Зодиакален знак Скорпион

Силни страни: Пламенни, Изобретателни, Динамични, Наблюдателни, Модерни

Слаби страни: Ревниви, Обсесивни, Подозрителни, Манипулативни, Неотстъпчиви

Качество: Постоянен

Елемент: Вода

Цвят: Черен

Управител: Плутон

Числа: 9, 18

Ден от седмицата: Вторник

Дом: Осми

 

Личностна характеристика

Родените под знака Скорпион са страстни и настоятелни хора. Представителят на зодия Скорпион е лидер, винаги наясно със ситуацията. Скорпион е воден знак. Въпреки че емоциите са много важни за него, той ги проявява по различен начин, в сравнение с другите водни знаци. Във всеки случай трябва да сте сигурни, че Скорпион ще пази тайните си, каквито и да са те.

Представителите на зодия Скорпион са известни със своето спокойствие и хладно поведение, както и с мистериозния си външен вид. Хората често казват, че Скорпионите са жестоки, може би защото те разбират много добре правилата на Вселената. Някои от представителите на зодията Скорпион изглеждат по-стари отколкото са в действителност. Те са отлични водачи, защото са много отдадени на това, което правят. Скорпионите мразят нечестността, но могат да бъдат много ревниви и подозрителни, така че трябва да се научат да се адаптират по-лесно към различното човешко поведение. Представителите на зодията са смели и имат много приятели.

Любов и секс

Скорпион е най-чувственият знак на зодиака. Представителите на зодията са изключително страстни и интимността е много важна за тях. Те искат интелигентни и коректни партньори. След като Скорпионите се влюбят те са много верни. Въпреки това те влизат в една връзка много внимателно, защото понякога се нуждаят от много време, за да изградят доверие и уважение към партньора.

Семейство и приятели

Честност и справедливост са двете качества, които правят Скорпионът голям приятел. Хората, родени под знака Скорпион, са много всеотдайни и верни, когато става въпрос за работа. Те са с бърз ум и интелигентни, така че ще се чувстват по-добре в компанията на остроумни и забавни, любящи хора.

Те са пълни с изненади и ще Ви дадат всичко, което трябва, но ако ги разочаровате веднъж – няма връщане. Скорпионите са много емоционални и когато ги боли е просто невъзможно да ги накарате да се чувстват по-добре. Те са много специални и се грижат добре за своето семейство.

Работа и пари

Скорпионите са фантастични в управлението, решаването на задачи и създаването им. Много са добри при решаване на задачи, които изискват научен и задълбочен подход. Способността им да се фокусират ги прави много способни мениджъри. Те никога не смесват бизнеса с приятелството.

Работата като учен, лекар,моряк, детектив, полицай, бизнес мениджър и психолог са подходящи за тази зодия. Скорпионът зачита другите хора. Представителите на зодията са достатъчно дисциплинирани, за да се придържат към бюджета си, но също така не се страхуват от упорита работа, за да постигнат по-добро финансово състояние. Скорпионите не са склонни да харчат много. Парите означават сигурност и чувство за контрол за тях. Те са добри в спестяването на пари, както и в това да вземат решения внимателно, преди да инвестират в нещо.

Как да привлечем мъж Скорпион

Да се научиш как да привлечеш мъж от зодия Скорпион не е лесно. Мъжете Скорпиони са досадни, уверени, интензивни, сексуални и много конкурентни. Някои от най-негативните черти на Скорпион са, че те са силно обсесивни, натрапчиви и завистливи хора. За да съблазните Скорпион ще трябва да се уверите, че около Вас има атмосфера на тайнственост. Със Скорпион всичко е въпрос на предизвикателство, така че нещата да не се случват лесно. За Скорпиона също е много важно да бъдеш честен и привързан. Мъжът Скорпион е привлечен от уверени и кокетни жени. Въпреки това трябва да има повече от физическо привличане, за да се стигне до точката, в която той ще Ви позволи да го съблазните. Той се нуждае от емоционално привличане, тъй като една от най-важните му характеристики, е че той е най-силно чувственият знак на зодиака. Той копнее за сексуално преживяване, което излиза извън рамките на физическите ограничения, така че ако искате да го съблазните, просто разкрийте душата си.

Как да привлечем жена Скорпион

Жената Скорпион е сложна и завладяваща личност. Жените от тази зодия са потайни и секси. Те имат голямо желание да се прави добро. Ако искате да съблазните жена Скорпион, трябва да бъдете търпеливи и готови да й позволите да вземе юздите във връзката Ви. Бъдете добър слушател. Запознанството с жена Скорпион може да бъде наистина забавно, но не трябва да Ви заблуждава мисълта, че тя ще бъде лесно завоевание. Не очаквайте секс с жена Скорпион още на първата Ви среща. Получаването на любовта й изисква много време и търпение, но след като тя се влюби ще Ви даде всичко. Жената, родена под знак Скорпион, може да бъде с чувство за притежание, но и напълно отдаден партньор. Жената от зодия Скорпион е любопитна, така че, за да бъде щастлива ще трябва да намерите нови начини да задоволите любопитството й. Ако й позволите да запази гордостта си, тя ще Ви уважават за това и ще се влюби бързо във Вас.

Известни представители на Скорпион

Ален Делон, Антъни Кийдис, Борис Бекер, Димитър Стоянов, Деми Мур, Ерос Рамацоти, Кейти Пери, Лари Кинг, Леонардо ди Каприо, Пабло Пикасо, принц Чарлз, Скарлет Йохансон

Прочетете хороскопа за зодия Скорпион

гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Какво червило отива на Вашата зодия
Какво червило отива на Вашата зодия

Ако се колебаете какъв цвят червило да си вземете и не сте сигурни кое най-много ще Ви отива, доверете се на звездите! Вижте кой оттенък приляга на зодията Ви най-добре, за да бъдете неотразима навсякъде!

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик - никога.

Волтер