Лунен календар - 18-ти лунен денСимволи на 18-тия лунен ден са Огледало, Кристал, Маймуна. III фаза на луната от пълнолуние до IV тримесечие. Угасваща Луна. Огледален ден.

Денят е като огледално отражение на нашата вътрешна същност и ни показва това, което сме придобили в живота си. Енергията на този ден прави човек пасивен. Има опасност да се поддаде на чуждото влияние, да се адаптира към него, да започне да имитира някой или да следва мислите на други хора.

Това може да е денят на коварни измами и съблазни, маски и интриги. Хората несъзнателно могат да се подведат един друг. Препоръчително е да контролирате лошите си навици и мисли, да изоставите егоизма, суетата и илюзиите, да се опитате да видите себе си отстрани и обективно да се оцените. Човек, който не иска да се бори с ниските си инстинкти, може да бъде нападнат от съблазни. Могат да се появят тайни пречки, които да опитват да ви заблудят. Чувството за подчинение, за собствените и за чуждите несъвършенства, се засилва. 18-ият ден може да е щастлив, но все пак отвас се изисква благоразумие, сдържаност, предпазливост. Сънищата често се сбъдват. Сънят е и здраве, но той може да ви покаже правилният път. Често в сънищата се дават съвети за подобряване на оложението, в което сте изпаднали или пътят към изцеление от болест.

Хората, родени на този ден, са създатели, способни на саможертва.

Енергийният център на деня са бъбреците.

Днес е 10-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние четвъртък 6 юни 2024
  • Следващото пълнолуние четвъртък 23 май 2024

Последни статии всички статии