Месечен общ хороскоп

Лъв

Юли 2024 - Месецът започва с овластяване, Лъв, тъй като Меркурий навлиза във вашия знак на 2 юли и събужда първия ви дом на Аз-а. Вие сте влиятелен комуникатор, особено когато балансирате естественото си лидерство с активно слушане. Интуитивното новолуние в Рак на пети пристига в дванадесетия ви дом на духовното израстване и ви помага да се помирите с миналото.

Венера прави грандиозен вход във вашия знак на 11 юли, създавайки изпълнена с любов атмосфера, която ви вдъхновява да излъчвате естествения си чар. Можете да използвате тази съблазнителна енергия за личностно израстване, като същевременно развивате сърдечни отношения с другите. Социалните ви кръгове ще се раздвижат, когато Марс в Близнаци посети единадесетия ви дом на приятелството на двадесети юли, насърчавайки ви да поддържате връзки. Помислете два пъти, преди да изключите някого от живота си завинаги.

На 21 юли пълнолунието в Козирог се намира в шестия ви дом на здравето. Това е идеалното време за установяване на по-здравословни и интуитивни навици. Умението да балансирате между амбициите и грижата за себе си е от решаващо значение за предотвратяване на прегарянето, така че не забравяйте да си осигурите допълнителни грижи при това лунно време. Подгответе се за нова възможност по отношение на работата си.

Всички погледи са насочени към вас, тъй като Слънцето навлиза във вашия знак на двадесет и втори, отбелязвайки вълнуващо време на нови начала. Смелостта ви ще ви помогне да се покажете автентично и да живеете творчески уверен живот. Тъй като сияете ярко, също като слънцето, подхождайте решително към всяко преживяване. Когато Меркурий навлезе в Дева на 25 юли и активира втория ви дом на парите, създайте солидни планове за финансовото си бъдеще.

Много късмет през този месец, Лъв!

Изключителни дни: 2, 11, 22

Предизвикателни дни: 7, 16, 23

Още хороскопи за Лъв

221гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон