Зодия Лъв

  • Силни страни: Амбициозни Уверени Щедри Лоялни Окуражаващи
  • Слаби страни: Доминиращи Претенциозни Мелодраматични Упорити до крайности Суетни
  • Качество: Неподвижен Елемент: Вода Цвят: Вода Управител: Слънце
  • Числа: 1, 4 Ден от седмицата: Неделя
Личностна характеристика

Хората под знака Лъв са родени лидери. Те са самоуверени, доминиращи и е изключително трудно да им се устои. Те могат да постигнат всичко, което искат, независимо дали става дума за работа или времето, прекарано със семейството и приятелите им.

Лъвът е огнен знак, което означава, че той обича живота. Подобно на Стрелец и Овен, Лъв може да разреши дори и най-трудните проблеми и да поеме инициативата в сложни ситуации.

Управляван от Слънцето, Лъв го боготвори във всичките му форми, което е и метафоричен израз на състоянието на неговото Его. Това може да бъде добре, защото Лъвът може лесно да постигне това, от което има нужда. Но, от друга страна, може да е проблем, когато представителите на зодията пренебрегват проблемите и нуждите на другите, за да изпълнят своите желания.

Лъвът често има твърде много приятели, тъй като е много щедър и верен. Самоуверен и привлекателен, той е в състояние да обедини различни групи от хора.

Представителите на тази зодия обаче могат да бъдат арогантни, мързеливи и негъвкави, защото понякога смятат, че друг трябва да свърши тяхната работа. Здравото им чувство за хумор може да направи сътрудничеството с други хора по-лесно.

Любов и секс

Този огнен знак е страстен и искрен в чувствата си. Когато става дума за секс Лъв може да бъде забавен и много енергичен. За него има ясно определени граници между секса и любовта. Хората, родени под знака Лъв, искат партньори, които да не са самостоятелни, но на същото интелектуално ниво като тях. Лъвовете са забавни, лоялни и много щедри към своите партньори.

Семейство и приятели

Лъв е верен приятел. Винаги ще помогне на другите, дори ако това му отнема много време и енергия . Силен и надежден, той има способността да се хареса на почти всички. Скромен и милостив, може да организира сам всякакви тържества и събития.

Лъвът рядко е сам. Той избира своите близки приятели по способността им да са със силно чувство за достойнство и изпълнение на поетия ангажимент.

Когато става дума за семейството му, Лъвът ще направи каквото е необходимо, за да ги защити. Той е верен и горд, ще се придържа към семейството си както в добри, така и в лоши времена.

Работа и пари

Лъвовете са пълни с жар и енергия, склонни са да бъдат винаги ангажирани. Те са амбициозни, креативни и големи оптимисти. След като се посветят на своите работодатели те ще направят всичко за тях. Но най-добрата възможна ситуация за тях е те самите да са си шефове.

Професии в сферата на образованието и политиката са подходящи за Лъвовете. Всичко, което ги поставя в лидерска позиция ги устройва.

Лъвът обича да е заобиколен от съвременни и модерни неща. Парите идват лесно за него. Изключително щедър, Лъвът ще даде и последните си пари, за да помогне на приятел. За него няма недостиг на работа – нагърбват се с повече, отколкото може да свърши.

Как да привлечем мъж Лъв
Мъжете от зодия Лъв искат да бъдат третирани като царе в една връзка. Когато разберете, че това за тях е необходимост, а не само нарцистичен характер, можете да ги съблазните. Вашият план за действие трябва да бъде грандиозен и драматичен. С възхищение, обич, привързаност и уважение със сигурност може да съблазните мъж от зодия Лъв. Тези мъжа са винаги щедри и ще Ви засипват с цветя и подаръци. Все пак, ако искате да съблазните един Лъв, ще трябва да докажете, че сте достойни за царския си любим. Лъвът обича комплименти за външния си вид. Въпреки че изглежда уверен, той се нуждае от много внимание и силни похвали. Някои от най-добрите черти на Лъв е, че той е романтичен и страстен, но се обръща само към жените, които го карат да изглежда добре. За хората от зодия Лъв се знае, че са вечни ергени, които са винаги на „лов“. Лъвът иска животът му да бъде изпълнен с приключения и тържества. Той иска да е в центъра на вниманието на околните, така че можете да Ви се наложи да се конкурирате с по-голям брой негови почитатели. Ключът към съблазняването на Лъва е да се уверите, че го обожавате по начина, по който той обича да бъде обожаван. Когато става дума да го запазите за себе си има само едно правило, което трябва да запомните – отнасяйте се с него като с цар и той ще бъде Ваш завинаги.
Как да привлечем жена Лъв
Жената Лъв е много сърдечна и водена от желанието да бъде обичана, и обект на възхищение от околните. Жената Лъв иска винаги да бъде в центъра на вниманието. Ако искате да съблазните жена от зодия Лъв ще трябва да я й подарявате луксозни и хубави неща. Тя оценява романтични мъже и ще очаква да бъде в центъра на Вашия свят. Запознанството с жена Лъва изисква да приемате недостатъците й и да я похвалите за добрите й качествата. Тя не обича да се състезава за любовта на мъжете и очаква да бъде третирана като кралица. Сексът с жена Лъв ще бъде страстен, но е малко вероятно тя да се интересува от някоя извратена игра. Жената от зодия Лъв се радва на фините неща в живота, така че винаги може да я отведете в музей на изкуството или в луксозен ресторант. Купете й цветя или други подаръци, за да я накарате да се почувства специална. Ако тя разбере, че имате проблем с парите, може да загуби интерес към Вас. Жената Лъв може да бъде малко по-властна, затова трябва да й позволите да се чувства, че има контрол над Вас. Ако сте в състояние да я накарате да се чувства като кралица, Вие ще изпитате дълбока любов, придружена със страстен секс.
Известни представители на Лъв
Робърт Де Ниро, Робърт Плант, Робърт Редфорд, Роджър Федерер, Рой Кийн, Роман Полански , Росен Барчовски, Сам Уортингтън, Сандра Бълок, Силви Вартан, Си Си Кеч, Слободан Милошевич, Стенли Кубрик, Стефан Цанев, Стойка Миланова, Таря Турунен, Тиери Анри, Трифон Иванов, Уди Харелсън, Уго Чавес, Уесли Снайпс, Уитни Хюстън

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2023

Последни статии всички статии