Зодия Близнаци

  • Силни страни: Енергични Хитри Артистични Ентусиазирани Приспособими
  • Слаби страни: Нерешителни Нечестни Неспокойни Импулсивни Повърхностни
  • Качество: Подвижен Елемент: Въздух Цвят: Въздух Управител: Меркурий
  • Числа: 3, 8 Ден от седмицата: Сряда
Личностна характеристика

Изразителни и с бърз ум, представителите на зодия Близнаци са две различни страни на личността и Вие никога няма да бъдете сигурни с коя от тях ще се сблъскате. Човекът Близнак може да бъде общителен, комуникативен и готов за забавление, но от друга страна може да бъде много сериозен, замислен, нервен и дори нерешителен.

Като въздушен знак представителят на зодия Близнаци е загрижен. Тази зодия се управлява от Меркурий – планета, която предопределя комуникативност, писане и преподаване на другите. Те са очаровани от почти всичко в света и имат чувството, че времето им не е достатъчно време, за да преживеят всичко, което искат. Те са отлични художници, писатели и журналисти. Важно за зодия Близнаци е че понякога хората, родени под този знак, имат чувството, че липсва другата им половина, затова те вечно търсят нови приятели, наставници и колеги.

Те са гъвкави, любознателни, забавни и искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно.

Любов и секс

Забавен и винаги готов за интелектуално предизвикателство, Близнаци е огнен любовник. Комуникацията е също толкова важна за Близнаците, колкото и физическият контакт, и когато тези две неща се съчетават нищо не е пречка. Любопитни и винаги готови да флиртуват, Близнаците ще прекарват много време с различни любовници, докато намерят най-подходящия, който може да се сравняват своя интелект и енергия.

Семейство и приятели

Родените под знака Близнаци са много социални хора и обичат да прекарват времето си с приятелите и семейството си. Те имат приятели в изобилие. Семейството е важно за тях, особено тези членове на семейството, които са им подобни. Приятелство с братя и сестри е много често за Близнаци и времето прекарано с тях е ценно.

Работа и пари

Близнаците са сръчни, изобретателни и често много интелигентни хора, така че тяхната работа трябва да бъде динамична и предизвикателна. Не обичат повтарящи се задачи. Най-подходящи професии за тази зодия са учител, изобретател, журналист, писател, проповедник или адвокат. Всяка кариера, която им дава широки възможности да общуват и да ги държи ангажирани, е отлична. Представителят на зодия Близнаци може да бъде велик търговец. Вземането на решение между практично и удоволствие може да бъде труден избор за Близнаци.

Въпреки че те вярват, че парите са необходимо зло, повечето от тях не отделят много време да мисля как да ги спечелят. Най-подходяща работа за Близнаци е тази, която стимулира интелекта им.

Как да привлечем мъж Близнаци
Близнакът е ентусиазиран и пълен с живот, така че няма скучни моменти с него. Той е авантюристичен и хумористичен, и може да бъде Вашият перфектен партньор, ако сте енергичен и динамичен човек. Мъжете Близнаците са естествено бъбриви и флиртуващи, затова публичните събирания са особено лош избор, ако искате да ги съблазните, тъй като те често са в центъра на вниманието. Една от най-лошите им черти е тенденцията да бъдат повърхностни и липсата на доверие в способности им за вземане на решения. Мъжете Близнаци са непоследователни, но умни, което ги прави по-привлекателни за жените. Човек роден под знака на Близнаци е невъзможно да се придържа към едно и също. Ако искате да го съблазните, трябва да знаете, че той изисква умствено стимулиране и разнообразие. Не се страхувайте да опитате нещо ново в леглото. Разнообразието е ключът, когато става въпрос за съблазняване на мъжа Близнаци. Сексът с него може да бъде прекрасно преживяване, но ако не сте склонни да експериментирате, то той най-вероятно ще се отегчи.
Как да привлечем жена Близнаци
Ако искате да привлечете жена от зодия Близнаци ще трябва да бъдете в състояние да се справите с двойствената й природа. Жените Близнаци могат да бъдат страстни и нежни в един момент, и сдържани и далечни в следващия. Това е резултат от естествената им склонност да се притесняват от любовта. Една жена от зодия Близнаци може да бъде много ентусиазирана, остроумна, интелектуална. Една от най-добрите характеристики на жената Близнаци е нейната откровеност. Въпреки че прибързва да прави секс, за една по-сериозна връзка с нея ще Ви е нужно повече време и търпение. Ако тя открие човек, който може да задоволи сексуалните и интелектуалните й желания, ще предложи да заживеят заедно. Жената Близнаци може да бъде идеалният партньор за Вас, само ако сте в състояние да се придържате към постоянната й нужда за нови умствени и сексуални предизвикателства. Сексът с нея никога няма да бъде скучен. Жената Близнаци е много интелигентна, така че ако можете да я научите на неща, които тя не знае, че ще я впечатлите и ще увеличите шансовете си да я спечелите. Като цяло сексът със жена Близнаци може да бъде много интересно и предизвикателно преживяване.
Известни представители на Близнаци
Джон Кенеди, Джордж Буш, Че Гевара, Раул Кастро, Доналд Тръмп, Йосип Броз Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски, Михаил Миков, Бойко Борисов, Петър Попйорданов, Георги Парцалев,Калин Врачански, Клаус Майне,Тупак Шакур, Боб Дилън, Кайли Миноуг, Лени Кравиц, Пол Маккартни

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2023

Последни статии всички статии