Лунен календар - 26-ти лунен ден

Символите на 26-тия лунен ден са жаба (олицетворява фалшива мъдрост, себеиздигане или способността на човек да приеме света такъв, какъвто е) и блатото, в което започнатите от вас дела могат да потънат, така че е по-добре да не започвате нови.

Четвъртата фаза на Луната от последната четвърт до новата луна е намаляващата луна.

Един от опасните критични дни, в които хората са склонни към конфликти. Съществува опасност да хабите енергията си за дреболии: клюки, бърборене, суета. Препоръчително е да се отпуснете, да спестите енергия си, да избегнете ненужен контакт. Няма смисъл да започвате нови дела, тъй като те ще срещнат пречки. Може да имате желание да се похвалите или преувеличите постиженията си - и тогава ще е жалко за вас. Трябва да оценявате реалността, да имате трезва оценк. Желателно е да потърсите учителя си в живота.

Денят е свързан с трансформацията на вашата ценностна система. Днес виждате себе си отвън,но дали ще сте долони от това, което откривате. Това обаче не трябва да е причина за песимизъм.Защото е във вашите възможности и във вешите сили да го промените. Не трябва да обиждате или подценявате никого.

Хората са склонни да губят пари с ненужно пазаруване и глупаво поведение. Вероятността от грабежи и загуби на този ден е голяма. Опитайте се да бъдете събрани и внимателни, колкото е възможно.

В 26-тия лунен ден има забавни, необичайни сънища, които подобряват настроението и водят до изкушението да се насладите на себе си. Родените в този ден са призовани да мълчат, да дават обети, да се подлагат на строги икономии.

Не се препоръчва на този ден да се вадят зъби, но можете да правите козметични операции и процедури.

Енергиен център – бедра.

Камъни на деня - жълт нефрит, нефрит, хризопраз.

Днес е 4-ти лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние сряда 8 май 2024
  • Следващото пълнолуние сряда 24 април 2024

Последни статии всички статии