Месечен хоросоп

октомври 2017

Общ хороскоп за месеца

Хората, с които ще общувате, вероятно ще имат отношение към бъдещето ви развитие или ще ви помогнат да реализирате някаква своя идея. Периодът е подходящ да изпратите автобиография или да се явите на интервю, но имайте предвид, че е добре да се задействате в началото на месеца – след 18 октомври има много по-малка вероятност да постигнете успех и да поемете по нова посока. При вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Изпипвайте много точно детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални. В личния си живот имате проблеми с вашата половинка, действайте се внимателно. Трябва да намерите начин да проверите що за човек е и да предотвратите натиска срещу вас. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас.

Щастливи числа: 32 4 7 36 24 22


Любовна съвместимост

+ =

Зодиак

Научете всичко за зодиака, елементите, качествата и планетите, които съставят астрологията!

Нумерология

Пътя на живота е най-важното число в нумерологията и се получава от датата на раждане. Разкрива основните неща, които да научите по време на този живот!

Любовна съвместимост

Открийте дали вие и Вашият любовен интерес или партньор сте сродни души, най-добри приятели, или рецепта за бедствие.

Китайски зодиак

Китайският животински зодиак е повтарящ се цикъл от 12 години, като всяка година се представя от едно животно и неговите характеристики.