Лунен календар - 24-ти лунен ден

Символът на 24-тия Ден на Луната е Мечката, олицетворяваща върха на света. Ден на подчинение от физическата природа, много мощен ден.

IV фаза на луната от последната четвърт до новолунието. Угасваща Луна.

Това е денят на унищожението на старото и създаване на новото. Смята се, че откровение може да се спусне върху даден човек и в него да настъпи пробуждане на огромна сила.

Нашето тяло се контролира от ума. Този ден трябва да се използва за укрепване на собственото ви здраве и за повишаване на осведомеността ви. За тренировка можете да използвате упорита работа. Ден на мъжката енергия, чудесен ден за общуване с противоположния пол и секс.

Денят е свързан със строителството. В древен Египет, в този ден са положени основите на пирамидите. Време за подобряване на здравето и духовността, трансформиране на сексуалните енергии в творчески. Препоръчително е да практикувате физически упражнения, йога, работа със земята, да подготвяте лекарства. Това е времето да започнете велики неща. Ден на изцеление, зачеване на дете, но и за наказание на изнасилвачи и садисти. Не се препоръчва да бъдете в тълпата в този ден.

В този лунен ден сънищата показват дали сте добре със сексуалната си енергия. Ако сънищата ви са приятни, тогава всичко е наред, ако обаче не са приятни - вашата сексуална енергия се потиска и това започва да ви влияе зле. Сънищата не са валидни, а мечтите не се сбъдват.

Не трябва да гладувате, но и да пиете много.

Хората, родени на този ден, са креативни.

Енергийният център са гениталиите.

Камъни на деня - черен яспис, обсидиан, малахит, син нефрит.

Днес е 13-ти лунен ден

В момента Луната е в Пълнолуние

  • Следващото новолуние неделя 10 март 2024
  • Следващото пълнолуние събота 24 февруари 2024

Последни статии всички статии