Месечен общ хороскоп

Стрелец

Юли 2024 - Месецът започва с разширяване, Стрелци, тъй като Меркурий навлиза в Лъв на 2 юли и зарежда с енергия вашия девети дом на изследванията. Засилва се желанието ви да опознаете света около вас. Духовните практики биха могли да се окажат особено полезни, както и едно пътуване до вълнуващо място. Новолунието в Рак в осмия ви дом на прераждането на пети започва шестмесечен цикъл на трансформация.

Венера си проправя път в Лъв на 11 юли. Тук ставаме свидетели как темите за любовта и красотата се сливат със стремежа към висша мъдрост, пътуване и израстване. Изобилието идва, когато подхождате с желание към ученето. С физическите и умствените приключения оптимизмът ви се засилва. Марс се премества в Близнаци на двадесети, разпалвайки седмия ви дом на партньорствата. Всички взаимоотношения получават тласък!

На 21 юли решителното пълнолуние в Козирог се намира във втория ви дом на ресурсите. Това предполага време за изграждане, създаване и съобразяване с вашите ценности. Дайте си разрешение да освободите всички дисбаланси, които създават стресови блокажи.

Енергията се променя на двадесет и втори, когато общителното Слънце навлиза в Лъв. Прегърнете радостта, която носи себепознанието. Това е моментът, в който можете уверено да застанете в светлината на прожекторите и да заблестите. Творческите ви занимания получават тласък, а фокусът ви се премества върху това какво наистина означава да сте свободен дух и да се забавлявате. Меркурий се премества в Дева на 25 юли и се приземява в десетия ви дом на кариерата, което прави края на месеца подходящ момент да съставите план за успех и да споделите професионалния си принос.

Много късмет през този месец, Стрелци!

Дни на изява: 11, 17, 22

Предизвикателни дни: 4, 10, 19

Още хороскопи за Стрелец

120гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон