Лунен календар - 27-ми лунен ден

Символите на 27-ия лунен ден са Жезълът, Тризъбецът, Корабът.

IV фаза на луната от последната четвърт до новолунието. Угасваща Луна.

Забравете за материалното днес. Това е денят на получаване на трайни знания и умения. Запознайте се със света. Препоръчително е да се медитира, тъй като на този ден е възможно интуитивно прозрение. Ако не сте се потопили прекалено много във всекидневието си, ако посветите мислите си на възвишеното, тогава ще намерите решение на проблем, който ви притеснява от дълго време. Може би днес ще можете да разрешите вътрешни проблеми. Денят е добър за всякаква работа. На този ден се играят мистериите на Нептун, които повличат към водата и морските пътувания.

Време е да се подготвите за нов етап от живота си. Задачата на деня е да намерте себе си и своя смисъл в живота. Не се препоръчва да започвата бизнес, да се ожените - можете да станете жертва на илюзии. Пиянството, силната музика, сънливото или хипнотично състояние са опасни.

Денят, когато не само се сбъдват мечтите, но и знаците. Сънищата носят интуитивно знание, разбиране за хората и събитията. Те могат да разкрият истинската същност на нещата около хората и предстоящите събития. Ако, например, подозирате някой в измама и предателство, и смятата, че ви ввреди, то вашите подозрения са неоснователни, този човек е истински приятел, можете да му се доверите.

Хората, родени в този ден, живеят в състояние на постоянни колебания и промени. На най-високо ниво това са хора, които са опознали истинската любов, а на най-ниското ниво - сапияници, наркомани.

Не се препоръчва да ядете цитрусови плодове в този ден.

Енергиен център са краката. При неправилно поведение могат да се появат заболявания на кръвта и лимфата, тромбофлебит.

Камъните на деня са пурпурен аметист, смарагд, селенит.

Днес е 16-ти лунен ден

В момента Луната е в Пълнолуние

  • Следващото новолуние четвъртък 6 юни 2024
  • Следващото пълнолуние събота 22 юни 2024

Последни статии всички статии