Зодиакален знак Рак

Силни страни: Отзивчиви, Приспособими, Грижовни, Надеждни, Интуитивни

Слаби страни: Погълнати в себе си, На настроения, Лепки, Самосъжаляващи се, Свръх чувствителни

Качество: Кардинален

Елемент: Вода

Цвят: Бял и сребърен

Управител: Луна

Числа: 2, 7

Ден от седмицата: Понеделник, Вторник

Дом: Четвърти

 

Личностна характеристика

Дълбоко интуитивен и сантиментален, Рак може да бъде един от най-трудните за опознаване зодиакални знаци. Ракът е много емоционален и чувствителен, грижи се за семейството и дома. Той е симпатичен и е много привързан към хората, които го заобикалят. Хората, родени под знака на Рак, са много лоялни и съпричастни, способни да са съпричастни с Вашата болка и страдание. Но те могат да бъдат и егоисти, манипулатори. Едно от най-големите предимства на представителя на зодия Рак е упоритата му решителност. Не разполага с големи амбиции, щастлив и доволен е да има любящо семейство и спокоен и хармоничен дом. Често се грижи добре за своите колеги и се отнася с тях като със семейство.

Любов и секс

Ракът е много емоционален, чувствата за него са най-важни, когато става дума за любов и романтика. Нежен и грижовен, представителят на зодия Рак ще покаже своята чувствителност. За партньор винаги избира човек, който е в състояние да го разбере по-добре. Повърхностен или прекалено амбициозен партньор не е добре дошъл за човек, роден под знака на Рака. Ракът е лоялен към своите партньори. Той обича децата и брака.

Семейство и приятели

Хората, родени под знака на Рак, са страхотни родители. Те се грижат за семейството и дома и държат на домашното удобства. Те са дълбоко сантиментални и склонни да запазят семейните спомени непокътнати. Обичат да споделят преживяванията със семейството си.

Когато става дума за приятелство Раците са винаги готови да подадат ръка на приятел, стига това да не пречи на семейните им отговорности. Техният интуитивен характер ги прави много състрадателни.

Работа и пари

Раците са работливи – те ще запретнат ръкави и ще довършат работата си успешно. Когато останат сами, те се представят по-добре и няма нужда да се наблюдава тяхната работа.

Те могат да работят като медицински сестри, градинари, политици и журналисти.

За Раците сигурността и парите са от голямо значение. Те могат да печелят пари много лесно, но и да ги харчат много бързо. Не са големи прахосници на пари, по-склонни са да инвестират и да гледат как парите им стават повече от ден на ден. Ракът е много изобретателен и е добър в управлението на своето време и финанси.

Как да привлечем мъж Рак

Първото нещо, което трябва да знаете за мъжа Рак е че най-вероятно ще трябва да направи първата крачка. Той се страхува от отхвърляне, така че ако искате да го съблазните, ще трябва да направите цялата подготвителна работа. Мъжете от зодия Рак са много чувствителни и срамежливи. За да съблазните един Рак, ще трябва да го накарате да се чувства в безопасност. Подсъзнателно той иска да си намери жена, която пасва на образа му на идеалната съпруга и майка. Някои от отрицателните черти на Рака са промяна в настроението и песимизъмът. Въпреки това имат много положителни черти - креативност, спонтанност, лоялност и щедрост. Мъжът Рак е емоционален, той обича да се грижи за други хора. Прави го, за да се чувства необходим, защото Ракът обича да взема на традиционната мъжка роля на защитник. В същото време отчаяно жадува обич, жадува да чуе и една добра дума за уменията си, външния вид, или начина, по който той Ви кара да се чувствате. Имайте предвид, че Вашите комплименти винаги трябва да са фини и истински. Мъжът Рак е склонен да бъде емоционален, така че обикновено е привлечен от жени, които са също толкова изразителни в емоциите си.

Как да привлечем жена Рак

Жените от зодия Рак са домошари и консервативни хора. Те са много уязвими и емоционални, и не биха могли бързо да се влюбят. Въпреки това, след като спечелите доверието й, жената Рак ще Ви бъде страстен и лоялен партньор. Ако искате да я съблазните ще трябва да бъдете този, който да направи първата крачка. Въпреки предпазливия си характер тя е много еротична и се радва да изразява чувствата си в сексуален план. Така че ако имате търпение да спечелите сърцето й, ще бъдете много добре възнаградени. Жената Рак, вероятно не е най-правилният избор за човек, който иска да има само един секс партньор за една нощ. Но ако сте романтичен мъж и вярвате в истинската любов, тогава определено трябва да съсредоточите вниманието си върху жена Рак. Бъдете романтичен и в унисон с това, което тя мисли и чувства. Бъдете верен и честен, за да я запазите в живота си, защото иначе тя никога няма да Ви прости предателство.

Известни представители на Рак

Васил Левски, Иван Вазов, Джордж Уокър Буш,14-ти Далай Лама,Силвестър Сталоун, Том Круз, Линдзи Лоън, Джесика Симпсън, Никол Шерцингер, Селена Гомез, Фифти Сент, Графа, Константин, Георги Иванов - Гонзо, Стилиян Петров, Лионел Меси, Ралф Шумахер, Иван Бърнев, Кръстьо Лафазанов, Ивайла Бакалова, Явор Бахаров

Прочетете хороскопа за зодия Рак

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им
Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им

Астрологията е най-старата наука. Най-старият хороскоп, известен на историците, е намерен в библиотеката на древна Месопотамия и е създаден 3000 години преди Христа. А самата астрология, като наука за влиянието на звездите върху човешкия живот,...

Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен