Зодия Овен

  • Силни страни: Независими Щедри Оптимистични Ентусиазирани Смели
  • Слаби страни: Непостоянни Сприхави Самовлюбени Импулсивни Нетърпеливи
  • Качество: Кардинален Елемент: Огън Цвят: Огън Управител: Марс
  • Числа: 1, 9 Ден от седмицата: Вторник
Личностна характеристика

Като първи знак в зодиака Овенът почти винаги поставя началото на нещо енергично. Той непрекъснато търси динамика, скорост и конкуренция. Представителите на зодията са първи във всичко – от работа до социални събирания.

Благодарение на планетата Марс, Овен е един от най-активните зодиакални знаци. Хората, родени под знака Овен, имат за цел да търсят отговори на лични и метафизични въпроси.

Овен е огнен знак, точно като Лъв и Стрелец. Това означава, че понякога представителите на зодията предприемат действие преди да го обмислят добре. Те имат отлични организационни умения – рядко ще се срещнете Овен, който не предпочита да свърши повече неща наведнъж, често дори преди обедната почивка! Предизвикателствата за тях се увеличават, когато стават отдушник за гнева на другите.

Овенът често буквално ходи с главата напред . Представителите на зодията са естествено смели и рядко се страхуват. Те притежават младежка сила и енергия. Независимо от възрастта си изпълняват поставените им задачи за рекордно кратко време.

Любов и секс

Овенът обича да флиртува. Това е човекът, който ще поеме инициативата, когато става въпрос за романтика. Представителите на зодията са много страстни, енергични и обичат приключенията. Когато Овен се влюбва, веднага ще отиде при обекта на любовта си и ще покаже чувствата си. Овенът е страстен любовник. Докато има много адреналин и вълнение, връзката с Овен може да бъде силна и дълготрайна.

Семейство и приятели

Овен е постоянно в движение, активността е ключовата дума за тази зодия. Колкото повече и по-различни приятели има, толкова по-добре. Поради факта, че хората, родени под този знак, могат лесно да общуват, те имат невероятен брой връзки. Но в дългосрочен план истинските им приятели остават малко. Само тези, които са също толкова енергични, могат да запазят приятелството с тях.

Независим и амбициозен, Овенът може от рано да определи посоката, в която иска да се движи. Когато са далеч от семейството си, то е винаги в сърцата им.

Работа и пари

Това е област, в която Овен блести ярко. Работната среда е най-доброто място за амбициозния и творчески Овен. Роден лидер, Овен предпочита да издава заповеди, а не да получава. Представителите на зодията имат отличната възможност да предсказват, което им позволява да бъдат винаги една крачка напред и да поставят нещата на местата им.

Когато е изправен пред предизвикателство Овен бързо ще направи оценка на ситуацията и взема решение. Конкуренцията не го притеснява, просто го насърчава да свети още по-силно. Може да направи кариера като търговски агент, мениджър.

Въпреки че Овен е мъдър, той не пести пари за черни дни. Радва се да харчи за пазаруване, а и за хазарт. Живее в настоящето. Смята, че трябва да живее за момента. Недостигът на пари за Овен е рядкост, защото представителите на зодията обичат да работят.

 

Как да привлечем мъж Овен
Независимостта е от ключово значение за представителя на зодия Овен. Ако искате да съблазните мъж Овен, трябва да се научите да играете по неговите правила. За мъжете от тази зодия да преследват е по-вълнуващо от самия улов. Мъжът Овен винаги иска това, което не може да има. Ако искате да привлечете вниманието му трябва да трябва да бъдете наградата, която той иска да спечели. Мъжът Овен обича предизвикателствата, ще трябва да му стане ясно, че не може да доминира над Вас. От време на време оставете да Ви покровителства, защото обича да бъде "рицар в блестящи доспехи". Не се страхувайте да го предизвиквате за битка постоянно, в противен случай той може да загуби интерес към Вас. Някои от най-негативните му черти са, че той е егоцентричен, арогантен и упорит. Въпреки това е и много смел, приключенски настроен и страстен. Връзката с мъж Овен може да бъде забавна и вълнуваща, но той може да разбие сърцето Ви, ако не се придържате към дългосрочен план.
Как да привлечем жена Овен
Питали ли сте се как да съблазните жена зодия Овен? Разберете повече за характеристиките й и какво иска тя. Жените от зодия Овен са безстрашни и естествени лидери. Те са енергични, харизматични, динамични, обичат предизвикателствата и приключенията. Ако искате да привлечете вниманието на жена Овен, трябва да й позволите да Ви съблазни. Жената под знака на Овен е изключително страстна и сексуална, което я прави неустоима за противоположния пол. Тя жадува любов, но в същото време иска да контролира ситуацията постоянно. Ако искате да привлечете тази жена ще трябва да бъдете внимателни - не бива да създавате впечатление, че искате да я съблазните и да й позволите да вярва, че тя владее положението. Инициативата винаги трябва да идва от нея. След като се влюби обаче тя е изключително вярна, но и ревнива. Общуването с жена Овен изисква много време и внимание към всеки детайл, защото тя очаква много внимание от партньора си. Сексът е зоната, където тя наистина блести. Тя е уверена и разполага с властен характер, което ще направи секса по-интересен. Поради страстната й природа, тя най-вероятно ще вземе нещата в свои ръце. Връзката с жена от зодия Овен може да бъде интересна, пълна с приключения и вълнение, но само ако сте готови да бъдете по-малко властни с нея.
Известни представители на Овен
Чарли Чаплин, Кармен Електра, Селин Дион, Лейди Гага, Елтън Джон, Йохан Себастиан Бах, Томас Джеферсън, Ото фон Бисмарк, Ким Ир Сен, Амансио Ортега Гаона, Мукеш Амбани, Ингвар Кампрад, Камен Донев

Хороскопи от Знаците

Дневен Седмичен Месечен Годишен 2022

Последни статии всички статии