привличани от привлекателни хора, красиво изкуство и чувствени удоволствия, този куспид е известен с това, че отлично умее да сглобява части. Всъщност планирането на събития би било чудесен избор на кариера за представителите на куспидата Дева-Везни.

Възпитание / Емпатия / Естетичност

Този талант обаче има и обратна страна, тъй като те също така имат способността да бъдат прекалено фокусирани върху начина, по който нещата изглеждат отвън. Интроспекцията може да не идва лесно, но родените в куспидата Дева-Либри биха могли да помислят известно време за мъдростта, съдържаща се в старата поговорка: "Важното е какво е вътре".

Въпреки това една от най-изявените личностни черти на този кусп, управляван от Меркурий и Венера, е чувството им за отговорност и справедливост. Винаги грижещи се за другите, грижовните наклонности на Дева-Либра се проявяват, когато се стигне до романтика. В търсене на хармонична връзка този куспидант винаги ще помни малките неща, които карат любовния му интерес да се чувства специален.

Когато работят в екип, справедливостта и непредубедеността са едни от най-силните страни на Девата-Либра. Те няма да се уплашат от здравословен конфликт. Напротив, те обичат добрите и разгорещени дебати, когато и двете страни могат да спорят с уважение.

Ако сте Дева-Везни, е време да направите равносметка на личната си инвентаризация. Отделете малко време, за да обмислите начина, по който сте израснали напоследък - емоционално, духовно, физически - и използвайте някои от уменията си, за да се съсредоточите върху детайлите на вътрешния си живот.

Ако познавате Дева-Везни, знайте, че педантичната природа на този човек понякога може да бъде дразнеща за околните. Тяхната неудовлетвореност понякога може да ви се стори пасивно-агресивна, но просто знайте, че това са те, а не вие.

 

Куспида ВЕЗНИ - СКОРПИОН
Дати: 19 - 25 октомври

Ах, пресечната точка между Везни и Скорпион, красотата и звяра. Управляван от Венера и Плутон, този куспид има силата да бъде сексуално динамо. Но тази пламенност може да има и своите недостатъци.

Като начало, не е лесно да бъдеш този, който винаги казва истината, независимо кого може да нарани. Точно така, родените на куспидата Везни-Скорпион бързо казват точно това, което им хрумва. Така че не им задавайте този труден въпрос, освен ако не сте готови да получите потенциално разтърсващ отговор. Тази обезоръжаваща личностна черта може да бъде ценна както в професионалния, така и в личния живот, но може да предизвика драма и в двата, когато не е поднесена по конструктивен начин.

Съблазнителни / критични / упорити

Въпреки - или може би заради - тази склонност към казване на истината, Везните-Скорпион имат предимство, когато става въпрос за социални контакти. Тяхната харизма се дължи на суровата им сексуална енергия и на непринудения им чар. Те могат да бъдат властни и саркастични, но във всичко това има и известна доза честност, която прави тази потенциално непривлекателна черта някак си възхитителна.

Във взаимоотношенията Везните-Скорпион са романтични и лоялни. Разбира се, обратната страна на тази лоялност е ревността, която може наистина да навреди на любовния им живот, ако не се държи под контрол. За щастие Везните-Скорпион са благословени с решителна упоритост, така че ако контролирането на ревността им е нещо, което наистина искат да направят, те могат да намерят начин да го направят.

Тази решителност и упоритост са полезни и в професионалния живот на Везните-Скорпион, тъй като им дават всички необходими съставки, за да постигнат големите цели, които са си поставили. Егото може да се намеси тук и е добре да го вземете предвид, когато се сблъскате с онези упорити моменти, когато промяната ви се струва трудна.

Така че, ако сте Везни-Скорпион, запитайте се дали егото ви не пречи на истинското величие. Приложете тази прочута интелектуална честност към собствения си вътрешен пейзаж и не взимайте пленници. Не забравяйте: понякога горският пожар е естествена част от цикъла на растеж.

А ако познавате човек, роден на куспидата Везни-Скорпион, напомнете му, че ревността няма да го доведе до никъде. Помолете ги да се доверят на себе си и на хората около тях. Може би обаче ще ви е трудно да им дадете този съвет, тъй като те наистина биха предпочели да си гледате работата. Разбира се, не е нужно да ви казваме това. Просто ги попитайте!

 

Куспида СКОРПИОН - СТРЕЛЕЦ
Дати: 18 - 24 ноември

КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО тъмната и интензивна енергия на Скорпиона се срещне със смелата и активна енергия на Стрелеца? Това е дива комбинация, бунтарски вик, и не е за хора със слаби сърца.

Управлявани от Плутон, Марс и Юпитер, родените на границата между Скорпион и Стрелец живеят, за да вървят срещу течението. Кажете им, че нещо се прави по един начин, а те ще ви покажат как се прави по друг. Те са самоуки експерти и се учат, като правят. Те са дивото дете на Зодиака - но какво се случва, когато това дете порасне? Когато бунтарят стане владетел?

Бунтар / революционер / контрибутор

Безстрашният лидер, това е. Ако представителите на куспидата Скорпион-Стрелец успеят да приложат всичко, което са научили, в своя пълноценен, изпълнен с приключения живот, от тях могат да станат чудесни авторитети. Те имат потенциала да бъдат наистина прогресивни и влиятелни, но трябва да помнят да запазват обективност и да не позволяват на емоциите си да вземат връх. Реакциите на колене могат да бъдат тяхното падение.

За тези, които имат силен Скорпион, ревността също може да бъде ахилесовата им пета. Те могат да бъдат притежателни във връзките си, но също така могат да бъдат мили, романтични и любящи. Състезателната им личност е истинският двигател на успеха им, особено когато основният им конкурент са самите те. Това, съчетано с вродената им способност да довеждат нещата докрай, винаги ще ги доведе до финала.

Така че, ако сте Скорпион-Стрелец и се противопоставяте на шефовете си, помислете сериозно за самостоятелна заетост. Разбира се, познавайки ви, вероятно вече отдавна сте разбрали това и сте изградили кариера, която ви принуждава да не се отчитате пред никого. В такъв случай внимавайте: Съсредоточете се върху добротата и щедростта, когато става въпрос за професионалните ви контакти.

А ако познавате някого, роден на куспидата Скорпион-Стрелец, неговият песимизъм може да ви потиска понякога. Нагласата им "всичко е било така" може да ви накара да се почувствате изоставени. Но вие бихте ги последвали до края на света, нали? Заради тяхната жажда за живот всичко си заслужава.

 

Куспида СТРЕЛЕЦ – КОЗИРОГ
Дати: 18 - 24 декември

Родени на знака Стрелец-Козирог? Всички разчитаме на вас да спасите човечеството, да хванете кормилото на този социален експеримент, който наричаме споделена реалност, и да ни върнете на пътя към просветлението.

Без напрежение.

Но сериозно, ако някой може да го направи, това е този кусп. Известен с невероятната си способност да усеща какво е необходимо - и да бъде този, който ще го донесе - куспът Стрелец-Козирог не напразно се нарича кусп на пророчеството. Оптимизмът се среща с практичността в тази амбициозна и надеждна част на зодиака, а склонността да се предпочита мълчанието пред шумотевицата прави този зодиакален знак изключително мъдър.

Визионер / Пророк / Пътешественик

Ако сте от хората, които забравят да опаковат подходящата екипировка за къмпинга, непременно поканете Стрелец-Козирог. Макар че техните ритуали за подготовка може да са по-скоро ботанически, педантичната им личност и умението им за задълбочена подготовка ги превръщат в перфектния спътник за пътуване.

В една връзка Стрелецът-Козирог е почти идеалният партньор: лоялен, разбиращ, надежден. Разбира се, всеки има и сенчеста страна, а този управляван от Юпитер и Сатурн кусп често страда от силното желание да контролира обкръжението си. В същото време това, което трябва да контролират, е поведенческата им реакция на собствените им емоции. Понякога могат да засилят ситуацията с желанието си да бъдат перфектни и това може да доведе до изолация, ако не се замислят за начина, по който настроенията им могат да повлияят на другите.

И така, ако сте родени на куспидата Стрелец-Козирог: Кажете ни какво ви очаква в бъдеще! Също така, моля, поработете върху темперамента си. Ако дори вие не можете да затворите очи и да преброите до 10, сме изгубили всякаква надежда.

И ако познавате Стрелец-Козирог: Не ги притискайте да ви кажат какво е бъдещето, това е абсолютно невъзпитано. Все пак бъдете търпеливи и твърди, когато поставяте границите си. Това е напълно здравословно.

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Какво червило отива на Вашата зодия
Какво червило отива на Вашата зодия

Ако се колебаете какъв цвят червило да си вземете и не сте сигурни кое най-много ще Ви отива, доверете се на звездите! Вижте кой оттенък приляга на зодията Ви най-добре, за да бъдете неотразима навсякъде!

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик - никога.

Волтер