Месечен общ хороскоп

Везни

Юли 2024 - Месецът започва с надежда, Везни, тъй като Меркурий се премества в Лъв на 2 юли и активира единадесетия ви дом на стремежите. Творческата и уверена комуникация, особено в групи, ще окаже голямо влияние. Тъй като изразявате идеите си с харизма, хората са привлечени от вашата визия. На пети новолунието в Рак в десетия ви дом на кариерата ви насърчава да преследвате цел, която ви носи както професионално вълнение, така и чувство за сърдечна цел.

Любовта тече в изобилие, когато Венера навлиза в Лъв на 11 юли и социалният ви живот получава вълнуващ прилив на енергия. Това е време за изграждане на връзки, които почитат индивидуалността и насърчават колективната радост. Възможно е да се окажете привлечени от ексцентрични хора. Когато Марс пристигне в Близнаци на двадесети, за да събуди деветия ви дом на приключенията, пред вас се откриват възможности за разширяване и изследване.

Мощното пълнолуние в Козирог в четвъртия ви дом на интуицията на 21 юли ви дава силата, от която се нуждаете, за да се освободите от дълго задържан емоционален багаж. Не забравяйте, че е безопасно да се отпуснете. Успокояващите практики на любов към себе си или изцелението на предците по време на пълнолунието ще осигурят подхранваща подкрепа.

Всички ръце са на палубата, когато слънцето навлезе в Лъв на двадесет и втори! Възможно е да поемете ръководството на групов проект или екипна цел. Докато преследвате смело най-смелите си мечти, способността ви да ангажирате другите по творчески и смислен начин нараства. Следвайте вдъхновението и то ще ви отведе до най-пълноценния път напред. Меркурий навлиза в лековитата Дева на 25 юли, събуждайки вашата въображаема, духовна страна.

Добър късмет през този месец, Везни!

Дни на изява: 3, 11, 21

Предизвикателни дни: 5, 13, 27

Още хороскопи за Везни

201гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон