Лунен календар - 22-ри лунен ден

Символите на 22-ия Лунен ден са слонът, слонът Ганеш, синът на Шива, той олицетворява най-висшия световен закон, мъдростта. Вторият символ е Свитъкът, придобитите знания трябва да бъдат свързани с традицията, това е денят на свещениците и храмовите учители. Третият символ е Магическия прът или Златния ключ, т.е. денят е свързан с церемониалните, езотерични ключове.

III фаза на луната от пълнолуние до IV тримесечие. Угасваща Луна.

Ден на мъдрост, придобиване и използване на знание. Ако събитията го правят нещастен, очаквайте енергичен завой. Енергията на този ден усилва умствените способности, в този ден особено добре се усвояват нови знания, идват нови идеи и решения. Това е най-добрият ден за мъдреци и философи. Препоръчително е да знаете бъдещето си(не на карти), можете да се съсредоточите върху картините, върху янтрите (това са изображения на свещени звуци на хартия, на пясък). Трябва да сте алтруист, да учите другите, да споделяте опит, да подготвяте учениците, да бъдете щедри или просто да натрупвате знания. Да изследвате собствените си корени. Добре е да посветите този ден на обучение, да придобиете умения и занаяти.

Днес придобиваме способността да "четем между редовете". Информацията може дори да идва отгоре. Само като гледаме една сцена на улицата, можем да получим отговор на въпрос, който дълго ни е притеснявал. Решете проблемите, постигнете целите си с помощта на придобити знания - денят благоприятства това. Не забравяйте обаче, че придобитите знания могат да се използват само за добро, в противен случай те ще се обърнат срещу вас.

В съня ви може да има откровения, да ви донесе нови знания и информация за решаване на проблеми. Отнасяйте се с тях внимателно, те ще ви помогнат да промените към по-добро, ако ги разчетете правилно.

Родените в този ден са пазители на мъдростта, способни да дешифрират свещената символика, текстове и да изучават древни традиции. На този ден не се препоръчва да се ограничавате от храна, както физическа, така и духовна.

Енергиен център - тазов пояс, долна част на гърба.

Камъни на деня - сини ахати, сини нефрит, сини сапфири, сини яспири, кехлибар

Днес е 8-ми лунен ден

В момента Луната е в Първа четвърт

  • Следващото новолуние събота 6 юли 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии