Зодиакален знак Водолей

Силни страни: Прогресивни, Приятелски настроени, Независими, Човечни, Изобретателни

Слаби страни: Самопогълнати, Безлични, Непредвидими, Инати, Твърде сдържани

Качество: Неподвижен

Елемент: Въздух

Цвят: Син

Управител: Уран

Числа: 4, 8

Ден от седмицата: Неделя

Дом: Единадесети

 

Личностна характеристика

Родените под знака Водолей са срамежливи и тихи, но от друга страна могат да бъдат ексцентрични и енергични. И в двата случая те са високо интелектуални хора, които обичат да помагат на другите. Те лесно могат да решават проблеми.

Представителите на зодия Водолей имат нужда да бъдат известно време сами и далеч от всичко, за да възстановят енергията си. Хората, родени под знака Водолей, гледат на света като на място пълно с възможности. Водолей е въздушен знак, използва ума си при всяка възможност. Ако няма умствена стимулация, той е отегчен и му липсва мотивация да постигне най-добрия резултат. Управляващата планета на Водолей е Уран. Представителите на зодията са способни да възприемат бъдещето и знаят точно какво искат да правят през следващите пет или десет години. Те са известни като мислители и хуманисти. Постоянно се стремят да бъдат заобиколени от други хора.

Най-големият проблем за Водолей е усещането, че е ограничен. Заради желанието за свобода и равенство за всички, представителите на зодията винаги ще се стремят да гарантират свободата на словото и придвижването. Водолеите имат репутация на студени и безчувствени хора, но това е само техният защитен механизъм срещу преждевременно сближаване. Те трябва да се научат да се доверяват на другите и да изразяват емоциите си по здравословен начин.

Любов и секс

Интелектуалната стимулация е най-големият афродизиак за Водолей. Няма нищо, което може да привлече един Водолей повече от интересен разговор.

Откритост, комуникация, въображение и желание за риск са качествата, които се вписват добре в живота на представителя на тази зодия. Почтеност и честност са от съществено значение за всеки, който иска да има дългосрочни отношения с този динамичен човек.

В любовта Водолеите са верни, ангажирани и не се отнасят собственически към партньорите си, дават им независимост и да ги разглежда като равни.

Семейство и приятели

Въпреки, че Водолеите са комуникативни, те се нуждаят от време, за да се доближат до хората. Те са много чувствителни и близост с тях означава уязвимост.

Водолеят ще направи всичко за своя любим човек до точката на саможертва, ако е необходимо. Неговите приятели трябва да притежават тези три качества : творчество , интелект и почтеност.

Когато става дума за семейство, неговите очаквания не са по-малки. Въпреки че Водолеите имат чувство за дълг към роднините си, те няма да поддържат тесни връзки с тях, ако очакванията им не са изпълнени.

Работа и пари

Водолеите влагат много ентусиазъм в това, което правят, особено когато то включва изложение. Имат изключителното свойство да прилагат въображението си към задачите и да мислят извън границите. Професии, които позволяват развитие или демонстрация прилягат много добре на тази зодия. Ключовата фраза на Водолея е „Аз знам“. Високият интелект и желанието им да споделят талантите си вдъхновяват всички, които работят в тяхната сфера. Водолеите обичат професии, които се стремят към подобряване на общото благо в дългосрочен план.

Що се отнася до пари, Водолеите знаят как да балансират между желанието да притежават нещата, които им трябват, и да спестяват. Впечатляват се от бляскави и екстравагантни неща, макар домът им попринцип да е обзаведен с много вкус. Често привличат вниманието на останалите със своите крещящи и ярки дрехи. Повечето от тях имат свой индивидуален стил и не се страхуват да го демонстрират.

Подходящи професии за Водолея са актьор, писател, учител, фотограф или пилот. Най-добрата среда за тях е тази, която им дава свободата да се преборят със задачите без много стриктни правила и срокове.

Как да привлечем мъж Водолей

Преди да съблазните мъж Водолей трябва да сте наясно с всичките му положителни и отрицателени черти. Мъжете от тази зодия са непредсказуеми, интелигентни, социални, независими и отлични комуникатори. Някои от най-негативните Водолей характеристики включват ненадеждност, упоритост, нерешителност и липса на гъвкавост. Ако искате да съблазните мъж, роден под знака на Водолей, Вие ще трябва да се правите на недосегаеми. Ако се покажете като много емоционални пред този човек, той никога няма види у Вас сексуален обект. Водолеят често живее в свой собствен свят, така че той се нуждае от придружител, за да говори за прогресивните мисли. които му се въртят в главата. Така че ако искате да го съблазните, трябва да сте, на първо място, негов приятел. Повечето от техните романси са склонни да започват като приятелства, които постепенно еволюират в нещо по-сериозно. Това означава, че мъжете Водолей никога няма да влязат в една романтична връзка с някого, който не им е приятел. Бъдете търпеливи и оставете нещата на платонична основа, докато не сте готови да направите първата си голяма крачка. Уважавайте нуждата му за свобода, индивидуалност и желанието му да допринесе за промяната в света.

Как да привлечем жена Водолей

Жената Водолей е независима, загадъчна, със свободен дух и ексцентрична. Жените Водолей имат уникално чувство за хумор и практическа перспектива в живота. Непоследователността е постоянен проблем за жените, родени под знака Водолей. Жената Водолей копнее за романтика и добър разговор, въпреки че може да изглежда като студен и сдържан човек. Тя е отличен секс партньор, но само ако е убедена, че се интересувате от нея не само за една вечер. Ако искате да съблазните жена Водолей ще трябва да се харесате на многобройните страни на личността й. Жените Водолей са привлечени от хора, които се открояват в тълпата, така че ако искате да привлечете вниманието й, трябва да сте малко по-различни от всички останали. Жената Водолей е със силно въображение за секс партньора си, който иска да изпробва нови неща. Въпреки това и позволете да знае, че тя е повече от секс партньор за Вас. Най-голямата грешка, която можете да направите, когато се опитва да съблазните жена Водолей, е да бъдете твърде взискателен и натрапчив. Дайте й много свобода, защото тя е много независима жена и няма да толерира какъвто и да е контрол.

Известни представители на Водолей

Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Моне, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Жул Верн, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин

Прочетете хороскопа за зодия Водолей

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Какво червило отива на Вашата зодия
Какво червило отива на Вашата зодия

Ако се колебаете какъв цвят червило да си вземете и не сте сигурни кое най-много ще Ви отива, доверете се на звездите! Вижте кой оттенък приляга на зодията Ви най-добре, за да бъдете неотразима навсякъде!

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик - никога.

Волтер