Зодиакален знак Везни

Силни страни: Дипломатични, Грациозни, Миролюбиви, Идеалистични, Гостоприемни

Слаби страни: Суетни, Нерешителни, Несериозни, Лекомислени, Непостоянни

Качество: Кардинален

Елемент: Въздух

Цвят: Розово и синьо

Управител: Венера

Числа: 33, 4

Ден от седмицата: Петък

Дом: Седми

 

Личностна характеристика

Хората, родени под знака на Везни, са мирни и честни. Те мразят да са сами. Партньорство е много важно за Везни, с техния победоносен манталитет и сътрудничество те не могат да останат сами. Везни е въздушен знак, с изразен интелект и остър ум. Те могат да бъдат вдъхновени от добри книги, дискусии и интересни хора.

Управляващата планета на Везни е Венера, любител на красивите неща, така че качеството е винаги по-важно от количеството за хората от този зодиакален знак. Везните често са заобиколени от изкуство, музика и красиви вещи. Те държат на баланса и симетрията.

Везни не могат да понасят несправедливостта. Те избягват конфликти и предпочитат да се запази мира, когато това е възможно. Най-големият проблем за Везни е тогава, когато са принудени да избират страна, защото те са много нерешителни и понякога забравят, че имат собствено мнение.

Любов и секс

Намирането на правилния партньор ще бъде приоритет в живота на хората, родени под знака на Везни. За тези, които вече са във връзка, поддържането на мира и хармонията е най-важното нещо. Самотата е неестествена и много тъжна за Везни.

Като любовници те са експресивни, творчески и балансирани. Те ще направят всичко, което е необходимо, за да угодят на своите партньори. Тяхната очарователна личност и всеотдайност ги прави прекрасни партньори.

Семейство и приятели

Родените под знака на Везни са забавни и винаги готови да помогнат, което ги прави големи приятели. Те могат да закъсняват, да са нерешителни, но са наистина невероятни приятели и много хора искат да останат в тяхната компания.

Те обичат да прекарват време с приятелите и семейството си и няма да се поколебаят, когато е необходимо да се организира някаква среща. Представителите на зодията са социални, мили и знаят как да се създаде хармонична среда, в която наистина се радват. Везните знаят как да намерят решението на разногласията, което ги прави отлични при решаване на проблемите.

Работа и пари

За зодия Везни поддържането на баланса и хармонията е от първостепенно значение. Везните могат да бъдат велики лидери, а също така да работят усилено, за да печелят и заслужават привилегии.

Истината и справедливостта винаги имат предимство при вземането на решения за тях. Партньорството или работата в екип са идеални за тях. Хората, родени под знака на Везни, са също много убедителни и надарени говорители. Работа като полицай, адвокат или съдия са отличен избор за Везни. Те могат да имат успешна кариера като дипломати, държавни служители, интериорни дизайнери, композитори и модни дизайнери. Тяхното силно чувство на дипломацията ще им помогне при изпълнението на почти всички задачи.

Ако отидете на шопинг с Везни, най-доброто, което можете да направите, е да планирате допълнително време. Когато става въпрос за купуване, те могат да бъдат много колебливи.Те са много талантливи в балансирането между спестяване и харчене на пари. Обичат модата и хубавите дрехи, така че можете да ги видите много често в някой търговски център.

Как да привлечем мъж Везни

Може би една от най-добрите характеристики на мъжете от зодия Везни е, че те са посветени на намирането на решения. Ако искате да съблазните мъж Везни трябва да изглеждате добре, защото той е много повърхностен човек. Мъжете Везни ценят всичко, което е красиво и никога няма да бъдат с някого, когото смятат за физически непривлекателен. Една от най-негативните характеристики на мъжа Везни е фактът, че той е много нерешителен. Мъжът от зодия Везни, често има проблем с формирането на становище и вземане на решения. Той иска да обсъди всичко с партньора си, но всеки един емоционален разговор може да го изплаши. Той се страхува от ангажимент поне в началото на отношенията. Мъжът Везни няма никакви проблеми да говори, така че всичко, което трябва да направите, за да го съблазните, е да говорите с него. Ключът към съблазняване на Везни е да бъдете уверени. Той има състрадателна страна, така че ако Ви покаже състрадание и уязвимост, той може да Ви пусне в сърцето си. Мъжът Везни иска истинска любов и брак, така че с него може да очаквате реални и дългосрочни отношения, а не само секс.

Как да привлечем жена Везни

Личността на жената от зодия Везни е много интригуваща, защото седмият зодиакален знак често се явява с маса от противоречия. Жените Везни обичат да бъдат в центъра на вниманието и очакват да бъдат третирани като кралици. Най-важното нещо, за да съблазните жената Везни е да бъдете добър събеседник и слушател. Тя обича да се учи на нови неща и се радва да говори за себе си и своите интереси. Жената от зодия Везни е очарователна и интелигентна. Сексът е на второ място за жените от зодия Везни, което не означава, че тя не е страстна. Жената от зодия Везни често променя настроението си, така че не очаквайте да прави секс, следвайки общ модел. Един от най-добрите начини за поддържане на вниманието й е да позволите да бъде звездата във връзката Ви. Обърнете повече внимание на външния си вид, тъй като жената Везни иска да се чувства като че е с някой, който е почти толкова специален, колкото е тя. Поддържането на интереса й определено не е лесно, но ако й позволите да блесне така ярко, както тя иска, Wие ще имате по-добри шансове за развитие на силна и дълготрайна любов.

Известни представители на Везни

Георги Георгиев-Гец, Северина Тенева, Васил Стойчев, Анани Явашев, Юрий Яковлев, Любомир Бъчваров, Сашка Братанова, Мариус Куркински, Христо Гърбов, Албена Чакърова, Ивайло Захариев – актьор и модел, Димитър Туджаров - Шкумбата, Петьо Петков-Шайбата, Йордан Матев, Апостол Карамитев, Хиндо Касимов, Албена Чакърова, Олег Ковачев, Стефка Янорова, Николай Николаев, Вили Цанков, Константин Цанев, Людмил Стайков, Маргарита Карамитева, Валентин Танев, Виктор Калев

Прочетете хороскопа за зодия Везни

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им
Знаците на зодиака – откъде произлизат имената им

Астрологията е най-старата наука. Най-старият хороскоп, известен на историците, е намерен в библиотеката на древна Месопотамия и е създаден 3000 години преди Христа. А самата астрология, като наука за влиянието на звездите върху човешкия живот,...

Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен