Зодия Дева

  • Силни страни: Аналитични Наблюдателни Услужливи Благонадеждни Прецизни
  • Слаби страни: Скептични Дребнави Непреклонни Студени Месещи се
  • Качество: Променлив Елемент: Земя Цвят: Земя Управител: Меркурий
  • Числа: 5, 14 Ден от седмицата: Сряда
Личностна характеристика

Девите винаги са обръщали внимание на най-малките детайли и тяхното дълбоко чувство към човечеството ги прави един от най-внимателни знаци на зодиака. Техният методичен подход към живота гарантира, че нищо не е оставено на случайността. Девите често са нежни, но и много внимателни. Дева е знак на Земята, който предпочита консервативните и организирани неща.

Хората, родени под знака Дева, имат много организиран живот. Тъй като Меркурий е управляващата планета на Дева, този знак е с добре развито чувство за устна и писмена реч, както и всички други форми на комуникация.

Много Деви могат да решат да правят кариера като писатели или журналисти. Те често остават неразбрани, поради символиката на този зодиакален знак. Дева изживява всичко за първи път. Девите винаги искат да служат и помагат на другите, така че те често избират да работят като болногледачи. От друга страна представителят на тази зодия понякога може да бъде много критичен и прекалено загрижен.

Любов и секс

Девите трябва да се чувстват желани от своите партньори. Те са тактични и методични, което ги прави отлични любовници. Въпреки че не са склонни изявяват чувствата си, те със сигурност ще ги покажат в спалнята. Девите предпочитат да имат стабилни отношения, а не много партньори. Те искат да се чувстват важни и необходими в живота на партньора си. Верни и посветени на хората до тях.

Семейство и приятели

Изключително полезно е да имате представител на зодия Дева за приятел. Девите са отлични консултанти и наистина знаят как да се реши един проблем.

Девите винаги отделят повече време за себе си, защото са много фокусирани върху здравето си. Те са много отдадени на семейството си и са много внимателни към възрастни и болни хора. Те са страхотни родители.

Девите не са от този тип хора, които ще покажат директно чувствата си, по-скоро ще го направят чрез конкретни действия.

Работа и пари

Девите са много практични, аналитични и трудолюбиви, така че винаги ще знаят как да стигнат до сърцевината на проблема. Те са много методични и добри в работа, която изисква добра организация. Когато се фокусират върху някои задачи, те ще дадат най-доброто, за да ги изпълнят перфектно. Те обичат книгите и изкуството. Възможните варианти за кариера за една Дева са лекар, медицинска сестра, психолог, учител, писател и критик.

Девите планират всички разходи предварително и когато става въпрос за купуване, те не са склонни да му отделят твърде много време и средства. Въпреки това от време на време искат да купят нещо хубаво за себе си.

Как да привлечем мъж Дева
Ако искате да съблазните мъж от зодия Дева, трябва да имате предвид нуждата му от чистота и ред. Мъжете от тази зодия са склонни да се насочат към романтиката бавно, внимателно. Те искат първо да се запознаят с даден човек, преди да влязат в една романтична връзка. Мъжът Дева има огромен страх от неизвестното. За да го съблазните, просто трябва да знаете какви са очакванията му. Някои от положителните черти на мъжа от зодия Дева са надеждност, интелигентност, практичност и скромност. Някои от най-големите негативи на мъжа Дева са нервност, педантичност, негативизъм, раздразнителност, както и това, че е прекалено резервиран. Ако сте достатъчно търпеливи и можете да издържите неговата склонност да анализира всичко, той ще се привърже към Вас. Очевидно ще Ви отнеме доста работа и търпение, за да го съблазните. Въпреки това, ако сте честни, търпеливи, организирани и подредени, ще имате по-добри шансове. Ако успеете и той се влюби във Вас, шансовете Ви да имате партньор на живота са добри. Мъжът Дева обикновено е верен и е склонен да остане в една връзка в дългосрочен план.
Как да привлечем жена Дева
Личността на жената от зодия Дева е смесица от интелект, внимание към детайла, здрав разум и ангажимент. Жените Дева са и много мъдри, остроумни и надеждни. Опитвайки да съблазните жената Дева, това може да Ви се стори смущаващо на пръв поглед, тъй като тя вероятно ще се прави на безразлична. Жената Дева не е студена, но е практична, реалистична и предпазлива по отношение на нова връзка. Ако искате да съблазните жена от зодия Дева, трябва да знаете, че тя няма вероятно просто да се подаде - ще Ви е нужно много търпение, но след като тя реши, че си струва, ще бъде много грижовна и страстна. Жената Дева не е материалист, тя е привлечена от интелигентни хора и ако сте в състояние да й покажете, че знаете неща, които тя не знае, тя ще бъде впечатлена. Тя винаги се колебае, когато навлиза в сериозна връзка. Ако успеете да пробиете защитните й механизми, ще намерите любящ и изключително страстен партньор.
Известни представители на Дева
Тодор Живков, Бионсе, Бари Уайт, Фреди Меркюри, Ейми Уайнхаус, Екзибит, София Лорен, Майкъл Джексън, Маколи Кълкин, Шон Конъри, Камерън Диас, Хю Грант, Джеймс Кобърн, Томи Лий Джоунс, Оливър Стоун, Пинк, Рупърт Гринт, Салма Хайек, Джери Брукхаймър, Дейвид Аркет, Дейвид Копърфийлд, Камерън Диас, Киану Рийвс, Чарли Шийн, Шаная Туейн, Николай Гяуров, Пол Уокър, Питър Селърс

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2024

Последни статии всички статии