Зодия Скорпион

  • Силни страни: Пламенни Изобретателни Динамични Наблюдателни Модерни
  • Слаби страни: Ревниви Обсесивни Подозрителни Манипулативни Неотстъпчиви
  • Качество: Постоянен Елемент: Вода Цвят: Вода Управител: Плутон
  • Числа: 9, 18 Ден от седмицата: Вторник
Личностна характеристика

Родените под знака Скорпион са страстни и настоятелни хора. Представителят на зодия Скорпион е лидер, винаги наясно със ситуацията. Скорпион е воден знак. Въпреки че емоциите са много важни за него, той ги проявява по различен начин, в сравнение с другите водни знаци. Във всеки случай трябва да сте сигурни, че Скорпион ще пази тайните си, каквито и да са те.

Представителите на зодия Скорпион са известни със своето спокойствие и хладно поведение, както и с мистериозния си външен вид. Хората често казват, че Скорпионите са жестоки, може би защото те разбират много добре правилата на Вселената. Някои от представителите на зодията Скорпион изглеждат по-стари отколкото са в действителност. Те са отлични водачи, защото са много отдадени на това, което правят. Скорпионите мразят нечестността, но могат да бъдат много ревниви и подозрителни, така че трябва да се научат да се адаптират по-лесно към различното човешко поведение. Представителите на зодията са смели и имат много приятели.

Любов и секс

Скорпион е най-чувственият знак на зодиака. Представителите на зодията са изключително страстни и интимността е много важна за тях. Те искат интелигентни и коректни партньори. След като Скорпионите се влюбят те са много верни. Въпреки това те влизат в една връзка много внимателно, защото понякога се нуждаят от много време, за да изградят доверие и уважение към партньора.

Семейство и приятели

Честност и справедливост са двете качества, които правят Скорпионът голям приятел. Хората, родени под знака Скорпион, са много всеотдайни и верни, когато става въпрос за работа. Те са с бърз ум и интелигентни, така че ще се чувстват по-добре в компанията на остроумни и забавни, любящи хора.

Те са пълни с изненади и ще Ви дадат всичко, което трябва, но ако ги разочаровате веднъж – няма връщане. Скорпионите са много емоционални и когато ги боли е просто невъзможно да ги накарате да се чувстват по-добре. Те са много специални и се грижат добре за своето семейство.

Работа и пари

Скорпионите са фантастични в управлението, решаването на задачи и създаването им. Много са добри при решаване на задачи, които изискват научен и задълбочен подход. Способността им да се фокусират ги прави много способни мениджъри. Те никога не смесват бизнеса с приятелството.

Работата като учен, лекар,моряк, детектив, полицай, бизнес мениджър и психолог са подходящи за тази зодия. Скорпионът зачита другите хора. Представителите на зодията са достатъчно дисциплинирани, за да се придържат към бюджета си, но също така не се страхуват от упорита работа, за да постигнат по-добро финансово състояние. Скорпионите не са склонни да харчат много. Парите означават сигурност и чувство за контрол за тях. Те са добри в спестяването на пари, както и в това да вземат решения внимателно, преди да инвестират в нещо.

Как да привлечем мъж Скорпион
Да се ​​научиш как да привлечеш мъж от зодия Скорпион не е лесно. Мъжете Скорпиони са досадни, уверени, интензивни, сексуални и много конкурентни. Някои от най-негативните черти на Скорпион са , че те са силно обсесивни, натрапчиви и завистливи хора. За да съблазните Скорпион ще трябва да се уверите, че около Вас има атмосфера на тайнственост. Със Скорпион всичко е въпрос на предизвикателство, така че нещата да не се случват лесно. За Скорпиона също е много важно да бъдеш честен и привързан. Мъжът Скорпион е привлечен от уверени и кокетни жени. Въпреки това трябва да има повече от физическо привличане, за да се стигне до точката, в която той ще Ви позволи да го съблазните. Той се нуждае от емоционално привличане, тъй като една от най-важните му характеристики, е че той е най-силно чувственият знак на зодиака. Той копнее за сексуално преживяване, което излиза извън рамките на физическите ограничения, така че ако искате да го съблазните, просто разкрийте душата си.
Как да привлечем жена Скорпион
Жената Скорпион е сложна и завладяваща личност. Жените от тази зодия са потайни и секси. Те имат голямо желание да се прави добро. Ако искате да съблазните жена Скорпион, трябва да бъдете търпеливи и готови да й позволите да вземе юздите във връзката Ви. Бъдете добър слушател. Запознанството с жена Скорпион може да бъде наистина забавно, но не трябва да Ви заблуждава мисълта, че тя ще бъде лесно завоевание. Не очаквайте секс с жена Скорпион още на първата Ви среща. Получаването на любовта й изисква много време и търпение, но след като тя се влюби ще Ви даде всичко. Жената, родена под знак Скорпион, може да бъде с чувство за притежание, но и напълно отдаден партньор. Жената от зодия Скорпион е любопитна, така че, за да бъде щастлива ще трябва да намерите нови начини да задоволите любопитството й. Ако й позволите да запази гордостта си, тя ще Ви уважават за това и ще се влюби бързо във Вас.
Известни представители на Скорпион
Ален Делон, Антъни Кийдис, Борис Бекер, Димитър Стоянов, Деми Мур, Ерос Рамацоти, Кейти Пери, Лари Кинг, Леонардо ди Каприо, Пабло Пикасо, принц Чарлз, Скарлет Йохансон

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2023

Последни статии всички статии