Годишен хороскоп за 2017: Смели промени, постоянен успех!

Общ хороскоп за годината

Промяната не винаги е забавна…но пък може да излезе срахотна. Може да освободи място за истински прогрес. Може да насочи живота Ви в нова, по-добра посока. Всичко това и повече Ви очаква през 2017.

През тази година ще се наложи да бъдете смели и да се изправите с кураж и позитивно отношение срещу някои промени и предизвикателства, които се навъртат около Вас от много време. Не се заблуждавайте – 2017 може да не бъде лесна година, но пък нищо, което си струва, не става лесно.

2017 започва с удар, когато Слънцето се приближава към своя годишен съвпад с Плутон. Звездите Ви подсказват да започнете на чисто. Дори и да не сте готови да приемете промяната, тя пак ще дойде.

Разделящият се съвпад на Марс и Нептун (на 1-ви януари) ни дава така нужната лична магия и безкрайна вяра в себе си. Не е сега времето да бъдете колебливи или срамежливи. Бъдете открити и смели, и вярвайте в способностите си.

Доверете се също така на поддържащата Ви мрежа, която включва близки приятели, семейство, колеги и съседи. Това е годината, в която трябва да мислите и действате на местно ниво, което накрая съвпада с глобалното мислене и действие.

Какво е успехът за Вас? Печалба от лотерията? Мечтаната работа или повишение? Да намерите Вашата сродна доша? Веднъж успехът е кротък и постепен – ден за ден, държащ се смело, въпреки всичко, а друг път е дързък и очевиден.

През 2017 не подценявайте нито един успех или победа, независимо от това малък или голям. Успехът си е успех и трябва да се гордеете!

Огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) могат да се почувстват леко пренебрегнати, тъй като Сатурн завършва обиколката си на Стрелец тази година. Въпреки това има голям тласък за Вас, тъй като всички ретроградни позиции на Меркурий завършват с огнени знаци. Ще бъдете остроумни, когато най-много имате нужда от това. Бъдете смели и търсете иновативни решения. Не се съмнявайте в способността си да разрешавате всеки един проблем или да се изправяте пред предизвикателствата.

През тази година ретроградната Венера е най-вече в Овен. Ако някой пролетен романс започне бавно, то той ще се забърза, когато Венера смени посоката си към Риби. Лунно затъмнение през февруари и Слънчево затъмнение през август ще възпламенят креативността Ви и възможността за успех.

Земните знаци (Телец, Дева и Козирог) изпитват прилив на сила в началото на 2017 (съвпад на Слънцето и Плутон в Козирог), който ще продължи през цялата година. Три от четирите ретроградни позиции на Меркурий започват от земни знаци тази година. Забавете темпото и ще правите по-малко грешки, и бъдете готови да поемете нужните промени, когато Меркурий обърне посоката към огнените знаци.

През декември Сатурн се прибира, когато влиза в Козирог. Тогава Вие можете да постигнете личен прогрес. Бъдете готови.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) могат да се насладят на Юпитер във Везни до края на октомври. Чувствайте се късметлии, мислете глобално и проектирайте позитивните си мисли напред, за да могат да се Върнат при Вас в двоен размер.

2017 започва с Луна и Венера във Водолей. Това Ви кара да бъдете очарователни всеки един ден от тази година. Привличайте внимание сред хора, ако и когато пожелаете. Това включва и работното Ви място. Слънчево затъмнение през август може да Ви донесе още повече внимание и влияние.

За водните знаци (Рак, Скорпион и Риби) магията е във въздуха и кръвта през цялата година, благодарение на съвпада Марс-Нептун в Риби в началото на годината.

През това време Лунният Южен възел бавно продължава преминаването си през Риби. Ако миналото Ви притиска или имате чувството, че стара карма Ви задържа, това усещане би трябвало да се поуспокои, когато възелът се върне обратно във Водолей. Очаквайте втори голям прилив на сила през октомври, когато Юпитер навлиза в Скорпион.

В света на нумерологията 2017 г. е голямото Номер 1. Това засилва идеята да бъдете смели. Справете се с голямата промяна с всичко, което имате, или започнете нова фаза от живота си. Да, миналото и настоящето трябва да бъдат уважавани. Но все пак това е нова година и бъдещето ни зове. Излезте и направете годината си страхотна!


Любовна съвместимост

+ =

Зодиак

Научете всичко за зодиака, елементите, качествата и планетите, които съставят астрологията!

Нумерология

Пътя на живота е най-важното число в нумерологията и се получава от датата на раждане. Разкрива основните неща, които да научите по време на този живот!

Любовна съвместимост

Открийте дали вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или рецепта за бедствие.

Китайски зодиак

Китайският животински зодиак е повтарящ се цикъл от 12 години, като всяка година се представя от едно животно и неговите характеристики.