• /
  • Статии
  • /
  • Гадания
  • /
  • 5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

← Гадания
Znacite.com
преди 2 седмици

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.

Съществуват много гадания, които могат да подскажат как ще се казва мъжът Ви и макар да не не са напълно сигурни, то все пак можете да опитате. Нека Ви разкажем за някои от тези начини да разберете името на бъдещия Ви мъж.

Гледане на ръка

Този начин на гадание е доста труден и е по-добре да се доверите на човек, занимаващ се с хиромантия. Въпреки това можете да помолите и някоя Ваша приятелка да направи необходимото. Тя трябва да хване ръката Ви в областта преди рамото и да започне да я извърта в двете страни. Дланите ѝ трябва да са на разстояние не по-малко от 10 см. След няколко минути на ръката Ви ще се образуват сгъвки. Вгледайте се добре в тях и можете да разпознаете първата буква от името на бъдещия Ви възлюбен.

Гледане на обелка от ябълка

За това гадание ще Ви трябват само ябълка и нож. Обелете ябълката така, че обелката да образува спирала. Внимавайте да не я разкъсате при беленето. След като вече сте обелили ябълката хвърлете обелката през лявото си рамо. В зависимост от това каква форма образува обелката на земята можете да разберете първата буква от името на мъжа, с когото ще се съберете.

Гледане на восък

Пригответе чинийка с вода. Запалете свещ и изчакайте малко да се разтопи, след което я наклонете над чинийката. Восъкът ще започне да капе в чинийката с вода и ще застине в определена форма. Формата може да съдържа една или няколко букви от името на Вашия бъдещ съпруг. Същото гадание можете да използвате и за други неща, като фигурата, която образува восъкът ще бъде отговор на Вашите въпроси.

Гледане на игла или златен пръстен

За това гадание ще Ви трябват игла или златен пръстен и копринен конец с дължина 15 см. Напишете няколко мъжки имена на листчета хартия и ги оставете в произволен ред. Прокарайте конеца през иглата или златния пръстен. Вече прокарания конец хванете с палеца и показалеца и го дръжте над всяко едно от листчетата с мъжките имена. Ако иглата или пръстенът започне да се клати в кръг над някое от имената, то ще разберете за кого ще се омъжите.

Гледане на Бъдни вечер

На Бъдни вечер, точно в полунощ срещу Коледа, излезте навън. Попитайте първия срещнат човек, когото срещнете, как се казва. Вярва се, че името на непознатия ще е същото като на Вашата бъдеща половинка. Ако пък първият срещнат човек е жена, не очаквайте да се омъжите през следващата година.

Съществуват много различни начини да разберете как ще се казва съпругът Ви. Следвайте всички инструкции внимателно, дори и най-малките детайли. Важно е да не забравяте, че гаданията не гарантират, че ще Ви дадат правилен отговор. Ако вече имате връзка, а гаданието е показало друго име, това не означава да зарежете всичко и да започнете да търсите друг. Все пак не името е най-важното за любов и щастлив съвместен живот!

7835гледания
Последни статии
вижте още
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на дететоДетски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Кои са най-смелите представители на зодиакаКои са най-смелите представители на зодиака

Най-героичното качество на човешката душа е смелостта. Храбростта и смелостта са възпети от най-добрите поети и писатели. „С цената на смелостта се достига прогресът!“ - казва Виктор Юго. Смелите хора са обичани и уважавани повече...hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане


Който не обича свободата и истината, може да стане могъщ човек, но велик - никога.

Волтер