Месечен общ хороскоп

Телец

Юли 2024 - Месецът започва с яснота, Телец, тъй като Меркурий се премества в Лъв на 2 юли и зарежда с енергия четвъртия ви дом на интуицията. Това е идеалното време за провеждане на разговори, които насърчават дълбоките връзки с другите. Новолунието в Рак на пети съживява третия ви дом на перспективите и вълнуващите идеи ви вдъхновяват да тръгнете по нов път.

Венера навлиза в леговището на Лъв’на 11 юли и излъчва лъчиста топлина в сферата на околната среда и близките. Може да украсите жилищното си пространство с пищни тъкани и провокиращо мисълта изкуство, което разказва някаква история, или да се почувствате вдъхновени да организирате събиране в дома си. На двадесети Марс преминава в Близнаци и внася динамична енергия във втория ви дом на ценностите. Интелектуалният подход към управлението на ресурсите може да създаде нови начини за инвестиране и печелене.

На 21 юли пълнолунието в Козирог осветява вашия девети дом на разширяването. Създайте бъдещето си, като оставите ограничаващите убеждения в миналото. Впуснете се в смислено пътешествие за изследване. Възможност да споделите мъдростта си може да ви помогне да популяризирате работата си.

Нивата на увереност се повишават, когато на двадесет и втори слънцето навлезе в знака на Лъва, насърчавайки ви да укрепите емоционалната си сила. Чрез практики за повишаване на самочувствието можете да създадете среда, в която любовта към себе си е от първостепенно значение. Прилагането на традиции, вкоренени във вашето родословие, може да ви помогне да развиете усещане за познатост. Меркурий се премества в практичната Дева на 25 юли и внася логика във вашия пети дом на творчеството, като ви помага да осъществите перфектния план за осъществяване на дадена проява.

Качествена работа през този месец, Телец!

Дни на изява: 1, 11, 28

Предизвикателни дни: 3, 15, 27

Още хороскопи за Телец

182гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон