Кои са най-смелите представители на зодиака

Кои са най-смелите представители на зодиака

← Астрология
Znacite.com
преди 5 дни

Различните представители на зодиака имат своите силни черти на характера и смелостта е една от тези черти. Разбира се, смелостта се изявява в различни неща и хората от всяка една зодия могат да са смели в различни моменти от живота си.

Ето кои са зодиите, които най-силно се отличават със своята смелост.

 

1 място – Лъв

Най-важното нещо за Лъва в живота му е собственото му достойнство и авторитет. А какво достойнство би имало без смелост, понякога граничеща с героизъм? Именно Лъвовете най-често се превръщат в най-смелите в екипа, в най-решителните във всякакви житейски въпроси. Чувството на страх у тях предизвиква раздразнение, те успешно се борят с него и по правило постигат целите си с блясък. Лъвът никога няма да се уплаши и няма да подведе своите приятели заради това.

Най-известният смелчага, който е зодия Лъв, е Джоузеф Китинджър, вдъхновителят на всички парашутисти на нашето време. Този офицер от военновъздушните сили на САЩ е участвал в проекти за усъвършенстване на парашутите. Той извършва три скока от изключително голяма височина - до 31 километра. Последният си скок прави през 1960 г. и при падането си достига скорост от 988 км/ч.

 

2 място – Скорпион

Скорпионите са много смели. Те решително и без съмнение се впускат в битка, ръководят екипи, решават рисковани дейности. Въпреки че фобиите им могат да бъдат много причудливи, в живота те на практика не показват страхове, а ги крият и презират. „Рискът е благородна кауза“ е тяхното мото в живота. А благодарение на смелостта Скорпионите по-често и постигат успехи.

 

3 място – Водолей

Главният философ на зодиака е Водолей. Дори откровено да се страхува от обстоятелствата, Водолеят няма да позволи на страха да повлияе на живота му. Напротив, именно страхът ще възбуди по-големия интерес на представителя на знака към въпроса. Водолеят никога няма да изпита страх от неизвестното, независимо дали става въпрос за призрак или преместване на друг континент. Нестандартният подход към решаването на проблемите е толкова често използван от Водолеите, че тяхната смелост и решителност лесно печелят уважението на околните.

 

4 място – Близнаци

Особеността на Близнаците е, че те не се страхуват от промени в собствения си живот. Те по-скоро се вълнуват от опасността и неизвестното, отколкото се страхуват. Това позволява на такива хора лесно и с ентусиазъм да правят важни стъпки в живота - да се местят от едно място на друго, да сменят, да променят радикално работата си, както и да излязат от трудни връзки.

 

А каква зодия са най-смелите хора, които лично познавате? Напишете в коментари.

115гледания
Последни статии
вижте още
Детски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на дететоДетски хороскоп според годината на раждане (Китайски хороскоп) – кратка характеристика на детето

Разберете повече за характера на Вашето дете според Китайския хороскоп и неговата древна мъдрост.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиакаКотешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане


Няма проблем, който да няма решение! Ако наистина няма решение , значи не е проблем!

неизвестен