Лунен календар - 6-ти лунен ден

Символи – Жеравите и Пътят към небето, които ни дават прошка и любов.

I фаза на луната от новолуние до първата четвърт, младата луна.

Това е денят на "Ин" - пасивното женско начало, денят на фина чувствителност, интуиция, информация, медитация и телепатични явления. Препоръчват се арома и звукова терапия, йога упражнения за дишане.

Този ден на радост и страст, за мнозина, може да бъде денят на щастието. Денят за намиране на благодат, любов. Денят е добър за общуване с природата, за почистване на тялото и подмладяване. Добре е да се правят дихателни упражнения. Особено удоволствие носят ароматите. Като цяло миризмите в този ден се характеризират с определена символика.

Денят е добър за умствено и духовно търсене, активно усвояване на енергията на Космоса. Интуицията се влошава, наблюдава се засилване на латентните способности.

Денят е добър за намиране на изчезнали хора, вещи, животни. За крадците и престъпниците денят е много лош. Сънищата се сбъдват, но е по-добре да не казвате на никого за тях.

Енергиен център - бронхи, дихателни пътища.

Хората, родени на този ден, са трансформатори на космическата енергия. Те са свободомислещи. Често стават пилоти, парашутисти, но могат да бъдат и само мечтатели, визионери.

Камъни на деня - цитрин, хиацинт.

Днес е 10-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние четвъртък 6 юни 2024
  • Следващото пълнолуние четвъртък 23 май 2024

Последни статии всички статии