Зодиакален знак Телец

 

Силни страни: Надеждни, Упорити, Лоялни, Търпеливи, Щедри

Слаби страни: Инати, Мързеливи, Притежателни, Материалистични, Себелюбиви

Качество: Неподвижен

Елемент: Земя

Цвят: Зелен

Управител: Венера

Числа: 2, 11

Ден от седмицата: Петък

Дом: Втори

 

Личностна характеристика

Мощен и надежден, Телец е първи, когато става дума за прибиране на плодовете на труда му. Представителите на зодията обичат всичко, което е добро и красиво, често са заобиколени от материални удоволствия. Хората, родени под знака Телец, са много чувствени. Стабилен и консервативен, Телец е сред най-надеждните знаци на зодиака. Упоритостта е черта, която го принуждава да прибързва понякога с действията си. Като земен знак Телецът е загрижен за своите близки. Представителите на зодията са страхотни в правенето на пари, те се придържат към своите проекти, докато не бъдат завършени успешно. Известни са със своята упоритост. Това ги прави отлични работници и големи приятели, защото те винаги се отзовават при нужда, независимо от препятствията.

Венера управлява действията им. Телец може да бъде отличен готвач, артист и художник. Той е верен и не обича резки и нежелани промени. Телец е най-надежден знак на зодиака. Някои от представителите на зодията може да имат много консервативни възгледи за света, други пък са любители на парите и богатството. Но всички те имат способността да запазят хладнокръвие във всяка хаотична и нездравословна ситуация.

Любов и секс

Бъдете готови да сте търпеливи с Телец като любовник. Той е изключително чувствен и докосването е много важно за него. За партньори те често намират хора от една и съща социална среда , които са в състояние да отговорят на техния интелект и желание за отдих. Показват своята привързаност чрез подаръци и материални неща.

Семейство и приятели

Семейството и домът са много важни за Телец. Той е много интелигентен и има добро чувство за хумор. Хората, родени под този знак, са много верни и винаги са готови да подадат ръка на приятел. Много от техните приятелства са започнали още през детството и са оцелели през времето. Телец обича децата и оценява времето, прекарано със семейството си, винаги присъства на всички семейни събития.

Работа и пари

Стабилност е ключовата дума за тази зодия. Телецът обича парите и ще работи усилено, за да печели повече. На работното място е надежден, трудолюбив, търпелив и изчерпателен. Когато се фокусира върху някои проект, здраво се придържа към него.

Представителите на зодията обичат да бъдат заобиколени от материалните удоволствия , добра храна и лукс , така че тяхната работа е много важна за тях. Това е един от начините за постигане на цел им и те са наясно с това.

Те са отлични при управлението на парите си, всичките им сметки се плащат навреме, но те успяват и да спестят малко пари. Професиите, които съответстват на тази силна зодия са в сферата на селското стопанство, банково дело, медицината, образованието и строителството.

Как да привлечем мъж Телец

Ако искате силни, верни, надеждни и щедри хора това са мъжете от зодия Телец. Една от най-негативните им от характеристики е тяхната изключителна упоритост. Мъжът Телец не обича изкуственото от всякакъв вид. Бъдете готови да отделите повече време, за да спечелите доверието му. Той говори малко, така че винаги може да чувствате, че не Ви се получава връзката с него. Мъжът Телец обича да готви и може да оцени вкусната домашно приготвена храна или да го заведете на място, където да се чувства комфортно. Мъжът Телец се радва на секса и го вижда като нещо естествено и забавно. Той е изключително лоялен и никога няма да Ви предаде. Но ако го предадете, то той никога няма да Ви бъде прости. Покажете му, че сте лоялна.

Как да привлечем жена Телец

Ако искате да съблазните жена Телец ще трябва да се обърнете към чувството й за романтика. Жените от тази зодия искат да бъдат ухажвани, което означава, че те няма да бързат да попаднат в леглото с мъж. Положителните им черти са надеждност, практичност, амбициозност, чувственост и независимост. Но могат да бъдат много мързеливи, инати и материалисти. Жената Телец копнее за истинска любов и сигурност. Ако наистина искате да бъде с нея, ще трябва да инвестирате време и енергия в това да се чувства комфортно. След като тя се влюби, ще бъде лоялна и привързана към Вас. Тя ще остане с партньора си толкова дълго, колкото той й е верен. Жената Телец има око за красивото и оценява фините неща в живота, така че ако искате да я съблазните, винаги можете да я заведете в хубав ресторант. Ще я плените, ако й покажете скъпи и луксозни стоки, които притежавате. След като тя се почувства комфортно и сигурно с Вас, тя ще Ви позволи да я съблазните напълно.

Известни представители на Телец

Адел, Джордж Клуни, Меган Фокс, Марк Зъкърбърг, Джак Никълсън, Дюк Елингтън, Ал Пачино, Харви Кайтел, Шер, Ума Търман, Енрике Иглесиас, Дуейн Джонсън, Робърт Патинсън, Чанинг Тейтъм, Силвестър Силвестров, Александър Сано, Михаела Филева, Ивет Лалова

Прочетете хороскопа за зодия Телец

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им
Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им

Астрологията е най-старата наука. Най-старият хороскоп, известен на историците, е намерен в библиотеката на древна Месопотамия и е създаден 3000 години преди Христа. А самата астрология, като наука за влиянието на звездите върху човешкия живот,...

Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен