Зодия Везни

  • Силни страни: Дипломатични Грациозни Миролюбиви Идеалистични Гостоприемни
  • Слаби страни: Суетни Нерешителни Несериозни Лекомислени Непостоянни
  • Качество: Кардинален Елемент: Въздух Цвят: Въздух Управител: Венера
  • Числа: 33, 4 Ден от седмицата: Петък
Личностна характеристика

Хората, родени под знака на Везни, са мирни и честни. Те мразят да са сами. Партньорство е много важно за Везни, с техния победоносен манталитет и сътрудничество те не могат да останат сами. Везни е въздушен знак, с изразен интелект и остър ум. Те могат да бъдат вдъхновени от добри книги, дискусии и интересни хора.

Управляващата планета на Везни е Венера, любител на красивите неща, така че качеството е винаги по-важно от количеството за хората от този зодиакален знак. Везните често са заобиколени от изкуство, музика и красиви вещи. Те държат на баланса и симетрията.

Везни не могат да понасят несправедливостта. Те избягват конфликти и предпочитат да се запази мира, когато това е възможно. Най-големият проблем за Везни е тогава, когато са принудени да избират страна, защото те са много нерешителни и понякога забравят, че имат собствено мнение.

Любов и секс

Намирането на правилния партньор ще бъде приоритет в живота на хората, родени под знака на Везни. За тези, които вече са във връзка, поддържането на мира и хармонията е най-важното нещо. Самотата е неестествена и много тъжна за Везни.

Като любовници те са експресивни, творчески и балансирани. Те ще направят всичко, което е необходимо, за да угодят на своите партньори. Тяхната очарователна личност и всеотдайност ги прави прекрасни партньори.

Семейство и приятели

Родените под знака на Везни са забавни и винаги готови да помогнат, което ги прави големи приятели. Те могат да закъсняват, да са нерешителни, но са наистина невероятни приятели и много хора искат да останат в тяхната компания.

Те обичат да прекарват време с приятелите и семейството си и няма да се поколебаят, когато е необходимо да се организира някаква среща. Представителите на зодията са социални, мили и знаят как да се създаде хармонична среда, в която наистина се радват. Везните знаят как да намерят решението на разногласията, което ги прави отлични при решаване на проблемите.

Работа и пари

За зодия Везни поддържането на баланса и хармонията е от първостепенно значение. Везните могат да бъдат велики лидери, а също така да работят усилено, за да печелят и заслужават привилегии.

Истината и справедливостта винаги имат предимство при вземането на решения за тях. Партньорството или работата в екип са идеални за тях. Хората, родени под знака на Везни, са също много убедителни и надарени говорители. Работа като полицай, адвокат или съдия са отличен избор за Везни. Те могат да имат успешна кариера като дипломати, държавни служители, интериорни дизайнери, композитори и модни дизайнери. Тяхното силно чувство на дипломацията ще им помогне при изпълнението на почти всички задачи.

Ако отидете на шопинг с Везни, най-доброто, което можете да направите, е да планирате допълнително време. Когато става въпрос за купуване, те могат да бъдат много колебливи.Те са много талантливи в балансирането между спестяване и харчене на пари. Обичат модата и хубавите дрехи, така че можете да ги видите много често в някой търговски център.

Как да привлечем мъж Везни
Може би една от най-добрите характеристики на мъжете от зодия Везни е, че те са посветени на намирането на решения. Ако искате да съблазните мъж Везни трябва да изглеждате добре, защото той е много повърхностен човек. Мъжете Везни ценят всичко, което е красиво и никога няма да бъдат с някого, когото смятат за физически непривлекателен. Една от най-негативните характеристики на мъжа Везни е фактът, че той е много нерешителен. Мъжът от зодия Везни, често има проблем с формирането на становище и вземане на решения. Той иска да обсъди всичко с партньора си, но всеки един емоционален разговор може да го изплаши. Той се страхува от ангажимент поне в началото на отношенията. Мъжът Везни няма никакви проблеми да говори, така че всичко, което трябва да направите, за да го съблазните, е да говорите с него. Ключът към съблазняване на Везни е да бъдете уверени. Той има състрадателна страна, така че ако Ви покаже състрадание и уязвимост, той може да Ви пусне в сърцето си. Мъжът Везни иска истинска любов и брак, така че с него може да очаквате реални и дългосрочни отношения, а не само секс.
Как да привлечем жена Везни
Личността на жената от зодия Везни е много интригуваща, защото седмият зодиакален знак често се явява с маса от противоречия. Жените Везни обичат да бъдат в центъра на вниманието и очакват да бъдат третирани като кралици. Най-важното нещо, за да съблазните жената Везни е да бъдете добър събеседник и слушател. Тя обича да се учи на нови неща и се радва да говори за себе си и своите интереси. Жената от зодия Везни е очарователна и интелигентна. Сексът е на второ място за жените от зодия Везни, което не означава, че тя не е страстна. Жената от зодия Везни често променя настроението си, така че не очаквайте да прави секс, следвайки общ модел. Един от най-добрите начини за поддържане на вниманието й е да позволите да бъде звездата във връзката Ви. Обърнете повече внимание на външния си вид, тъй като жената Везни иска да се чувства като че е с някой, който е почти толкова специален, колкото е тя. Поддържането на интереса й определено не е лесно, но ако й позволите да блесне така ярко, както тя иска, Wие ще имате по-добри шансове за развитие на силна и дълготрайна любов.
Известни представители на Везни
Георги Георгиев-Гец, Северина Тенева, Васил Стойчев, Анани Явашев, Юрий Яковлев, Любомир Бъчваров, Сашка Братанова, Мариус Куркински, Христо Гърбов, Албена Чакърова, Ивайло Захариев – актьор и модел, Димитър Туджаров - Шкумбата, Петьо Петков-Шайбата, Йордан Матев, Апостол Карамитев, Хиндо Касимов, Албена Чакърова, Олег Ковачев, Стефка Янорова, Николай Николаев, Вили Цанков, Константин Цанев, Людмил Стайков, Маргарита Карамитева, Валентин Танев, Виктор Калев

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2022

Последни статии всички статии