Нумерология

Число на Живота

Вашето число на живот е вероятно най-влиятелният нумерологичен аспект, който трябва да се вземе предвид. Това число се определя от Вашата рождена дата и показва кой сте в дадения момент. То посочва Ваши специфични настоящи черти, които най-вероятно ще Ви оказват влияние през целия живот. Въведете информацията отдолу, за да разберете Вашето число на живота и да видите дневния си нумероскоп:

Как да изчислим нашето Число на Живота?

Групираме цифрите от датата, месеца и година на раждането си на три групи, събираме цифрите във всяка група, докато накрая не остане само по една цифра във всяка група, след това събираме цифрите от групите и събираме полученато число докато не получим едноцифрено число.

Или въведете датата си на раждане в калкулатора и ние ще го изчислим вместо Вас!

Изберете Вашето число на живота

Число на Живота - калкулатор

Дата на раждане:


Число на Името

Древните евреи, сирийци, гърци и римляни виждали във всяка една дума определено число, тъй като в тези култури не разполагали с цифри за обозначаване на числата и тази функция изпълнявали буквите. Например първата буква от гръцката азбука "Алфа" била 1, "Бета" - 2, "Гама" - 3 и т.н. В Рим числото 1 се обозначавало с буквата "I", 5 - "V", 10 - "X", 50 - "L", 100 - "С", 500 - "В" и 1000 - "М". Всички останали цифри били комбинации от тези няколко букви.

Съвременните т.нар. "арабски цифри" са пренесени в Европа от арабите (най-вероятно от Индия).

В днешно време, когато хората вече не могат да виждат в думите числа и да разбират смисъла на имената, идва на помощ нумерологията (от лат. numero - смятам и от гр. logos - учение), която показва скритата връзка на човека с неговото име и число. Нумерологията позволява да се определи кое число съответсва на всяко едно име, както и разкрива тайните интереси, мечти и стремежи, присъщи на човек с такова име.

Число на Името - калкулатор


Астрология

Научете всичко за Астрологията - елементи, планети, домове и всичко останало!

Научете всичко!

Съновник

Какво сънувахте?

Асцендент

Какво представляват асцендентите? Асцендент е зодиакалният знак, който е изгрявал на източния хоризонт

Изчисляване на Асцендент

Число на Името


Китайска зодия

Дата на раждане:

Таро карта на деня

Влюбените

Любовниците е представителна карта не само на важния житейски избор, но и за влюбените, двойките и другите видове партньорства, като ...

Прочетете още

Цитат на деня

Да бъдеш добър човек и да бъдеш добър гражданин не винаги е едно и също нещо.


Аристотел

Любовна съвместимост

Просто изберете Вашия знак и този на вашия партньор или любовен интерес.

+ =