Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

← Хороскопи
Znacite.com
преди 2 седмици

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите повече за Вашия мъркащ приятел!

 

РИБИ (21 февруари – 20 март)

Още като малко котенце котката Риби Ви показва своята безскрупулна природа. Не можете да получите нищо от нея чрез нежно убеждаване, а само със сила. Тя си изработва свои собствени правила и живее според тях. Ако реши да прекара деня извън дома, нищо и никой няма да успее да я примами обратно. Ако е време за дрямка, ще легне върху кофа за боклук или ще се покатери в глинена купа, без да се интересува какво ще ѝ кажете.

Случва се да заспи по време на игра, изведнъж да изгуби интерес към топката вълна, която е ловувала допреди минута, да заспи и да сънува сън, в който играта продължава, ако се съди по потрепването на лапите ѝ. Котката Риби е с лек характер и няма да се разсърди, ако я събудите. Въпреки това тя се учи от грешките си и следващия път ще се опита да се скрие по-добре, преди да заспи.

 

ОВЕН (21 март – 20 април)

Котката Овен обича да се показва, винаги иска да е в центъра на вниманието и се стреми да се изяви. Обича да ѝ се възхищават, тя е много самоуверена и ако нещо се е зародило в главата ѝ, няма да се откаже лесно. Това означава, че такава котка лесно се обучава на различни трикове и е готова да работи усилено, за да се покаже във възможно най-добрата си свелина. Дори затворените врати не са пречка за тези умни котки.

Резултатът от такава енергична дейност е вълчи апетит, така че не е изненадващо, че когато става въпрос за храна, тя предпочита количеството пред качеството. Но въпреки факта, че котката Овен не е особено придирчива, тя изисква цялата ѝ храна да е абсолютно прясна. Ако това не е така, котката Овен изразява недоволството си, като гневно маха с опашка.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 20 май)

Котките Телец се различават от другите котки по много начини - те не могат да бъдат наречени игриви, капризни; те са изобретателни, не могат да бъдат подкупени. Те са мързеливи, имат благородно излъчване, независимо какво положение заемат в живота. Дори обикновените селски котки носят отпечатъка на личността, на индивидуалността.

Пухкавите представители на зодия Телец не се замесват в никакви начинания и не създават проблеми. Те ще дадат всичко за спокоен живот! Те ценят собствеността си и няма да споделят с никого своята купичка, легло или играчките си. Но пък уважават чуждата собствеността. Ще ядат от чуждата купичка или ще спят на чуждо одеяло само ако е абсолютно необходимо. Не обичат да излизат от къщи, пътуването с кола е мъчение за тях, а ако сложите такава котка в преносима кошница, тя ще го приеме като предателство. Що се отнася до храната, точността се цени повече от разнообразието. Те с удоволствие ще ядат един и същи вид котешка храна в продължение на много дни, ако ги храните по едно и също време.

 

БЛИЗНАЦИ (21 май – 21 юни)

Веднъж весела, игрива, любопитна, а в следващия момент сдържана, съскаща, необщителна - това е типичната котка от зодия Близнаци. Не ѝ е чуждо нищо котешко, плюс още нещо. Тя е пълна с любопитство, винаги трябва да е наясно, навсякъде си пъха носа.

Този чудак е навсякъде, няма нещо, което не би опитал, постоянно прави интересни открития. Котката Близнаци може да се научи например да отваря врата с ловко движение на лапата или да чупи варени яйца, като ги хвърля от масата. Тези изобретателни трикове се правят, за да Ви учудят и забавляват, и котката се възмущава, ако ѝ се скарате за тях. Само се опитайте да ѝ противоречите и ще съжалявате! Тя ще прави още повече бели от обикновено, ще се върти под краката Ви, за да Ви накара да се спънете, или ще седне върху новото Ви черно яке. Но ако види, че сте сериозно ядосани, ще използва целия си чар. Тези общителни котки мъркат по-често и по-силно от другите котки.

 

 

РАК (22 юни – 22 юли)

Котката Рак се характеризира с външния вид и изяществото на дива и с чувствителността на сеизмограф. Тя иска да бъде ценена и постоянно да ѝ се възхищават. Сигурна е, че целият свят се върти около нея и всяка дреболия може да я извади от равновесие. Тя използва деликатната си физика, за да привлече специално внимание към себе си. О, наистина, ако не я поглезите и не се отдадете на слабостите ѝ, тя може да развие психично заболяване. Ракът е воден знак и емоционалният живот на Вашата котка отразява плавното течение на потоците, прилива и отлива. Когато се чувства като такъв воден поток, тя може да седи неподвижно с часове, като Буда.

Котката Рак е брилянтна актриса. Ако почувства, че играта е продължила твърде дълго, тя симулира пълно изтощение, но ако нещо ново привлече вниманието ѝ, тя моментално се съживява и тича да види какво е то.

Тези котки са забележително точни в усещането за гръмотевична буря и ще се скрият в ъгъла или ще потърсят убежище в прегръдките Ви много преди светкавиците и гръмотевиците да започнат да гърмят.

 

ЛЪВ (23 юли – 23 август)

Да се родиш под знака на Лъва, „царския знак“, както го наричат астролозите, е щастие дори за котка. Котката Лъв, горда и независима, върви през живота с високо вдигната глава, без да забелязва другите смъртни. Тя прекалено много цени своя аристократизъм, за да се принизи до изпълнението на глупави, привличащи вниманието трикове - тя е сигурна, че и без това винаги е в центъра на вниманието.

Мъркащият Лъв рядко лежи настрани и не прави нищо. Той обича вълнението от лова, но дори градските котки са достатъчно трезви, за да си губят времето в безнадеждно преследване. Нека обикновените котки се изтощават за дреболии - царственият Лъв ще си намери по-достойно занимание! Понякога обаче можете да го видите да седи с часове до канала на ваната, чакайки някоя мишка да излезе от дупката.

Начин на живот: Котката от зодия Лъв не се и съмнява, че е цар на животните. Тя отделя много време на външния си вид, като се мие и реше, докато козината ѝ заблести като коприна. Преди да излезете от стаята, тя вече се любува на себе си в огледалото. Обича да се снима и да получава комплименти.

Що се отнася до храненето, любимата ѝ храна е сурово месо, обожава черен дроб.

 

ДЕВА (24 август – 23 септември)

Мъркащата Дева е придирчив критик и донякъде максималист. Разумът и логиката са по-силни от естествения ѝ инстинкт. Тя е с остра наблюдателност и пресметлива по природа. Много бързо ще разбере къде държите лакомствата ѝ и ще прояви направо човешка изобретателност, за да пирува, когато никой не я вижда. Да отвори запечатана кутия мляко? Няма нищо по-лесно! Да извади парче сирене от найлонова опаковка? Фасулска работа! Разбира се, тя много добре знае, че тези вкусотии не са предназначени за нея, но котката Дева няма съвест. Ако ѝ се скарате, тя ще се престори на глуха. Тя ще бъде толкова великодушна, че няма да забележи гнева Ви, докато не отшуми.

 

ВЕЗНИ (24 септемви – 23 октомври)

Котката, родена под знака на Везни, се смята за звезда и има много високи изисквания към живота. Високият стандарт на живот и елегантното обкръжение са много важни за нея. Тъй като е необичайно чаровна и изглежда прекрасно, животът ѝ е щастлив и лесен, но дори и нещата да се объркат, тя рядко губи присъствие на духа. В този случай тя просто премества вниманието си върху друг желан обект, който се опитва да получи. Тази котка обича да е заобиколена от почитатели, независимо дали са котки или хора, но само докато те ѝ се възхищават. Тя е харесвана от всички.

Цялото ѝ самообладание изчезва, когато се влюби. Тя забравя всички свои добри маниери. Губи се, трудно събира мислите си, което води до ожесточени битки между почитателите ѝ. Тя се държи на разстояние от бойното поле, но суетното ѝ сърце се наслаждава на зрелището. Това не означава, че тя веднага дарява с благоволението си щастливия победител. Съвсем не! Най-напред тя го преглежда бегло. Тя е твърде придирчива, за да си тръгне със стар котарак, дори и той да е спечелил блестяща победа.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Котките, родени под влиянието на Марс, могат да демонстрират необичайна сила на характера. Напразни биха били опитите да им се наложи нещо второстепенно. Само най-доброто подхожда на Скорпиона. Скорпионът обича да изследва заобикалящата го среда и постоянно си пъха носа във всички кътчета на дома Ви. Неговият изобретателен ум може да намери съвсем ново приложение на мебелите и предметите от бита Ви. Тази котка използва пердетата като съоръжения за катерене, а също така може да приспособи барабана на пералнята за следобедна дрямка.

Котката Скорпион обича да командва. Тя е търпелива и твърде горда, за да приеме помощ. Скарайте ѝ се и тя ще се нацупи. Тя иска да има всичко Ваше - от шунката в сандвича Ви до седалката на новия Ви стол. Без значение какво мислите за себе си, котката знае, че всъщност сте неин роб, и ако не го забелязвате, това само доказва колко умна е тя.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Авантюристът Стрелец често се издига и се рее в облаците, и като следствие, често се проваля.

Непоправим оптимист, тази котка никога не се учи от грешките си и безгрижно приема поредния провал, като веднага започва ново рисковано приключение. Нищо не може да разклати вярата му ѝ в себе си и в нейните способности.

Котката Стрелец съвсем не е домошар, не понася да е затворена между четири стени. Не е лесно да се отглежда тази свободолюбива котка в малък градски апартамент. Постоянно затворена в помещението, тя изразходва излишната си енергия за пакости, причинявайки много щети. Ще наостри нокти по пердетата Ви, ще бута чаши и ще се бие със стайните цветя, за да изпробва издръжливостта им.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Котката Козирог спокойно може да се нарече хитрец - тя е ловка, умее да избягва отговорност и е изключително умна. Вярва, че няма нещо, което да не може да бъде обърнато в нейна полза. Котките Козирог са амбициозни. Ако се е впуснала в някакво начинание, тя няма да се откаже от него толкова лесно - независимо дали става дума за издърпване на някой кабел или за опит да се сприятели с кучето от съседния апартамент.

Като цяло уравновесна котка, Козирогът се нуждае от постоянно общуване с хора и животни, в противен случай изпада в депресия и меланхолия. Има доста високо мнение за себе си и обича да командва, но ако се чувства оценена, ще бъде щастлива и любяща.

 

ВОДОЛЕЙ (22 януари – 20 февруари)

Котката Водолей е измамна натура, която често е в противоречие със себе си. От една страна, тя иска да бъде любяща и нежна, а от друга, няма нищо против да показва ноктите си. Ще поиска храна, а след това ще седи в нерешителност пред купичката си. Това непредсказуемо поведение със сигурност ще подразни стопанина му, а котката се забавлява, като Ви гледа как се ядосвате. Колко интересно е да си толкова трудна котка, котка провокатор - винаги в центъра на вниманието.

Това е най-предприемчивата котка, която не се плаши от случайни неуспехи, възнамерява да постигне величие и не се възпира от някакви дреболии. Пакостите, за които вече е наказана, стават още по-завладяващи.

Изобретателността ѝ я тласка към най-неподходящите места, където най-малко очаквате да я видите. Тя може да се крие с часове, доволна, че не може да я намерите. Затова погледнете в гардероба и в пералнята, преди да излезете от къщи.

--

А каква зодия е Вашата любима котка? Споделете в коментари нейната зодия и каква порода е.

641гледания
Последни статии
вижте още
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на дететоДетски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Кои са най-смелите представители на зодиакаКои са най-смелите представители на зодиака

Най-героичното качество на човешката душа е смелостта. Храбростта и смелостта са възпети от най-добрите поети и писатели. „С цената на смелостта се достига прогресът!“ - казва Виктор Юго. Смелите хора са обичани и уважавани повече...hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане


Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен