Седмичен хороскоп

понеделник, 16 октомври до неделя, 22 октомври

Общ хороскоп за седмицата

Мъжете от знака не е изключено да съумеят да се справят с отдавна възникнал проблем, който са отлагали доста дълго време. Опитайте се да завършите започнати вече неща. Възможни са усложнения в отношенията между вас и околните. Не го взимайте толкова навътре и мерете приказките си. Може да се наложи да се приспособявате към различни нови обстоятелства, проявете максимално хладнокръвие. Постарайте се да се отнасяте разумно към любимия човек. Излишната ви увереност може само да ви навреди. Нужно ви е да се отпуснете в спокойна обстановка и да проанализирате случващото се. Проявете търпение и тактичност с околните за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер, така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението.

Щастливи числа: 45 41 17 6 3 31


Любовна съвместимост

+ =

Зодиак

Научете всичко за зодиака, елементите, качествата и планетите, които съставят астрологията!

Нумерология

Пътя на живота е най-важното число в нумерологията и се получава от датата на раждане. Разкрива основните неща, които да научите по време на този живот!

Любовна съвместимост

Открийте дали вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или рецепта за бедствие.

Китайски зодиак

Китайският животински зодиак е повтарящ се цикъл от 12 години, като всяка година се представя от едно животно и неговите характеристики.