Месечен общ хороскоп

Близнаци

Юли 2024 - Месецът започва с връзки, Близнаци, тъй като Меркурий се премества в Лъв на 2 юли и посещава третия ви дом на общуването. Можете да укрепите връзките си чрез сърдечни разговори. Уменията ви да разказвате истории са на най-високо ниво, което прави този период отличен за вас да изразите себе си. Увереността нараства по време на овладяващото новолуние в Рак на пети юли, което внася своята магия във втория ви дом на самочувствието.

Когато търсещата удоволствия Венера навлезе в Лъв на 11 юли, желанието ви да изразявате привързаност, любов и творчество чрез общуване се засилва. Разпространявайте духа на любовта и оптимизма с думите си! Това може да стане чрез комплименти, възклицания в социалните мрежи и повдигане на духа на хората, с които разговаряте всеки ден. Марс нахлува във вашия знак на двадесети, насърчавайки ви да бъдете непредубедени, докато се съобразявате с автентичността си.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли осветява вашия осми дом на трансформацията и ви води през момент на лична промяна. Преднамерените решения по отношение на дълговете, инвестициите и ресурсите ще ви помогнат да развиете дългосрочна стабилност. Под светлината на пълнолунието сцената е подготвена за задълбочаване на интимността. Наслаждавайте се и на магически моменти и проявление!"

Слънцето се премества в смелия Лъв на двадесет и втори и внася вълнение в непосредственото ви обкръжение и общност. Вие подхождате смело към споделянето на идеи, общуването с другите и усвояването на информация. Едно изпълнено с радост прекарване или еднодневно пътуване може да ви осигури ценно вдъхновение и нови перспективи. Меркурий навлиза в знака Дева на 25 юли и ви напомня да се доверите на интуицията си. Съсредоточете се върху напредъка, а не върху това да бъдете съвършени.

Качествена работа през този месец, Близнаци!

Дни на изява: 3, 20, 22

Предизвикателни дни: 10, 17, 23

Още хороскопи за Близнаци

177гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон