Месечен общ хороскоп

Козирог

Юли 2024 - Месецът започва с промяна, Козирог, тъй като Меркурий навлиза в областта на Лъв на 2 юли, за да събуди осмия ви дом на трансформацията. Преценете стила си на общуване и направете корекции, които ще ви помогнат да развиете по-интимни връзки. Начинът, по който изразявате себе си и общувате, става по-смел! На пети интуитивното новолуние в Рак се докосва до седмия ви дом на любовта, откривайки нови пътища във взаимоотношенията.

Когато Венера се премести в Лъв на 11 юли, вие’сте призовани в дълбините, за да можете да израснете. Това може да е време да подобрите отношенията си с парите. Обединяването на вашите ресурси и таланти със съюз може да доведе до създаването на нещо голямо. Марс навлиза в Близнаци на двадесети, за да внесе равновесие в шестия ви дом на благосъстоянието, подтиквайки ви да се опрете на здравословни навици.

На 21 юли пълнолунието във вашия знак ви дава възможност да се освободите от старите версии на себе си, за да можете да проявите една по-изобилна реалност. Перспективите ви се променят в положителна посока, когато се отървете от старите възгледи и позволите на светлината на пълнолунието да разкрие кои вече не сте.

Състраданието ескалира, когато Слънцето се премести в Лъв на двадесет и втори, подготвяйки сцената за вас да победите страха и да преодолеете несигурността. Разрушете старите структури, за да можете да създадете нови. Увеличаването на радостта се случва, когато смело приветствате промяната. Това е време да прегърнете сенчестата си страна и да практикувате магия. Меркурий навлиза в Дева на 25 юли и активира вашия девети дом на разширяването. Изчертайте план за най-съвършеното, забавно приключение.

Сполучи късмет през този месец, Козирог!

Дни на изява: 9 , 21, 27

Предизвикателни дни: 2, 6, 15

Още хороскопи за Козирог

147гледания


hero
Гледане на кафе

Иcĸaтe ли дa cи глeдaтe нa ĸaфe? Beчe нe e нyжнo дa xoдитe пpи вpaчĸa или дa тъpcитe глeдaчĸи oт ceвepнa или южнa Бългapия.

Гледане
tarrot-yes-no
Гледане на Таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Таро картите ще ви помогнат да го намерите!

Гадание
hero
Гледане за Числата от лотарията

Ако ви трябва вдъхновение, можете да използвате това гледане за да Ви изчисли с какви числа да играете.

Гадание
hero
Книга на съдбите

Кликнете върху желаната категория и ще видите списък с въпроси, на които Книгата на съдбите е готова да отговори.

Гадание

Съновник

Какво сънувахте снощи?

Последно сънувани

Съвместимост

potencialen-luboven-partnior
Потенциален любовен партньор

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост на имената

Някога писали ли сте Вашето име + това на човека, по когото си падате, за да видите как изглеждат заедно?

Изчисляване
suvmestimost na imenata
Съвместимост за приятелство

Ще бъдете ли приятели завинаги? Научете как най-добре да се справите с приятелите си и да извлечете максимална полза от връзката си!

Изчисляване
lubovna savmestimost
Любовна съвместимост

Разберете дали с партньора си сте сродни души, най-добри приятели или рецепта за катастрофа.

Изчисляване

Таро гадания

Намерете отговорите на вашите най-дълбоки, горещи въпроси с безплатни гледания на Таро за всяка тема – любов, кариера или всеки въпрос без отговор! Но как Таро може да ви помогне да ви напътства и да ви разкрие истини?

Ежедневно гледане

Започването на всеки ден с това гледане на Таро е чудесен начин да се подготвите за всички възможности - и да избегнете възможните капани. Направете своето гледане и получете прозрение за предстоящия ден!

Гледане
Ежедневно гледане за любов на Таро

Разберете какво ви очаква всеки ден в романтичен план с помощта на любовното си четене на Таро. Гореща среща? Драма? Самотна вечер? Разберете какво да очаквате сега...

Гледане
Да / Не таро

Търсите бърз отговор на труден въпрос? Това популярно таро гледане Ви дава прост отговор - да или не.

Гледане

Астрологични статии

Кои са 5-те най-богати зодии
Кои са 5-те най-богати зодии

След анализиране на списъци с милионери по цял свят, се оказва, че 5 зодии успяват да станат най-успешни в бизнес средите.

Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака
Котешки хороскоп – характер на котката според зодиака

Звездите оказват голямо влияние върху характера не само на хората, но и на домашните любимци. Котките също имат свой собствен хороскоп, с помощта на който можете да откриете идеалната котка за Вас или да научите...

5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж
5 начина да разберете как ще се казва бъдещият Ви мъж

Още от малки момичетата започват да си представят как ще изглежда бъдещият им съпруг, а някои дори търсят начини да познаят как ще се казва мъжът до тях.


Което е морално грешно, не може да бъде политически вярно.

Уилям Гладстон