Зодия Козирог

  • Силни страни: Отговорни Дисциплинирани Висок самоконтрол Управленски умения Работливи
  • Слаби страни: Всезнайковци Не прощават лесно Назидателни Инати Черногледи
  • Качество: Кардинален Елемент: Земя Цвят: Земя Управител: Сатурн
  • Числа: 8, 10 Ден от седмицата: Събота
Личностна характеристика

Когато става дума за професионализъм и традиционни ценности представителят на зодия Козирог е първият. Козирог е практичен и се счита за най-сериозен знак на зодиака, който притежава независимост в личен план и в бизнеса. Като знак на Земята за Козирог няма нищо по-важно в живота от семейството.

Козирог има потенциал да бъде велик лидер или мениджър, стига да е в сферата на бизнеса. Сатурн е управляващата планета на Козирог. Влиянието на Сатурн прави Козирог практичен и отговорен. Представителите на зодията са майстори, когато трябва да докажат, че са прави. Хората, родени под знака Козирог, понякога могат да бъдат наистина упорити. Те се стремят да стигнат до върха само с опита си. Проблеми могат да възникнат когато Козирог трябва да бъде много близо със своите сътрудници. На представителите на тази зодия им е трудно да приемат различията на другите – те имат нужда да контролират хората. Те си мислят, че са единствените, които знаят как да се реши даден проблем, но трябва да се научат как да прощават на другите и да спрат да ги осъждат.

Любов и секс

Когато става дума за любов е трудно да се спечели един Козирог. Но ако успеете, той ще остане ангажиран с Вас през целия Ви живот. Козирогът е сериозен любовник, който обича да прави нещата бавно и старателно. Хората, родени под знака на Козирог, изразяват чувствата си повече чрез действия, отколкото с думи. Те са щедри и няма да се поколебаят да похарчат пари за една фантастична нощ навън. Те са честни, лоялни и грижовни.

Семейство и приятели

Козирогът е много интелигентен, той може да бъде чудесен приятел. Той иска приятелите му да са честни и лоялни хора. За него няма ограничения, когато става въпрос за приятелите и семейството си.

Козирогът уважава семейните традиции и обича празниците с приятелите и семейството си. Изблиците на емоция са често срещани за Козирог, който изразява чувствата си чрез действия.

Работа и пари

Козирог поставя високи стандарти за себе си, но неговата честност , всеотдайност и упоритост могат да го направят отличен мениджър . Лоялността и желанието да работи усилено са качествата, които Козирог високо цени както в себе си, така и в хората от обкръжението си.

Козирог е надарен с жив ум и страхотна концентрация. Работата в управлението, финансите, образованието и недвижими имоти са отличен избор за тази зодия. Козирозите са много изобретателни, те знаят как да управляват своето време и пари. Козирогът знае, че само упорита работа ще му донесе успех в дългосрочен план.

Как да привлечем мъж Козирог
Мъжете от зодия Козирог са решителни и амбициозни хора, които искат да стигнат до върха, за да получат наградата си. Една от най-добрите черти на Козирога, е че той е изключително земен човек. Мъжът, роден под астрологичния знака Козирог, предпочита реалността. Ако искате да съблазните мъж Козирог трябва да уважавате неговата амбиция и нужда от контрол. Едни от положителните му черти със сигурност са търпение и внимание към всеки детайл, което му помага за постигане на целите. Ако Козирог поеме отговорност във всяка ситуация, ще имате по-големи шансове да го съблазните. Той е традиционалист, така че ще иска партньор, който е стабилен и практичен. Козирог не влиза лесно в романтични отношения. Той може да бъде малко по-студен в началото, но след като получи удобството си всичко това ще се промени. Той иска партньор, който е също толкова целенасочен, който може да го подкрепя в преследването на собствените му амбиции.
Как да привлечем жена Козирог
Жените от зодия Козирог са самоуверени, амбициозни, упорити, отговорни и надеждни. Ако искате да съблазни жената, родена под знака Козирог, трябва да имате добро чувство за хумор и да сте готови да чакате да реши да се отвори към Вас. Ако искате да сте с нея ще трябва да я впечатлите с преценката си за по-фините неща в живота. Въпреки това се уверете, че не парадирате с твърде много пари, тъй като това може да я отдалечи от Вас. Жената Козирог обикновено е доминираща в отношенията. Не прави секс още на първата среща, така че ако повдигнете въпроса, тя сигурно ще Ви изхвърли от живота си веднага. Жената Козирог трябва да се чувства комфортно с партньора си, да даде достатъчно време, за да реши дали е готова да започне полов акт. Тя се интересува от интелигентни хора, така че се уверете, че имате нещо интересно, всеки път, когато сте заедно. Ако можете да я накарате да се смее достатъчно дълго, тя ще се чувства комфортно и ще бъде много по-отворена да бъде съблазнена.
Известни представители на Козирог
Нина Добрев, Христо Ботев, Никола Вапцаров, Пейо Яворов, Алеко Константинов, Жана Д`Арк, Шарл Перо, Карел Чапек, Едгар Алън По, Алексей Толстой, Джек Лондон, Нютон, Кеплер, Луи Пастьор, Цицерон, Мао Цзе Дун, Никсън, Пиер Кубертен, Елвис Пресли, Мохамед Али

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2023

Последни статии всички статии